Ntinaras Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 αυτο το τροφοδοτικο θα το παρει καποιος με 4 καρτες γραφικων που θα εχει κανει oc παντου και θελει το τροφοδοτικο του να ειναι ανετο οταν τραβαει 700-800 watt. επισης ενα καλο τροφοδοτικο ειναι επενδυση,γιατι ειναι το τελευταιο πραγμα που αλλαζεις οταν κανεις αναβαθμιση.
music_lover Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Όσοι αντιδρατε στα ειρωνικά μας σχόλια καταλάβετε με την σειρά σας πως κάνουμε χαβαλέ. Ξέρουμε που απευθύνεται το προϊόν. Γιατί σώνει και καλά οποίος δεν συμπασχει με την γνώμη μας πρέπει να είναι και άσχετος? 1
Palp Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Εγώ δεν καταλαβαίνω την ανάγκη μερικών να κάνουν ειρωνικά σχόλια και χαβαλε σε κάθε είδηση για το οποιοδήποτε θέμα.
arianos16 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Ίσως γιατί μερικά από τα προιόντα που βγάζουν κατα καιρό οι εταιρίες πιο πολύ για παιχνίδι εντυπώσεων παρά χρησιμότητας(βλ. GTX Titan Black/Z / FX Centurion/ Μνημες DDR3 3000Mhz) μαζί με το κοστολόγιο τους αξίζουν χλευασμό? Επειδή εσένα δεν σου είναι χρήσιμα δεν σημαίνει πως δεν είναι και σε άλλους. Και στην τελική και χρήσιμα να μην είναι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να το πάρουν έτσι για το γαμώτο της υπόθεσης.
MavroManitari Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Επειδή εσένα δεν σου είναι χρήσιμα δεν σημαίνει πως δεν είναι και σε άλλους. Και στην τελική και χρήσιμα να μην είναι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να το πάρουν έτσι για το γαμώτο της υπόθεσης. Δεν είναι σε κανέναν απολύτως χρήσιμα...εάν θες ultra καταστάσεις πας σε κάτι τέτοιο και έχεις και 2400W με Plat certification στο ίδιο κοστολόγιο... (βλ. Pic) Δεν διαφωνώ στο ότι μπορεί ο άλλος να το παίρνει για το γαμώτο και δικαιωματάρα του. Αλλά ότι είναι μια φανταχτερή υπερβόλα είναι φυσικότατο να έπεται χλευασμού! Για δύο λόγους βγάζουν τέτοια προϊόντα: 1) γιατί υπάρχει η αγορά που αφήνει κέρδος, όσο μικρή και αν είναι 2) για το γοήτρο και τη φήμη/διαφήμιση που δίνει στην εταιρία από reviews/sites κτλ. Όσο παράξενο και αν σου φανεί, στον πλανήτη γη υπάρχουν χιλιάδες άτομα που τους περισσεύουν τα χρήματα και θέλουν να φτιάξουν υπολογιστές των 5000€ για το χαβαλέ τους. Συμφωνώ για το 2. Για το 1 με τίποτα. Ο λεφτάς θα πάει σε αληθινό κατασκευαστή πχ Antec/Enermax. Και να χτίσεις PC του πεντοχίλιαρου κάνεις πολύ καλύτερη δουλειά με την λύση που έδειξα από πάνω. 1
Palp Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Υπάρχουν λεφτάδες που δεν ξέρουν και πολλά απο υπολογιστές και αγοράζουν έτοιμα συστήματα, όπως πχ από την origin (που είναι πολύ δημοφιλής εταιρία) και χρησιμοποιεί συγκεκριμένες μαρκες (corsair και evga για τροφοδοτικά).
gdriver Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 εγώ έχω το thermaltake 1500w toughpower και είναι παρά πολύ οικονομικός παίζει άνετα 3 κάρτες γραφικών αθόρυβο μόνο που είναι ογκώδες δεν χωράει σε midi tower μονο σε full tower έχει και 5 χρόνια εγγύηση έχεις απόλυτο δίκιο έχω thermaltake 1500w toughpower τα τελευταία 2 χρόνια και είναι ποιό οικονομικό απο ενα 500w-750w για μένα απλά αθάνατο!!! δεν τ' αλλάζω με τίποτα μα με τίποτα. +1 . και έγω αυτό έχω και πραγματικώς ποτέ μα ποτέ δε το έχω ακούσει να σκούζει. ακόμα και όταν είχα δύο gx7950gx2 σε sli.ο ορισμός του muscle psu.το μόνο που δε έχω συνηθίσει ακόμα και τώρα μετα από 6 χρόνια είναι πως δεν είναι αποσπώμενα όλα τα καλώδια. αυτό μόνο να είχε και απο μένα απλώς τέλος το θέμα psu. αλλά να μου πεις την εποχή που βγήκε ελάχιστα -αν όχι κανένα - δεν ήταν full modular. για να επιστρέψυμε στο θέμα όμως , τέρας αυτό το τροφοδοτικό και με έλεγχο μέσω υπολογιστή και full modular. όμως εάν έχεις κουτί με παραπάνω απο 4 εξωτερικές usb θα σε δυσκολέψει λίγο μιας και θα δε θα έχει κανονική usb αλλά πεντάπινο εσωτερικό. εγώ στην h100i το άλλαξα σε συμβατικό.βέβαια θα μου πείτε , "μην το συνδέσεις στην τελική αφου δε θα σου είναι χρήσιμο στην πλειοψηφία των περιπτώσεων" .
MavroManitari Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Υπάρχουν λεφτάδες που δεν ξέρουν και πολλά απο υπολογιστές και αγοράζουν έτοιμα συστήματα, όπως πχ από την origin (που είναι πολύ δημοφιλής εταιρία) και χρησιμοποιεί συγκεκριμένες μαρκες (corsair και evga για τροφοδοτικά). Άρα βρε κούκλε μου έρχεσαι στα λόγια μου όταν λέω πως είναι άξιοι χλευασμού! Όσα μα όσα και να έχεις, για να πετάς τα λεφτά σου σε κάτι που δεν γνωρίζεις και αφήνεις τους άλλους να "σε τρώνε" άδικα όσο να ναι κάτι δεν πολύ πάει καλά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα