rus Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δεν εχω φαει ποτε ξυλο ή δεν θυμαμαι....αντιθετα ο αδερφος μου εχει φαει πολυ απο ο,τι εχει πει (πριν γεννηθω εγω) Συνηθως το πρωτοι παιδι τρωει το περισσοτερο ξυλο. 4
Orpheas1992 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Ισχυει ακομα και οταν ειχα μεγαλωσει λιγο για οποιαδηποτε μαλακια αυτος τα ακουγε
Anorymous Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 μεχρι τα 17-18 που ειναι κρισιμη ηλικια που ξεκιναει απο το γυμνασιο τον βασικο ρολο τον παιζουν οι γονεις.Σε εκεινη την ηλικια ειδικα στο γυμνασιο εαν το παιδι μπλεξει με τα γνωστα παρεακια μετα μεχρι τον στρατο τουλαχιστον δυσκολα θα ξεμπλεξει. Και ποιος διαλεγει τις παρεες το ο γονιος ? οχι φυσικα το παιδι οποτε αν σε τραβανε τα σκατα θα μπλεξεις στα σκατα. Εχω γνωρισει ατομα που εχουν γαματους γονιους και ειναι τοσο καλη που τα παιδια τους τους εκμεταλευονται και μου εχει ερθει μερικες φορες να του δωσω εγω μπουνια στην μουρη ετσι οπως φερονται στην μανα τους ή στον πατερα τους. Συνηθως το πρωτοι παιδι τρωει το περισσοτερο ξυλο. Και εμενα ο αδερφος ετρωγε πιο πολυ ξυλο αλλα οχι για ηταν μεγαλυτερος απλα εγω εκανε το μλκα οπως ξερουμε του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε
mathsrule Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Εγώ πάλι που ήμουν ο μικρότερος τα άκουγα όλα ενώ η αδελφή μου έκανε μαλακίες και καλοπερνούσε! 1
Pintsie Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δεν παίζουν μόνο οι γονείς ρόλο. Μπορεί να έχει μαλλιάσει η γλώσσα τους να μην καπνίζεις, αλλά εσύ επειδή είσαι ξεροκέφαλος και πεισματάρης να πας να καπνίσεις. Παίζει ρόλο ο τρόπος που σου λένε/μεταφέρουν οι γονείς σου κάτι. Εμένα πχ δεν μου είπαν ποτέ "μην καπνίσεις" ή κάτι άλλο απαγορευτικό. Με πιάσαν με το καλό και μου είπαν τους κινδύνους για κάθετί και μου λύσανε τις απορίες σε ό,τι με απασχολούσε. Και πήρα εγώ την απόφαση να κάνω ή να μην κάνω κάτι. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο ότι από μικρή που ήμουν το μόνο που μου έλεγαν ήταν "Ό,τι και να γίνει να μας το λες". Κι αυτό αφορούσε από "ο νικολάκης μου έπιασε το μπούτι" μέχρι "έκανα κάτι και δεν ξέρω αν ήταν σωστό". Πιστεύω πως αν ένα παιδί έχει κάπου να "γυρίσει" και να εμπιστευτεί, ότι θα μάθει να κρίνει από νωρίς μόνο του. Θα μάθει ότι το "να είσαι σπίτι πριν τις 10" δεν σημαίνει ότι ήρθε η χούντα, αλλά ότι αν δεν είσαι μέχρι τις 10 στο σπίτι, θα ανησυχήσουν. Προσωπικά, είχω πει ψέματα στην μητέρα μου μόνο μία φορά από "ξεροκεφαλιά". Στα 15 μου (περίπου) που άρχισα να κάνω παρέα με κάτι καρακάξες που θέλαν να πάμε για ψώνια στο μοναστηράκι και εμένα δεν με άφηνε και τελικά πήγα για να μη με κοροϊδεύουν οι "φίλες". Ε, και όταν γύρισα σπίτι όλα καλά όλα οκ. Μέχρι που δεν άντεξα το βράδυ γιατί σκέφτηκα "βρε μ@λάκα, αν πάθαινες κάτι αυτή η γυναίκα θα πέθαινε από θλίψη" και πήγα και της είπα ότι της είπα ψέματα ότι ήμουν σχολείο και όταν άκουσα ένα "Το ξέρω, περίμενα πότε θα μου το πεις" έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ντράπηκα που δεν τη σεβάστηκα και που πρόδωσα την εμπιστοσύνη της. Ακόμα και τώρα στα 24 όταν έχει γίνει κάτι σε εκείνη γυρνάω όταν έχει γίνει κάτι ή όταν δεν ξέρω τι να κάνω σε κάποιο θέμα. Από δουλειά, μέχρι προσωπικά κτλ. 5
gatokoritso Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μικρή ειχαν πέσει 2-3 δυνατοί καβγάδες με χαστούκι.πολλες φορες οταν ενιωθα να πλησιαζει η μπορα εριχνα μια τρεχαλα σαν το βεγγο αχαχαχα... 3
igoods Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Παίζει ρόλο ο τρόπος που σου λένε/μεταφέρουν οι γονείς σου κάτι. Εμένα πχ δεν μου είπαν ποτέ "μην καπνίσεις" ή κάτι άλλο απαγορευτικό. Με πιάσαν με το καλό και μου είπαν τους κινδύνους για κάθετί και μου λύσανε τις απορίες σε ό,τι με απασχολούσε. Και πήρα εγώ την απόφαση να κάνω ή να μην κάνω κάτι. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο ότι από μικρή που ήμουν το μόνο που μου έλεγαν ήταν "Ό,τι και να γίνει να μας το λες". Κι αυτό αφορούσε από "ο νικολάκης μου έπιασε το μπούτι" μέχρι "έκανα κάτι και δεν ξέρω αν ήταν σωστό". Πιστεύω πως αν ένα παιδί έχει κάπου να "γυρίσει" και να εμπιστευτεί, ότι θα μάθει να κρίνει από νωρίς μόνο του. Θα μάθει ότι το "να είσαι σπίτι πριν τις 10" δεν σημαίνει ότι ήρθε η χούντα, αλλά ότι αν δεν είσαι μέχρι τις 10 στο σπίτι, θα ανησυχήσουν. Προσωπικά, είχω πει ψέματα στην μητέρα μου μόνο μία φορά από "ξεροκεφαλιά". Στα 15 μου (περίπου) που άρχισα να κάνω παρέα με κάτι καρακάξες που θέλαν να πάμε για ψώνια στο μοναστηράκι και εμένα δεν με άφηνε και τελικά πήγα για να μη με κοροϊδεύουν οι "φίλες". Ε, και όταν γύρισα σπίτι όλα καλά όλα οκ. Μέχρι που δεν άντεξα το βράδυ γιατί σκέφτηκα "βρε μ@λάκα, αν πάθαινες κάτι αυτή η γυναίκα θα πέθαινε από θλίψη" και πήγα και της είπα ότι της είπα ψέματα ότι ήμουν σχολείο και όταν άκουσα ένα "Το ξέρω, περίμενα πότε θα μου το πεις" έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ντράπηκα που δεν τη σεβάστηκα και που πρόδωσα την εμπιστοσύνη της. Ακόμα και τώρα στα 24 όταν έχει γίνει κάτι σε εκείνη γυρνάω όταν έχει γίνει κάτι ή όταν δεν ξέρω τι να κάνω σε κάποιο θέμα. Από δουλειά, μέχρι προσωπικά κτλ. Η σχεση που εχουν οι γυναικες απο τα αγορια με τους γονεις διαφερει...Τα περισσοτερα αγορια δεν λενε τα "μυστικα" τους στους γονεις.ΕΙΔΙΚΑ στην εφηβεια τους την σπαει να μπλεκονται ειδικα οι μαναδες στα φλερτοτετοια τους..:Ρ η στις παρεες 1
mathsrule Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Παίζει ρόλο ο τρόπος που σου λένε/μεταφέρουν οι γονείς σου κάτι. Εμένα πχ δεν μου είπαν ποτέ "μην καπνίσεις" ή κάτι άλλο απαγορευτικό. Με πιάσαν με το καλό και μου είπαν τους κινδύνους για κάθετί και μου λύσανε τις απορίες σε ό,τι με απασχολούσε. Και πήρα εγώ την απόφαση να κάνω ή να μην κάνω κάτι. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο ότι από μικρή που ήμουν το μόνο που μου έλεγαν ήταν "Ό,τι και να γίνει να μας το λες". Κι αυτό αφορούσε από "ο νικολάκης μου έπιασε το μπούτι" μέχρι "έκανα κάτι και δεν ξέρω αν ήταν σωστό". Πιστεύω πως αν ένα παιδί έχει κάπου να "γυρίσει" και να εμπιστευτεί, ότι θα μάθει να κρίνει από νωρίς μόνο του. Θα μάθει ότι το "να είσαι σπίτι πριν τις 10" δεν σημαίνει ότι ήρθε η χούντα, αλλά ότι αν δεν είσαι μέχρι τις 10 στο σπίτι, θα ανησυχήσουν. Προσωπικά, είχω πει ψέματα στην μητέρα μου μόνο μία φορά από "ξεροκεφαλιά". Στα 15 μου (περίπου) που άρχισα να κάνω παρέα με κάτι καρακάξες που θέλαν να πάμε για ψώνια στο μοναστηράκι και εμένα δεν με άφηνε και τελικά πήγα για να μη με κοροϊδεύουν οι "φίλες". Ε, και όταν γύρισα σπίτι όλα καλά όλα οκ. Μέχρι που δεν άντεξα το βράδυ γιατί σκέφτηκα "βρε μ@λάκα, αν πάθαινες κάτι αυτή η γυναίκα θα πέθαινε από θλίψη" και πήγα και της είπα ότι της είπα ψέματα ότι ήμουν σχολείο και όταν άκουσα ένα "Το ξέρω, περίμενα πότε θα μου το πεις" έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ντράπηκα που δεν τη σεβάστηκα και που πρόδωσα την εμπιστοσύνη της. Ακόμα και τώρα στα 24 όταν έχει γίνει κάτι σε εκείνη γυρνάω όταν έχει γίνει κάτι ή όταν δεν ξέρω τι να κάνω σε κάποιο θέμα. Από δουλειά, μέχρι προσωπικά κτλ. Καλά, κι εγώ ήξερα ότι μπορούσα να τους μιλήσω για τα πάντα, αλλά δεν το έκανα και ακόμα δεν το κάνω γιατί πολύ απλά δεν θέλω τα δικά μου προβλήματα να γίνουν και δικά τους. Και προς το παρόν όλο αυτό δουλεύει μια χαρά.
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μικρή ειχαν πέσει 2-3 δυνατοί καβγάδες με χαστούκι.πολλες φορες οταν ενιωθα να πλησιαζει η μπορα εριχνα μια τρεχαλα σαν το βεγγο αχαχαχα... Kαι μετά γινόσουν μούσκεμα? 2
mathsrule Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μικρή ειχαν πέσει 2-3 δυνατοί καβγάδες με χαστούκι.πολλες φορες οταν ενιωθα να πλησιαζει η μπορα εριχνα μια τρεχαλα σαν το βεγγο αχαχαχα... Εγώ θυμάμαι όταν η μητέρα μου θόλωνε εντελώς και ούρλιαζε, ενώ η αδελφή μου τσίριζε, εγώ έπαιρνα απλά ένα-ένα τα ποτήρια και τα έσπαγα μέχρι να σταματήσει. Απλά δεν αντέχω τις γυναίκες όταν φωνάζουν/μουρμουράνε. Μπορώ να κάνω και φόνο γι' αυτό. (τρόπος του λέγειν )
gatokoritso Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Πωω αυτή η γκρίνια ακόμη και το τώρα μου σπάει τα νεύρα. Έχεις κάποιο θέμα πες το σαν άνθρωπος ρε γαμωτο...και η δική μου μάνα έχει τη τσιριδα στο τσεπάκι.... 6
mathsrule Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Πωω αυτή η γκρίνια ακόμη και το τώρα μου σπάει τα νεύρα. Έχεις κάποιο θέμα πες το σαν άνθρωπος ρε γαμωτο...και η δική μου μάνα έχει τη τσιριδα στο τσεπάκι.... Και το αστείο είναι ότι αφού τους πεις πχ "Μην μουρμουράς!" σου λένε μετά "Μουρμούρησα εγώ ποτέ; Εγώ απλά είπα μπλα μπλα μπλα μπλα". 1
gatokoritso Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Το κλασικο: -μην φωνάζεις ρε μάνα!! -εγώ φωνάζω? ΕΓΏ ΦΩΝΆΖΩΩΩΩΩΩΩ??? (και συνεχίζει στην ίδια ένταση που σπάει τύμπανα....) 8
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Το κλασικο: -μην φωνάζεις ρε μάνα!! -εγώ φωνάζω? ΕΓΏ ΦΩΝΆΖΩΩΩΩΩΩΩ??? (και συνεχίζει στην ίδια ένταση που σπάει τύμπανα....) Kαι πιο δυνατά αν θέλει να σε τρολλάρει καλά. 1
rus Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Ενα καλο συμπληρωματικο ερωτημα στο νημα αυτο θα ηταν " ...και ποτε σταματησαν να σας βαρανε και αρχισατε να τους βαρατε εσεις? " 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα