CheOnWeb Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αν το παιδί σου εκβιάζει άλλα παιδάκια στο σχολείο επανειλημμένος ή φωνάζει 10 ώρες την ημέρα επειδή ζει την εποχή εγωκεντρισμού και δεν το κοπανήσεις καλά - καλά, καλός μακάκας είσαι.. Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο, και οι παλαιοί ξέρετε και ξέρω πως κάτι ξέραν. Αν το παιδί σου εκβιάζει άλλα παιδάκια στο σχολείο επανειλημμένως, είσαι ήδη μακάκας, πριν σκεφτείς αν θα του τις ρίξεις ή όχι. Δεν ξέρω από πού βγήκε το ξύλο αλλά σαν " ενδιάμεσος" (μόνο 45 είμαι με 2 παιδιά 15 και 16) πιστεύω ότι το περί "παραδείσου" είναι μια δικαιολογία των γονέων που δεν τους έμαθε κανείς πώς να μεγαλώνουν παιδιά ( ποιος θα μπορούσε άραγε; ) και λειτουργούν ενστικτωδώς. Δεν κατηγορώ αυτούς τους γονείς, αυτοί έχουν τις υποχρεώσεις (το να είσαι υπεύθυνος για τις ζωές άλλων είναι μεγάλη, πολύ μεγάλη ευθύνη) αυτοί έχουν και τα δικαιώματα. Αρκεί να παραδέχονται την αδυναμία τους (όπως έγραψα και πριν η λύση του ξύλου είναι η παραδοχή της αποτυχίας σου ως γονέας σε κάποιο συγκεκριμένο ζήτημα) και να μην δικαιολογούνται με "παραδείσους" κλπ. 3
Antwni Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Πες μου ένα λόγο που χρειάστηκε να ξεκαθαρίσεις πως ΔΕΝ είναι Ματατζής ο πατέρας σου, στο Insomnia, υπό το Account Antwni ή και όπως να' χε, παράλληλα ξεκαθαρίζοντας πως αστειεύτηκες με μια φατσούλα που χαχανίζει. Έναν και καλό. Επειδή αν ήταν ματατζής θα τον πλάκωνα εγώ με το γκλοπ...με τέτοιο επάγγελμα... xDDDDDDDDDDD
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Όσες φορές έφαγα ξύλο από τη μάνα μου, ενώ μια φορά με είχε κατεβάσει στη γειτονιά τσίτσιδη, πάντα είχε λόγο.. και πάντα με βοηθούσε να κατανοήσω πως τις πρήζω τους όρχους ενώ στεκόταν 10 ώρες σερί στις κουζίνες για 4 άτομα.Εκτιμώ κάθε ανάποδη που έχω φάει στη ζωή.Εκτιμώ κάθε φορά που μου σπάσανε παιχνίδι επειδή με αυτό κοπάνισα άλλο παιδάκι.Εκτιμώ κάθε φορά που μου τις βρέξαν κανονικά επειδή έκανα ψυχολογικούς πολέμους στα παιδάκια στο σχολείο.Ίσως αν δεν είχα ανθρώπους να με ταρακουνάν κυριολεκτικά, και είχα ανθρώπους που απλά μου λέγαν πως αυτό είναι κακόκαιμητοκάνω, σήμερα να είχα και υπηρεσίες καρτέλ. @AntwniΈναν λόγο, τότε, που θα ήταν καλύτερα αν ήταν λογιστάκος, ή δημόσιος υπάλληλος (γραφειακές υπηρεσίες to be exact). 2
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Τι ψυχολογικούς πολέμους εκανες; Απο περιέργεια κυριως.
IsolatedParania Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Εεεεε, καμία ελαφριά στον πισινό μια στις τόσες αν ήμουν κωλοπαίδι ναι, μα ξύλο όχι ... ποτέ. Παραδεχτείτε το, όλοι έχετε φάει από μια, μπέσα.
Demon Lord Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Και μια και δυο και τρεις... Καμιά φορά με το βετεράνο, όταν πλακωνόμαστε, ακόμα τρώμε φάπες από τον πατέρα μας 19 και 21 χρονών μαντράχαλοι... 2
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Τι ψυχολογικούς πολέμους εκανες; Απο περιέργεια κυριως. Και από τι άλλο partially;
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Από υποβοσκουσα κοινωνικη αναλυση λογω χομπι.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αν το παιδί σου εκβιάζει άλλα παιδάκια στο σχολείο επανειλημμένως, είσαι ήδη μακάκας, πριν σκεφτείς αν θα του τις ρίξεις ή όχι. Δεν ξέρω από πού βγήκε το ξύλο αλλά σαν " ενδιάμεσος" (μόνο 45 είμαι με 2 παιδιά 15 και 16) πιστεύω ότι το περί "παραδείσου" είναι μια δικαιολογία των γονέων που δεν τους έμαθε κανείς πώς να μεγαλώνουν παιδιά ( ποιος θα μπορούσε άραγε; ) και λειτουργούν ενστικτωδώς. Δεν κατηγορώ αυτούς τους γονείς, αυτοί έχουν τις υποχρεώσεις (το να είσαι υπεύθυνος για τις ζωές άλλων είναι μεγάλη, πολύ μεγάλη ευθύνη) αυτοί έχουν και τα δικαιώματα. Αρκεί να παραδέχονται την αδυναμία τους (όπως έγραψα και πριν η λύση του ξύλου είναι η παραδοχή της αποτυχίας σου ως γονέας σε κάποιο συγκεκριμένο ζήτημα) και να μην δικαιολογούνται με "παραδείσους" κλπ. Δεν υπαρχει αυτο που λες, ειπαμε εξαρταται απο το καθε παιδι. Εγω για μια πολυ μικρη περιοδο στη ζωη μου ημουν αυτοκαταστροφικος και ταυτοχρονα εκανα και αμεσο (και μεγαλο) κακο σε αλλους παρολο που οι γονεις μου παντα προσπαθουσαν με τα λογια και με τις πραξεις να μου δινουν το καλο παραδειγμα. Φαση ηταν και περασε βεβαια αλλα οι γονεις μου σημερα μου λενε πραγματα που εκανα που ουτε καν τα θυμαμαι και μενω με το στομα ανοιχτο για το ποσο διαολος ημουν. Κατα τα αλλα και με εξαιρεση αυτο το κομματι της ζωης μου ημουν πολυ υσηχο και συγκαταβατικο παιδακι που μια χαρα καταλαβαινε με τα λογια ασχετα αν οι δικοι μου μεχρι και τα 15 μου με ειχαν απο -πολυ- κοντα.
Johny Q Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Eγραψες H βαλιστρα ειναι τοξο, μηπως εννοουσες βαλιτσα? οχι βαλλιστρα εννοουσα
CheOnWeb Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δεν υπαρχει αυτο που λες, ειπαμε εξαρταται απο το καθε παιδι. Εγω για μια πολυ μικρη περιοδο στη ζωη μου ημουν αυτοκαταστροφικος και ταυτοχρονα εκανα και αμεσο (και μεγαλο) κακο σε αλλους παρολο που οι γονεις μου παντα προσπαθουσαν με τα λογια και με τις πραξεις να μου δινουν το καλο παραδειγμα. Φαση ηταν και περασε βεβαια αλλα οι γονεις μου σημερα μου λενε πραγματα που εκανα που ουτε καν τα θυμαμαι και μενω με το στομα ανοιχτο για το ποσο διαολος ημουν. Κατα τα αλλα και με εξαιρεση αυτο το κομματι της ζωης μου ημουν πολυ υσηχο και συγκαταβατικο παιδακι που μια χαρα καταλαβαινε με τα λογια ασχετα αν οι δικοι μου μεχρι και τα 15 μου με ειχαν απο -πολυ- κοντα. Διαφωνώ. Εξαρτάται απ' τον γονέα. Έχεις παιδί(α); Το(α) έχεις δείρει ποτέ; Αισθάνθηκες ότι έκανες το σωστό; Αν δεν έχεις, έχεις ρωτήσει κάποιον που έδειρε το παιδί του πώς ένιωσε; Αν βρεις κάποιον που θα σου πει ότι ένιωσε καλά (πιστεύοντας ότι το κάνει για το καλό του παιδιού του) μάλλον θα έχει κάποιο πρόβλημα.
defacer Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ίσως αν δεν είχα ανθρώπους να με ταρακουνάν κυριολεκτικά, και είχα ανθρώπους που απλά μου λέγαν πως αυτό είναι κακόκαιμητοκάνω, σήμερα να είχα και υπηρεσίες καρτέλ. Με το να λες κάτι στο παιδί μόνο δεν καταφέρνεις τίποτα, οπότε άνετα θα είχες καρτέλ. Αλλά ανάμεσα στο απλά λέω και στο δέρνω υπάρχει αρκετός χώρος να κινηθεί κανείς. PS Δεν θεωρώ μία μοναχική σφαλιάρα ή μία στον κώλο "ξύλο". Ενίοτε χρειάζονται και αυτά, και η αποτελεσματικότητά τους (ή έλλειψη αυτής) οφείλεται βέβαια σε ψυχολογικούς και όχι σε physical παράγοντες. 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Καλά ρε παιδιά.. πάμε καλά με τα μυαλά μας.. Για μια φάπα μιλάμε, όχι για anal.Αν αντιδρά σαν μαλ_κισμένο και δεν παίρνει από λόγια, τρώει μπούφλα για αρκετά σοβαρό λόγο imho. Το αν είναι στη φύση μας τέτοιου είδους επαφές, είναι άλλη κουβέντα.Ένας άνθρωπος είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ των πράξεών του μετά από την ενηλικίωσή σου, που δεν είναι απλά θέμα κοινωνικό, έως ότου φτάσει αυτή η στιγμή εάν δεν με αφήνει να ζω σαν άνθρωπος ενώ προσπαθώ να του προσφέρω το καλύτερο, φυσικά και δεν θα κάτσω να πάω ΟΥΤΕ με τα νερά του (που κάνουν τα αδέρφια μου λ.χ.), ΟΥΤΕ να το κουβεντιάζω ενώ απλά δεν παύει να προσπαθεί, επαναληπτικά & επιδεικτικά, να σου σπάσει τα νεύρα.Προσπαθεί να σου τραβήξει την προσοχή όταν κάθεσαι 15 λεπτά να κάνεις ένα τσιγάρο μετά από τα όσα. Αχτιγλυκό. Ε, να μάθει πως αυτό τραβάει άλλα και σιγά σιγά να μπαίνει στο σωστό κλίμα.Επακριβώς το παραπάνω το έκαναν σε εμένα, και έμαθα πότε να σπάω και να αφήνω τον άλλον να βρει μια στιγμή ηρεμίας για να μην τρελαθεί. Σπόγγοι είμαστε μικρά, στρώνουμε γρήγορα.
rus Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Όσες φορές έφαγα ξύλο από τη μάνα μου, ενώ μια φορά με είχε κατεβάσει στη γειτονιά τσίτσιδη, Οπως τον Πετροχειλο?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Όπως, ακριβώς, τον γαμ^μένο, Πετρόχειλο.Ένα δεκάχρονο κωλαράκι να τρέχει, κομμάτια, τις σκάλες για να κρύψει τα απαγορευμένα κρέατα.Από τα όσα νταηλίκια όμως, την επόμενη βγήκα και ενώ ήταν φίσκα η γειτονιά από φίλους εκείνο το βράδυ (γι' αυτό ήθελα να κατέβω), ποτέ και κανείς δεν το ανέφερε το περιστατικό.Ούτε καν το περίμενα τόσο κυριλέ. Και παρόλα αυτά ήμουν τόσο σκουπίδι, που συνέχιζα να δουλεύω τον όποιον νόμιζα από την ίδια ομάδα, στα καπάκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα