Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.

Συνήθως η αξιολόγηση δε σημαίνει και πολλά απ΄την εταιρεία που δίνει τα 80plus κλπ, αλλά αν είναι να δώσεις τόσα χρήματα για 1500άρι, θα περίμενα καλύτερη πιστοποίηση. Τουλάχιστον 86% σαν το δικό μου το οποίο είναι «αθάνατο». Φτου να μη το ματιάξω!

ξαναδιάβασε τον τίτλο, είναι 80Plus TITANIUM aka 90% και πάνω...

• Like 2
Δημοσ.

Για όσους enthusiast χρήστες θέλουν να τροφοδοτήσουν quad sli-crossfire + oc σε cpu και gpu είναι ότι μα ότι πρέπει αυτό το θηρίο.

• Like 1
Δημοσ.

κορυφαίο 7 χρονια έγγυηση! αλλα 1500w και 450$ είναι πρακτικά άχρηστο για την πλειοψηφία τον καταναλωτών! θα έλεγα άριστο για ελάχιστες πριπτώσεις χρησης όμως

Τι να πεις και για την Evga δηλαδη που δινει 10χρονια εγγυηση στα τροφοδοτικα της :P

Δημοσ.

ξαναδιάβασε τον τίτλο...

Σωστός ο φίλος... Δικό μου λάθος. Αλλά και πάλι ισχύει πως μερικές φορές αυτές οι πιστοποιήσεις είναι μούφα.

Δημοσ.

Επειδη ειδα 2-3 ποστ με μαργαριταρια, just for info το συγκεκριμενο τροφοδοτικο ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ 1500watt. Εχει δυνατοτητα να παρεχει ~1500watt αν του ζητηθουν. Αν τοποθετηθει στο συστημα σας , το πιθανοτερο ειναι να καταναλωνει ΛΙΓΟΤΕΡΟ ρευμα απο το υπαρχον τροφοδοτικο σας...

• Like 10
Δημοσ.

Γιατί μερικοί εδώ μέσα δεν μπορείτε να καταλάβετε πως ο,τι κυκλοφορεί δεν απευθύνεται σε όλους ?

Γιατί  τόση χολή και χλευαστικά σχόλια μια ζωή χωρίς λόγο και αιτία ?

• Like 3
Δημοσ.

Συνήθως η αξιολόγηση δε σημαίνει και πολλά απ΄την εταιρεία που δίνει τα 80plus κλπ, αλλά αν είναι να δώσεις τόσα χρήματα για 1500άρι, θα περίμενα καλύτερη πιστοποίηση. Τουλάχιστον 86% σαν το δικό μου το οποίο είναι «αθάνατο». Φτου να μη το ματιάξω!

Dude,

«....σε load 750W η απόδοσή του φτάνει μέχρι 94%....»

:-)

Δημοσ.
Πράγματι, εδώ κοιτάμε για μικρότερη κατανάλωση και μικρότερο μέγεθος. Το συγκεκριμένο απευθύνετε σε κάποιους πωρωμένους που θέλουν 4 κάρτες γραφικών κλπ. Το μοναδικό που με εντυπωσίασε είναι τα 7 χρόνια εγγύησης.

εγώ έχω το thermaltake 1500w toughpower και είναι παρά πολύ οικονομικός παίζει άνετα 3 κάρτες γραφικών αθόρυβο μόνο που είναι ογκώδες δεν χωράει σε midi tower μονο σε full tower έχει και 5 χρόνια εγγύηση
Δημοσ.
Επειδη ειδα 2-3 ποστ με μαργαριταρια, just for info το συγκεκριμενο τροφοδοτικο ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ 1500watt. Εχει δυνατοτητα να παρεχει ~1500watt αν του ζητηθουν. Αν τοποθετηθει στο συστημα σας , το πιθανοτερο ειναι να καταναλωνει ΛΙΓΟΤΕΡΟ ρευμα απο το υπαρχον τροφοδοτικο σας...
έχεις απόλυτο δίκιο έχω thermaltake 1500w toughpower τα τελευταία 2 χρόνια και είναι ποιό οικονομικό απο ενα 500w-750w για μένα απλά αθάνατο!!! δεν τ' αλλάζω με τίποτα μα με τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...