Demon13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/LG-PLASMA-50-50PN6500.htmhttps://www.skroutz.gr/s/3145977/LG-50PN6500.html50€ λιγότερα. Σκευτομαι να την χτηπησω. Τι λέει σαν τηλεόραση; Την έχει κανεις; Επεξ/σία 3 Μαΐου 2014 από matrixxx τιτλος - μεταφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbill Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Εκθεσιακό κομμάτι και πλάσμα ? ΥΓ. Δεν έχει νόημα το θέμα που άνοιξες. Είναι σε ένα κατάστημα, ένα εκθεσιακό κομμάτι ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 και επειδη ειναι εκθεσιακο; δεν εχει να λεει, και εγω την samsung που εχω στον υπολογιστη εδω και 2 χρονια ειναι απο εκθεσιακο κομματι και σε πληροφορω δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα-θεμα.. και την τσιμπησα και 50 ευρω λιγοτερα επειδη δεν ειχαν κουτα το public και επειδη δεν την εβρισκα πουθενα αλλου και εξα'άλλου και εκθεσιακο ναναι η εγγυηση ειναι κανονικη Αλλά.επειδη η διαφορα ειναι μονο 50 ευρω αφου θα δωσεις που θα δωσεις τα λευτα δωσε το 50αρικο και παρε του κουτιου..δεν αξιζει για 50 ευρω λιγοτερα να σε εκθεσιακο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Οκ αν δεν θεωρειται προσφορα ας μεταφερθει στο νημα τηλεορασεις για διερευνηση του μοντελου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Οι plasma θελουν σωστο στρωσιμο και αυτες που βαζουν για εκθεσιακες αντι να δουλευουν σε cinema mode τις εχουν στο full 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Πριν 2 μηνες καινουργια κομματια ειχαν 463 σε 3 μαγαζια, ένα από τα οποια ηταν το Πλαισιο. Δεν θα εδινα 450 για εκθεσιακο, ισως στα 400 να το σκεφτομουν αν την εβλεπα (σερβις μενου) και ειχε λιγες ωρες, μεχρι 10 ας πουμε, αν δηλαδή δεν ηταν καπου να παιζει στην ουσια. Μεταφερεται στις TV. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Ουτε καν εκθεσιακο ποτε!! Παιζουν φουλ ολη μερα κτλπ.μην τα προτιματε ρε παιδια.επειδη σου κοβει 50€ αξιζει;; μεταχειρισμενο πραμα ειναι που παιζει ολη μερα σε ενα μαγαζι και παει ο καθενας και την πασπατευει.εγω προσωπικα ποτε εκθεσιακο.παντα κλειστο σφραγισμενο.εκθεσιακο και πλασμα....δεν χρειαζεται τιποτα αλλο να πουμε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Ουτε καν εκθεσιακο ποτε!! Παιζουν φουλ ολη μερα κτλπ.μην τα προτιματε ρε παιδια.επειδη σου κοβει 50€ αξιζει;; μεταχειρισμενο πραμα ειναι που παιζει ολη μερα σε ενα μαγαζι και παει ο καθενας και την πασπατευει.εγω προσωπικα ποτε εκθεσιακο.παντα κλειστο σφραγισμενο.εκθεσιακο και πλασμα....δεν χρειαζεται τιποτα αλλο να πουμε... φυσικα και δεν αξιζει,αλλα εγω ημουν περιπτωση..στην βιβλιοθηκη εχει π.χ. 20 cm υψος..και ηθελα οσο μεγαλυτερη χωρα για οθονη..και αντι να πηγαινα σε τηλεοραση με βαση και να παιρνα 17'' πηγα σε 22'' που ειναι κορνιζα και γλιτωσα αρκετους ποντους..και την συγκεκριμενη τηλεοραση την ειχε μονο τα public. oταν σ λεω ημουν κωλος το εννουσα χΔ και μου εκατσε κουτι ηταν αναγκη θελω να πω και αναγκαστηκα να παρω εκθεσιακο αλλιως κλαιν https://www.google.gr/search?q=samsung+syncmaster+ld220hd&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=zRJlU97hFMnM0AWTsYCQBw&ved=0CDIQsAQ&biw=1920&bih=965 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Ουτε καν εκθεσιακο ποτε!! Παιζουν φουλ ολη μερα κτλπ.μην τα προτιματε ρε παιδια.επειδη σου κοβει 50€ αξιζει;; μεταχειρισμενο πραμα ειναι που παιζει ολη μερα σε ενα μαγαζι και παει ο καθενας και την πασπατευει.εγω προσωπικα ποτε εκθεσιακο.παντα κλειστο σφραγισμενο.εκθεσιακο και πλασμα....δεν χρειαζεται τιποτα αλλο να πουμε... το αυτο παιδες. ολη μερα ζεματανε και παιζουν αβερτα. ασε που παει ο καθενας την σκιζει και την ζουλαει στην οθονη γελωντας!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Αμα ηταν αναγκη και ετσι που το εθεσες οκ εχεις ενα δικιο.αφου σε βολευε οκ ( euxoulhs) E ναι πανε πιτσιρικαδες τις πειραζουν παει ο καθενας και κανει τον χαβαλε του και το μαγαζι την γονατιζει με βιντεο και μαλακιες ολη μερα.(kostass) Δεν ξερω για εσας εγω δεν μπορω να ξερω οτι ο καθενας το πασπατευει και θα το παρω εγω.οπως ειπαν και τα παιδια απο πανω δεν αξιζει με την καμια.και αυτα που σου κοβει 50-60€ ειναι ρισκο να παρεις κατι και μετα να βασανιστεις με επισκευη η να ανακαλυψεις ψεγαδια μετα απο την χρηση στο καταστημα.οποτε τσαμπα κοπος...περνεις το σφραγισμενο σου και εισαι οκ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 εννοειται δεν τιθεται θεμα συζητησης..ειπαμε την στιγμη που δινει καποιος λευτα για τηλεοραση και η εκθεσιακη με του κουτιου εχει διαφορα μονο 50 ευρω,ε νομιζω δεν θα κολωσει να δωσει 50αρικο για να παρει παρθενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Ε ναι δινεις τα χρηματα περνεις αγνο του κουτιου.οχι κακοποιημενο αυταααα.καλες αγορες τωρα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μόνο αν μιλάμε για μεγάλη έκπτωση αξίζει εκθεσιακή και πάλι με προϋποθέσεις, για 50€ δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου (και κατά τη γνώμη μου δηλαδή γιατί μέχρι τώρα όλοι συμφωνούμε ότι δεν αξίζει) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μειωση με ανω του 30% της αρχικης τιμης και αν....μονο τοτε αρχιζω να το σκεφτομαι εγω...δηλ στα 300€ που εχει καινουργιο να μου το δωσει 210€... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Εκθεσιακή με τίποτα εγώ σε πέριπτωση philips πήρα γρατσουνισμένη και με πρόβλημα στο panel από carrefour ,και είχε και μεγάλη έκπτωση για 50 αρικό έκπτωση και πλάσμα ούτε να το σκέφτεσαι !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα