Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχα!Με το που ειδα τον τιτλο γελασα.

.Μολις διαβασα τα ποστς γελασα ακομα πιο πολυ.

Εχω φαει και 'γω αρκετο ξυλο.Αφου με τον μεγαλυτερο μου αδερφο τους ειχαμε τρελανει τους γονεις μας.Καναμε οτι μας κατεβει και ειμασταν πεισματαρηδες.Οταν πηγαιναμε στο χωριο και εκει τα ιδια.Ζημιες,φασαρια κλπ.Δεν μαζευομασταν με τιποτα.Απορω πως μας αντεχαν...

Δημοσ.

δεν μας ενδιαφέρει κυρίως αν βάραγες κάποιον αλλα αν βάραγαν εσένα! B)
αν σε βάραγαν πες μας αλλα με όλες τις λεπτομέριες α :-)

• Like 1
Δημοσ.

Με συστημα. Χωρις λογο. 4 φορες την ημερα. Πρωι μεσημερι βραδυ νυχτα, σε μονο αριθμο ωρας. Με μαστιγιο συνηθως.

Δημοσ.

ενας φιλος ειχε καταφερει μετα απο 2 χρονια ξυλου να μειωσει το μεσημεριανο και να τον βαρανε πιο πολυ το βραδυ!! οποτε το μεσημερι επερνε εναν υπνο και μετα συνεχιζαν κανονικα

Δημοσ.

ενας φιλος ειχε καταφερει μετα απο 2 χρονια ξυλου να μειωσει το μεσημεριανο και να τον βαρανε πιο πολυ το βραδυ!! οποτε το μεσημερι επερνε εναν υπνο και μετα συνεχιζαν κανονικα

Ξύλο παντού και πάντα...τώρα που καλοκαιριάζει και σε θάλασσες και ακτές.

• Like 1
Δημοσ.

Ξυυλο που έχω φάει, μόνο από τη μάνα μου, ο πατέρας μου, μια φορά με σφαλιαρισε γιατί κουρεψα την αδερφή μου ενώ κοιμόταν, στη γιορτή της(νόμιζα πως έσκαγε με τόσο μαλλί).

Βέβαια, το ξύλο σταμάτησε στην Τετάρτη δημοτικού αλλά δε σταμάτησε η γκρίνια.. Χριστέ μου αυτή η γκρίνια....

Βέβαια σα παιδί, ήμουν.... Λίιιγο διαολεμενο...

Γενικά σαν κοινωνία είμαστε λίγο των άκρων πιστεύω, οι δικοί μας γονείς(είμαι 31)και οι προηγούμενοι, ρίχναν εύκολα ξύλο, ακόμα και στο σχολείο μας ταραζαν. Εδώ και κάποια χρόνια, έχουμε πάει στο άλλο άκρο και τα παιδιά κάνουν ότι ναναι... Βλέπεις ναρκωτικά, σεξ, αλκοολ κλπ από τα δεκαπέντε και πριν μη πω... Σημάδι της γενικής παρακμής και χρεοκοπίας μας..

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ και κάποια χρόνια, έχουμε πάει στο άλλο άκρο και τα παιδιά κάνουν ότι ναναι... Βλέπεις ναρκωτικά, σεξ, αλκοολ κλπ από τα δεκαπέντε και πριν μη πω... Σημάδι της γενικής παρακμής και χρεοκοπίας μας..

αλκοολ όχι αλλα αλαλασου και σεξ αν γίνονται σωστά γιατί θεωρούνται κάτι κακό ? σημασία δεν έχει τι κάνεις αλλα γιατί το κάνεις κ αν είσαι συνειδητοποιημένος. Γω εκτός απο πρέζα κ π...τσα θα δοκίμαζα όλα τα άλλα, έτσι για την εμπειρία . :-)

Δημοσ.

αλκοολ όχι αλλα αλαλασου και σεξ αν γίνονται σωστά γιατί θεωρούνται κάτι κακό ? σημασία δεν έχει τι κάνεις αλλα γιατί το κάνεις κ αν είσαι συνειδητοποιημένος. Γω εκτός απο πρέζα κ π...τσα θα δοκίμαζα όλα τα άλλα, έτσι για την εμπειρία . :-)

Μας προκαλείς τώρα;

Μήπως ξέχασες το ένδοξο παρελθόν σου; Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια απο κάτι επικά θρεντ.

Δημοσ.

Στο τοπικ για τη Λευκή εβδομάδα έχει κάποιους που πιθανότατα να της έτρωγαν με τη βέργα απ τους καθηγητές τους. Δεν εξηγείτε τόσο μένος :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Να εισαι 14-15 και να εχεις παρει το μισο σχολειο 'η 13 και να καπνιζεις δεν ειναι και το καλυτερο.

• Like 2
Δημοσ.

Μας προκαλείς τώρα;

Μήπως ξέχασες το ένδοξο παρελθόν σου; Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια απο κάτι επικά θρεντ.

tumblr_inline_n0v2kg371A1r5hlmc.gif

Να εισαι 14-15 και να εχεις παρει το μισο σχολειο 'η 13 και να καπνιζεις δεν ειναι και το καλυτερο.

θα συμφωνήσω για τις γυναίκες , οι άντρες είμαστε αλλιώς.

Δημοσ.

tumblr_inline_n0v2kg371A1r5hlmc.gif

θα συμφωνήσω για τις γυναίκες , οι άντρες είμαστε αλλιώς.

Γενικα ειναι μικροι για τετοια πραγματα να δεκτω οτι καπνιζεις και κανεις σεξ στα 16 αλλα απο τα 14-13 ειναι εγκλημα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...