drspiros Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Είναι η τρίτη φορά που μου συμβαίνει, οπότε είπα να ζητήσω τη βοήθειά σας. Συμβαίνει κάποιες φορές να απαντάς σε ένα φόρουμ ή να σχολιάζεις μια σελίδα, και την ώρα που πατάς το κουμπί για δημοσίευση... τσουπ! έχει χαθεί η σύνδεση! Σου εμφανίζεται η σελίδα του browser που σου λέει πόσο λυπάται για το γεγονός και σου προτείνει διάφορες λύσεις, εκτός από το πώς να σώσεις αυτό που έγραφες! Πατάς το backspace ή το refresh, και όσα έγραφες πήγαν περίπατο! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κρατάει στη μνήμη ή το clipboard το κείμενο που έγραφες, ώστε να μπορείς εύκολα να το ανακτήσεις;
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Με τον ff και backspace δεν τα χανεις, ειναι παντα εκει !!! Με refresh τα χανεις σιγουρα
drspiros Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δυστυχώς με Chrome που χρησιμοποιώ χάνονται και με το backspace (αν και δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει πάντα ο browser, ίσως είναι και θέμα ασφάλειας της ιστοσελίδας). Ας πούμε, τώρα που σου απαντάω, αν βγω από το ίντερνετ και πατήσω "απάντηση" η σελίδα απλώς δεν προχωράει, ούτε χάνεται, ούτε ανανεώνεται, ούτε βγάζει σφάλμα, τίποτα.
Noobie Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δυστυχώς με Chrome που χρησιμοποιώ χάνονται και με το backspace (αν και δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει πάντα ο browser, ίσως είναι και θέμα ασφάλειας της ιστοσελίδας). Ας πούμε, τώρα που σου απαντάω, αν βγω από το ίντερνετ και πατήσω "απάντηση" η σελίδα απλώς δεν προχωράει, ούτε χάνεται, ούτε ανανεώνεται, ούτε βγάζει σφάλμα, τίποτα. Προσωπικά όταν γράφω μια σχετικά μεγάλη απάντηση, απλά έχω ανοιχτό το Σημειωματάριο και κάνω επικόλληση το κείμενο εκεί πριν πατήσω Απάντηση για να το έχω αποθηκευμένο σε περίπτωση που γίνει κάτι. Αν σου φαίνεται σαν "πολύ δουλειά", θα μπορούσες να δοκιμάσεις κάποιον άλλον browser όπως τον Mozilla που ανέφερε ο παραπάνω χρήστης.
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Αν απαντάτε από την γρήγορη απάντηση του κάθε thread (από το κάτω μέρος της σελίδας) και δεν ανοίγεις τον πλήρη επεξεργαστή κειμένου, δεν κρατάει το κείμενο με Backspace που να κοπανάς τον κώλο σου κάτω. Το insomnia παντως από μόνο του κρατάει backup μετά από λίγο οπότε κάνεις επαναφορά. πχ να τώρα μέχρι να το γράψω, καθυστέρησα και λίγο γιατι χάζευα και λέει: Τελευταία αποθήκευση: 10:30:54 μ.μ
drspiros Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Α μπράβο, οπότε νομίζω η καλύτερη λύση είναι αυτό που είπα εξαρχής: ένα πρόγραμμα που να "καταγράφει" το κείμενο, έστω και προσωρινά. Υπάρχει;
jimdem582 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Το πρόγραμμα που ζητάς είναι το lazarus https://chrome.google.com/webstore/detail/lazarus-form-recovery/loljledaigphbcpfhfmgopdkppkifgno 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα