Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικα ναι συχνα. Αλλα πλεον ειναι παρωχημένο στη νεα γενιά  :P . Το χειροτερο ηταν μπουνιδια στο κεφαλι κ αυτια κ χτυπημα στο τειχο

στο σινικο?

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υφισταται "εκπαιδευτικο" χαστουκι. Οι σφαλιαρες (και το ξυλο γενικοτερα) συμβαινουν γιατι εκεινη τη στιγμη ξεσπανε τα νευρα τους ή το σοκ τους οι γονεις (ή οποιος το δινει τελος παντων). Απο κει και περα, αν το παιδι κανει καποιο επικινδυνο λαθος ή στην πορεια αποδειχθει κωλοπαιδο ή οτιδηποτε τετοιο, σημαινει πως δεν εχει γινει σωστη δουλεια απο τους γονεις. Sad but true και ειμαι σιγουρος πως η ψυχολογια θα με υποστηριζει σε αυτο.

Διαφωνουμε καθετα. Εξαρταται το παιδι καθως ο καθε χαρακτηρας ειναι διαφορετικος. Υπαρχουν παιδια που πραγματικα καταλαβαιναν με τα λογια (η αδερφη μου) και υπηρχαν και ατομα οπως εγω που για μια περιοδο της παιδικης μου ηλικιας ουτε ξερω ποσο ξυλο μαζεψα (τις περισσοτερες φορες δικαια αλλα αρπαξα και μερικες χωρις να φταιω αλλα γενικοτερα ημουν τρελος διαολος για μια συντομη περιοδο). Η αδερφη μου το μονο ξυλο που ετρωγε ηταν...απο εμενα. Εγω απο την αλλη γενικοτερα και μεχρι και τα 14 που εφαγα τις τελευταιες μου μαπες τις μαζευα. 

Γενικοτερα στα παιδια πιστευω στο οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος. 

Δημοσ.

Γενικα οταν ημουν μικρος υπηρχαν και μερες που δεν με χτυπουσαν οπως γιορτες,γενεθλια κτλ.Βεβαια τις περισσοτερες ωρες της μερας  τις περνουσα κλεισμενος μεσα στο κλουβι μου,οποτε δεν υπηρχε λογος να με πνιγουν ή  να με γρονθοκοπανε ανιλεως.Αν και γενικα ημουν τυχερος γιατι ειχαμε συχνα επισκεψεις και τοτε δεν με χτυπουσαν οι ιδιοι,αλλα με αναγκαζαν να παιζω μπουνιες στον εαυτο μου ωστε να προσφερω θεαμα στους καλεσμενους.Τεσπα,καλα ή κακα αυτα ηταν τα παιδικα μου χρονια και δεν τα αλλαζω με τιποτα.

• Like 2
Δημοσ.

Γενικα οταν ημουν μικρος υπηρχαν και μερες που δεν με χτυπουσαν οπως γιορτες,γενεθλια κτλ.Βεβαια τις περισσοτερες ωρες της μερας  τις περνουσα κλεισμενος μεσα στο κλουβι μου,οποτε δεν υπηρχε λογος να με πνιγουν ή  να με γρονθοκοπανε ανιλεως.Αν και γενικα ημουν τυχερος γιατι ειχαμε συχνα επισκεψεις και τοτε δεν με χτυπουσαν οι ιδιοι,αλλα με αναγκαζαν να παιζω μπουνιες στον εαυτο μου ωστε να προσφερω θεαμα στους καλεσμενους.Τεσπα,καλα ή κακα αυτα ηταν τα παιδικα μου χρονια και δεν τα αλλαζω με τιποτα.

Πόσο είχε το εισιτήριο; 

• Like 4
Δημοσ.

Μια φορα με βαρεσαν...ξεκινησαν τον ιουνιο του 1997 και σταματησαν τον γεναρη του 1998. ( περα απο την πλακα ποτε δεν με εδειραν) αν και θα επρεπε οταν εσπασα 2 τζαμια με την μπαλα και πεταξα κροτιδες στην αυλη της κυρα μαριας και ψοφισαν τα καναρινια της!!

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα ρε παιδια εγω τωρα που εχω μεγαλωσει υπαρχουν φορες που βλεπω σκηνικα και λεω μωρη καρ@#@α τι το βαρας το παιδι ΑΛΛΑ και φορες που λεω αν σε ειχα παιδι παλιομπασταρδακι θα σε ειχα λιανησει :P

• Like 3
Δημοσ.

Χαχαχαχα και εγω μια απο τα ιδια.τι το βαρας;; αλλα διαολος το εγγονακι σου γιαγια :P

Ηταν κατι φορες που ηθελα να κοιμηθω οταν ημουν φοιτητης ή να διαβασω για εξεταστικη και εξω παιζαν τα μπασταρδακια και ηθελα να βγω εξω να τους κανω αυτο :P

• Like 3
Δημοσ.

Μια φορα την εφαγα και την θυμαμαι μια ζωη.Πρωτα ειχαμε παει σε ενα μαγαζι και ζητουσα σαν μαλακισμενο-κακομαθημενο παγωτο!!Τοσο που χτυπιομουν.

Μετα ακολουθησε το μεγαλο σουπερμαρκετ....εν ετει 1996!Πριν μπουμε μεσα τρωω μια κατακουτελη χωρις κανενα λογο.Απαντηση μητερας "Για να μην κανεις σαν κακομαθημενο.Να μαθεις να ζητας και οχι να απαιτεις".Απο τοτε παντα ζητουσα αλλα δεν απαιτουσα.Ειχα και ακομα εχω υπεροζη σχεση με τους γονεις μου.Δεν τους μισησα ποτε.

Ασε που βλεπω μαλακισμενα αγκαλια με παγωτα ή σοκολατες ή αρκουδακια και παιχνιδια,να κλαινε και να ουρλιαζουν και λεω "ή του το βουλωνεις ή σε βουλωνω εγω" στους γονεις.Ολοι ντρεπονται και ομως ζουμε σε μια κοινωνια παιδολατρειας που ολα τα ειναι για το παιδι,μη αυτο μη εκεινο.να διαβασει να σπουδασει να να να.και κανεις δεν τα αντιμετωπιζει σαν παιδια.Που ολα ειναι νικητες.ακομα και ο τελευταιος ο χαμενος ειναι "αυτος που κερδισε τελευταιος" εμεις καποτε το λεγαμε κουρελα και αποτυχημενο.και καναμε χαρακτηρα απο αυτο.Μην αρχισω για το bullying που θα γελαμε για μηνες.

Ξεφυγα....

• Moderators
Δημοσ.

Διαφωνουμε καθετα. Εξαρταται το παιδι καθως ο καθε χαρακτηρας ειναι διαφορετικος

Δε θεωρω πως υπαρχει χαρακτηρας στον οποιο δεν πιανει κανενα αλλο μεσο πλην του ξυλου. Δεν ειναι λογικο αυτο αν το καλοσκεφτεις. Τελος παντων, συμφωνουμε πως διαφωνουμε, δεν ειναι κακο :)

• Like 1
Δημοσ.

Διαφωνουμε καθετα. Εξαρταται το παιδι καθως ο καθε χαρακτηρας ειναι διαφορετικος. Υπαρχουν παιδια που πραγματικα καταλαβαιναν με τα λογια (η αδερφη μου) και υπηρχαν και ατομα οπως εγω που για μια περιοδο της παιδικης μου ηλικιας ουτε ξερω ποσο ξυλο μαζεψα (τις περισσοτερες φορες δικαια αλλα αρπαξα και μερικες χωρις να φταιω αλλα γενικοτερα ημουν τρελος διαολος για μια συντομη περιοδο). Η αδερφη μου το μονο ξυλο που ετρωγε ηταν...απο εμενα. Εγω απο την αλλη γενικοτερα και μεχρι και τα 14 που εφαγα τις τελευταιες μου μαπες τις μαζευα. 

χωρις να φταιω.... Τι μου θυμησες τωρα. Καναν τρελη φασαρια ο αδερφος μου και ο ξαδερφος μου και η μανα μου τις εριξε σε μενα, τσαντιστηκα ασχημα που επιασα μια ντοματα και την εριξα με δυναμη στον τοιχο.... Πουτ...α ολα!! Χαχα, μετα εφαγα και τις υπολοιπες και κοιμηθηκα σαν πουλακι.

Γενικως αν παιζουν 3-4 αδερφια με διαφορα 2-3 χρονια, ειναι μια περιοδος που η μανα χανει την μπαλα και πρεπει να πεσει και κανα μπερτακι! Τι να θυμηθω? που παιζαμε καρατε και σπασαμε την μπαλκονοπορτα? που πεταω ενα γυναικειο παπουτσι και καρφωθηκε το τακουνι στην πορτα? τι τραβανε και αυτες οι μαναδες, ηρωιδες.

Παμτως ισχυει και αυτο που ειπε ο φιλος παραπανω, οσο αθωα θυμαμαι το ξυλο το δικο μου, οταν βλεπω καμια μανα να τις ριχνει στο μικρο τρελαινομε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...