@topos Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 αν εννοείς Ηράκλειο Κρήτης και εγώ ενδιαφέρομαι να τις δω απο κοντά η ακρίβεια των χρωμάτων μήπως ειναι καλύτερη στην Dell ; Επειδή έχω samsung τώρα με tn πανελ, θα την κρατούσα κι άλλο εαν δεν την έπιανε πότε πότε να τρέμει απο γωνία προς τα κάτω διαγώνια .... δεν θέλω να πάρω πάλι samsung. Ηρακλειο Κρητης,public/plaisio/kotsovolos εχουν μονο lg/turbo-x/samsung. Εκτιμω πως ισως να ειναι και καλυτερη η samsung.Λογικα θα κανω ενα review μολις την παραλαβω,εχω και το spyder 4express οποτε ολο και καποιο συμπερασμα θα βγει. Η αληθεια ειναι οτι τον τελευταιο καιρο προσπαθω να αποφευγω συνειδητα τα προιοντα της samsung,Αλλα...Οι lg εχουν απλα αστειες βασεις,και οι αλλες εναλλακτικες βγαινανε σημαντικα ακριβοτερες asus pb238/u2414h+soundbar. Εαν δεν χρειαζεσαι το hdmi πηγαινε στην 22αρα με 132 ευρω η στην p2414 sta ~210. Y.Γ Εκτιμω πως για παρομοια χρηση τις θελουμε,ψιλοσοβαρη ερασιτεχνικη χρηση lightroom/photoshop.Μονο που εγω θελω να την δουλεψω και ως tv (με εξωτερικο αποκωδικοποιητη hdmi) για καποιο καιρο.Εκει εγκειτε και ο "ψυχαναγκασμος" μου για το hdmi/ηχειακια Y.Γ2 Ασχολεισαι με φωτογραφια?Εφεκ/καπογλου κτλ?
Millennium Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Τι colour gamut έχει η Samsung; Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να'ναι συνολικά καλύτερη από την Dell.
androu Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Λογος γινετε για 99%srgb και 82%AdobeRGB εδω. η dell αναφέρει : Χρωματική γκάμα6 (τυπική): 85% (CIE1976), sRGB 96% (μέση τιμή Delta E<4)16,77 εκ χρ. αρα λιγότερο στο srgb. για adobe rgb νομίζω δεν γράφει - είναι κάτι ενδιάμεσο λένε στο αναλυτικό review του lab.
Millennium Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Της Dell το sRGB είναι precalibrated.Θα δείξει για την Samsung και με μετρήσεις.
androu Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 επομενως, δεν μπορούμε να φτιαξουμε χρωματικό προφίλ δικό μας αφου ειναι precalibrated; ;
@topos Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μολις παρελαβα την 24c650, Στα γρηγορα-> Θετικα: Επαληθευτικε το 99% srgb/82 adobergb απο το προγραμματακι του spyder4 express χωρις να πειραξω καθολου μενου οθονης , συνδεδεμενη με d-sub. Update->Τα ιδια αποτελεσματα με φτηνο hdmi καλωδιο. Τιμια κατασκευη,Κανενα καμμενο pixel Αρνητικα: Απλα ανυπαρκτα τα ηχειακια της,σαφεστατα χειροτερα απο τα απλα του λαπτοπ μου.Γενικοτερα θεωρηστε πως απλα δεν υπαρχουν. Ακαλιμπραριστη τα χρωματα ηταν κουκουρουκου.. Μετρια Το dot pixel ειναι ημιεμφανης,ισως οι 22ιντσες ειναι προτιμοτερες για fhd αναλυση,παλι καλα που δεν αγορασα 27αρα που το μου ειχε περασει απο το μυαλο. Δεν εμεινα με ανοικτο το στομα,,περιμενα καποιο "wow" factor συνιθισμενος μονο απο μετρια tn panel μεχρι τωρα(to laptop που δουλευω πιανει μονο 80% srgb). Επαιτε και εκτενεστερο review λογικα σε καινουργιο thread. Υ.Γ Εαν θελει κανεις αλλος καποιο αλλο test απλα το λεει.. 2
androu Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μάαλιστα. Αρα ή πάω στην φτηνή LG /24' ή στην Dell. Θα δω. Ευχαριστώ πάντως
Millennium Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μάαλιστα. Αρα ή πάω στην φτηνή LG /24' ή στην Dell. Θα δω. Ευχαριστώ πάντως Ακόμα δεν την τέσταρε καλά-καλά ο άνθρωπος βρε Βέβαια οι άλλες είναι κάπως πιο δοκιμασμένες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα