Pandelas Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 ΚαλησπέραΛόγο αποσυνδέσεων αποφάσισα να αντικαταστήσω το thomson tg 585 v8 με το zte h108ns που δίνει ο οτε.Το πρόβλημα είναι πως με το h108ns δε μπορώ να συνδεθώ στον teamspeak server που έχω σηκώνει απο το pc μου. Έχω κάνει port forward αλλά τίποτα. Με το 585 ο server δουλεύει κανονικά.Έχω στατική ip στο pc και χρησιμοποιώ το DUC απο no-ip για να συγχρονίσει η εξωτερική ip με το hostname. Καμια βοήθεια?Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Καλησπέρα Λόγο αποσυνδέσεων αποφάσισα να αντικαταστήσω το thomson tg 585 v8 με το zte h108ns που δίνει ο οτε. Το πρόβλημα είναι πως με το h108ns δε μπορώ να συνδεθώ στον teamspeak server που έχω σηκώνει απο το pc μου. Έχω κάνει port forward αλλά τίποτα. Με το 585 ο server δουλεύει κανονικά. Έχω στατική ip στο pc και χρησιμοποιώ το DUC απο no-ip για να συγχρονίσει η εξωτερική ip με το hostname. Καμια βοήθεια? Ευχαριστώ α.δες για firmware update. β.θα το πεταγα το zte. γ.εισαι σιγουρος οτι χρησιμοποιεις το ιδιο port με πριν και αυτο το Port δεν το κοβει η αυξημενη ασφαλεια του οτε.εκτος αν δεν εχεις οτε συνδεση. δ.κλεισε firewall σε Pc και σε ρουτερ.και για αρχη δοκιμασε χωρις το Hostname απλα με την Ip.επισης ελπιζω να εννοεις οτι προσπαθεις απεξω απ το pc σου να συνδεθεις στον Teamspeak server γιατι απο μεσα θα παιξει ετσι και αλλιως .επισης το Port το ανοιξες και σε tcp και σε udp?το thomson το ανοιγει και στα 2 αυτοματα.
Pandelas Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Firmware έχει αυτό πάνω H108NSV1.0.7i_ZRD_GR2_A68 το οποίο λογικά είναι μεταγενέστερο (?) απο το 1.0.6x που δίνει ο οτε Site: εδώ . Οι πόρτες ξεκινάνε απο την 9987 και πάνω, ωστόσο το έχω δοκιμάσει με κλειστή την αυξημένη προστασία και το firewall τόσο του ρούτερ όσο και του pc, αλλά πάλι τα ίδια.Εσωτερικά συνδέεται μόνο με την 127.0.0.1. Με την εξωτερική ip παίρνω το ίδιο σφάλμα.Έχω ανοίξει τις πόρτες σε tcp και udp.Το αστείο της υπόθεσης είναι πως δύο φιλαράκια μου είπαν σήμερα πως συνδέθηκαν κανονικά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Εννοείται πως αν αλλάξω ρούτερ όλα δουλεύουν ρολόι (πλην των αποσυγχρονισμών )Ευχαριστώ για τη βοήθειαEdit: Απ ότι φαίνεται όλοι όσοι είναι εξωτερικά του δικτύου μπαίνουν κανονικά με το hostname, για τους εσωρετικούς πρέπει αντί για hostname να μπεί η τοπική διεύθυνση του μηχανήματος που τρέχει ο server (π.χ 192.168.1.60)Πολύ περίεργο μου φαίνεται αλλά τουλάχιστον αφού γίνεται και έτσι η δουλειά κάτι είναι κ αυτό. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2014 από Pandelas
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Firmware έχει αυτό πάνω H108NSV1.0.7i_ZRD_GR2_A68 το οποίο λογικά είναι μεταγενέστερο (?) απο το 1.0.6x που δίνει ο οτε Site: εδώ . Οι πόρτες ξεκινάνε απο την 9987 και πάνω, ωστόσο το έχω δοκιμάσει με κλειστή την αυξημένη προστασία και το firewall τόσο του ρούτερ όσο και του pc, αλλά πάλι τα ίδια. Εσωτερικά συνδέεται μόνο με την 127.0.0.1. Με την εξωτερική ip παίρνω το ίδιο σφάλμα.Έχω ανοίξει τις πόρτες σε tcp και udp. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως δύο φιλαράκια μου είπαν σήμερα πως συνδέθηκαν κανονικά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Εννοείται πως αν αλλάξω ρούτερ όλα δουλεύουν ρολόι (πλην των αποσυγχρονισμών ) Ευχαριστώ για τη βοήθεια Edit: Απ ότι φαίνεται όλοι όσοι είναι εξωτερικά του δικτύου μπαίνουν κανονικά με το hostname, για τους εσωρετικούς πρέπει αντί για hostname να μπεί η τοπική διεύθυνση του μηχανήματος που τρέχει ο server (π.χ 192.168.1.60) Πολύ περίεργο μου φαίνεται αλλά τουλάχιστον αφού γίνεται και έτσι η δουλειά κάτι είναι κ αυτό. γιατι ολοι εχουν μια μανια να μπαινουν εσωτερικα απο το δικτυο χτυπωντας την εξωτερικη Ip?αυτο δεν παιζει γιατι δεν υποστηριζουν ολα τα ρουτερ αυτο το πραγμα.νομιζω λεγεται Nat loopback.αν καποιος θελει να δει κατι σαν να ειναι εξωτερικα πρεπει να βαλει proxy.οταν εισαι εσωτερικα παιζεις παντα με την 192.168.....κτλ κτλ.για δοκιμες μονο με Proxy μετα.επισης το v8 ειναι απο τα ποιο σταθερα ρουτερ και με παραξενευει να εχεις αποσυνδεσεις εκτος αν εχει προβλημα.θα του περναγα αλλο firmware και θα το εκανα hard reset μηπως και εστρωνε.
Pandelas Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αυτό δεν το ήξερα. Η ιστορία με το server είχε ξεκινήσει όταν είχα μόνο το v8 και μέχρι τώρα νόμιζα πως έτσι θα ήταν το σωστό να γίνεται. Να πω την αλήθεια βόλευε λίγο γιατί ήξερα ανα πάσα στιγμή αν ο server είναι online ή έχει πέσει. Το V8 δεν ξέρω γιατί κάνει νερά. Η γραμμή μου είναι pstn, δε νομίζω αυτό να παίζει κάποιο ρόλο(?). Δοκίμασα hard reset ωστόσο όχι με άλλο firmware. Του ξαναπέρασα αυτό που ήδη είχε πάνω, το 8.2.7.8 της plushnet χωρίς αποτέλεσμα. Ξαφνικά εκεί που όλα είναι οκ δεν ανοίγουν οι σελίδες, με skype-steam κτλ να λειτουργούν κανονικά, σπανιότερα με πετάει εντελώς και δε δουλεύει απολύτως τίποτα που χρειάζεται internet. Το πρόβλημα λύνεται αν κάνω disconnect και μετά connect απο το interface (παραδόξως 1-2 φορές που δοκίμασα 'χειροκίνητο' reset δε δούλεψε). Κατά τη διάρκεια όλου αυτού του σκηνικού δεν ανάβει κόκκινο ή σβήνει κάποιο λαμπάκι του ρούτερ, όλα φαίνονται φυσιολογικά. Μέχρι και τεχνικούς του οτε ξεσήκωσα, αλλά τίποτα, η γραμμή είναι πεντακάθαρη.Όπως και να χει ευχαριστώ πολύ και πάλι για τη βοήθεια, με γλίτωσες απο μεγάλη σπαζοκεφαλιά.
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αυτό δεν το ήξερα. Η ιστορία με το server είχε ξεκινήσει όταν είχα μόνο το v8 και μέχρι τώρα νόμιζα πως έτσι θα ήταν το σωστό να γίνεται. Να πω την αλήθεια βόλευε λίγο γιατί ήξερα ανα πάσα στιγμή αν ο server είναι online ή έχει πέσει. Το V8 δεν ξέρω γιατί κάνει νερά. Η γραμμή μου είναι pstn, δε νομίζω αυτό να παίζει κάποιο ρόλο(?). Δοκίμασα hard reset ωστόσο όχι με άλλο firmware. Του ξαναπέρασα αυτό που ήδη είχε πάνω, το 8.2.7.8 της plushnet χωρίς αποτέλεσμα. Ξαφνικά εκεί που όλα είναι οκ δεν ανοίγουν οι σελίδες, με skype-steam κτλ να λειτουργούν κανονικά, σπανιότερα με πετάει εντελώς και δε δουλεύει απολύτως τίποτα που χρειάζεται internet. Το πρόβλημα λύνεται αν κάνω disconnect και μετά connect απο το interface (παραδόξως 1-2 φορές που δοκίμασα 'χειροκίνητο' reset δε δούλεψε). Κατά τη διάρκεια όλου αυτού του σκηνικού δεν ανάβει κόκκινο ή σβήνει κάποιο λαμπάκι του ρούτερ, όλα φαίνονται φυσιολογικά. Μέχρι και τεχνικούς του οτε ξεσήκωσα, αλλά τίποτα, η γραμμή είναι πεντακάθαρη. Όπως και να χει ευχαριστώ πολύ και πάλι για τη βοήθεια, με γλίτωσες απο μεγάλη σπαζοκεφαλιά. ουτε εγω ηξερα γιατι γινεται ετσι μεχρι που ετυχε απο σποντα να το μαθω.οχι δεν παιζεει ρολο που ειναι pstn.μην περνας της plushnet.περνα generic firmware η δοκιμασε και με της forthnet.γιατι το παραξενο ειναι οτι δεν σβηνει καποιο λαμπακι αρα δεν πεφτει η γραμμη.βαλε αλλο firmware.οτι αλλο θες εδω ειμαι 1
iakinthos8 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 καλησπέρα, έχω και εγώ πρόβλημα με το teamspeak έφτιαξα έναν ts3 server και δεν μπορούν να συνδεθούν σε αυτόν έχω δοκιμάσει να τους κάνω invite από το html link του invite buddy που έχει το ts και όταν τους ανοίγει το ts λέει: failed to connect to the server. Δοκίμασα να πάω και στο connection info και λέει Server address 192.168....:9987 και client address, με κανένα από τα δυο δεν μπορούν να συνδεθούν (έχω κάνει και port forward) το ρουτερ μου είναι το technicolor td5130 (isp forthnet) γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει;
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 καλησπέρα, έχω και εγώ πρόβλημα με το teamspeak έφτιαξα έναν ts3 server και δεν μπορούν να συνδεθούν σε αυτόν έχω δοκιμάσει να τους κάνω invite από το html link του invite buddy που έχει το ts και όταν τους ανοίγει το ts λέει: failed to connect to the server. Δοκίμασα να πάω και στο connection info και λέει Server address 192.168....:9987 και client address, με κανένα από τα δυο δεν μπορούν να συνδεθούν (έχω κάνει και port forward) το ρουτερ μου είναι το technicolor td5130 (isp forthnet) γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει; κανε μια απλη δοκιμη για να δουμε αν ειναι ανοιχτο το Port.το Port που ανοιξες βαλτο στο Mtorrent και ανοιξε το Mtorrent.Οπως ειναι ανοιχτο πηγαινε στο www.canyouseeme.org καιι δες αν στο δειχνει ανοιχτο.αν το δειχνει ανοιχτο σημαινει οτι το port forward ειναι σωστο οποτε κατι αλλο φταιει.αν στο βγαλει κλειστο(εννοειται το mtorrent να ειναι ανοιχτο οταν τρεξεις το τεστ) τοτε κατι σε κοβει(πχ firewall) ειτε κατι λαθος στo port forward.πχ το Pc σου εχει αλλη Ip και εχεις κανει port forward σε αλλη Ip.το technicolor ζηταει Port forward Με Mac address αν και κατω κατω εχει επιλογη User defined που του δινεις Ip>αν διαλεξεις Mac address προσεξε να διαλεξεις την σωστη.αν διαλεξεις Ip καλο θα ηταν να βαλεις αυτην την Ip καρφωτα στο Pc σου ειτε μεσα απο το Technicolor και το Home network να βαλεις τo pc αυτο να παιρνει παντα την ιδια ip. επισης προληπτικα κανε firmware update στο td5130/
iakinthos8 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δοκίμασα όλα τα ports 9987,10011,30033 και το site λέει οτι είναι ανοιχτά, το firewall του pc και του router ειναι κλειστά, στο kaspersky εχω firewall αλλα μου εχει ληξει η άδεια εδω και κάτι μέρες βεβαία ειναι ενεργοποιημενο το firewall εκει τωρα κατα πόσο δουλεύει δεν ξέρω. Παντος βρήκα τρόπο να συνδεθούν οι φίλοι μου δεν καταλαβαίνω όμως γιατί στο εικονίδιο του ts server δεν μου γραφει wan ip μου εχει μονο exit, about και για να βρώ την ip έπρεπε να παω στο server list στο ts και να βάλω το όνομα του server μου για να βρω την ιp μου, στο ρουτερ μου το έχει από μόνο του κάθε φορά που κάνω port forward μου βάζει την mac address μου. το firmware μου ειναι το τελευταίο που εχει στο site η forthnet (V2.05.C6FO) το main problem του σερβερ τώρα ειναι οτι καθε φορά που κάνω restart το router αλλάζει η ip επειδη δεν έχω static και πρεπει να ενημερώνω οσους μπαίνουν και το άλλο ειναι οτι οπως ειπα και πάνω για να βρώ την ip πρεπει να ψάχνω στην λίστα με ολους τους σερβερ με βάση το όνομά μου επειδή δεν μου το εμφανίζει στις επιλογές του εικονιδίου του ts server οταν κάνω δεξι κλίκ και κάτι άλλο το οποίο μπορεί να μην ειναι και δικό μου πρόβλημα ειναι οτι ενας φίλος δεν μπορει να μπει για ώρα καθετε λιγο και τον πετάει και λεει dropped (connection lost)
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δοκίμασα όλα τα ports 9987,10011,30033 και το site λέει οτι είναι ανοιχτά, το firewall του pc και του router ειναι κλειστά, στο kaspersky εχω firewall αλλα μου εχει ληξει η άδεια εδω και κάτι μέρες βεβαία ειναι ενεργοποιημενο το firewall εκει τωρα κατα πόσο δουλεύει δεν ξέρω. Παντος βρήκα τρόπο να συνδεθούν οι φίλοι μου δεν καταλαβαίνω όμως γιατί στο εικονίδιο του ts server δεν μου γραφει wan ip μου εχει μονο exit, about και για να βρώ την ip έπρεπε να παω στο server list στο ts και να βάλω το όνομα του server μου για να βρω την ιp μου, στο ρουτερ μου το έχει από μόνο του κάθε φορά που κάνω port forward μου βάζει την mac address μου. το firmware μου ειναι το τελευταίο που εχει στο site η forthnet (V2.05.C6FO) το main problem του σερβερ τώρα ειναι οτι καθε φορά που κάνω restart το router αλλάζει η ip επειδη δεν έχω static και πρεπει να ενημερώνω οσους μπαίνουν και το άλλο ειναι οτι οπως ειπα και πάνω για να βρώ την ip πρεπει να ψάχνω στην λίστα με ολους τους σερβερ με βάση το όνομά μου επειδή δεν μου το εμφανίζει στις επιλογές του εικονιδίου του ts server οταν κάνω δεξι κλίκ και κάτι άλλο το οποίο μπορεί να μην ειναι και δικό μου πρόβλημα ειναι οτι ενας φίλος δεν μπορει να μπει για ώρα καθετε λιγο και τον πετάει και λεει dropped (connection lost) τα Ports ειναι ανοιχτα οποτε στο port forward δεν υπαρχει κατι λαθος.απο εκει και περα αυτο για την ip που δεν στην εμφανιζει δεν ξερω τι φταιει.σιγουρα θα εκλεινα το Firewall στο ρουτερ αν και δεν νομιζω να σου κανει καποιο θεμα διοτι τα Port forward rules κανουν bypass τo firewall αλλα σιγουρα θα δοκιμαζα και να κλεισω και τo firewall του Pc.και που εχει ληξει η αδεια συνηθως παιζει κανονικα και τo firewall και το antivirus απλα δεν μπορεις να κανεις ενημερωση τα definitions ή το προγραμμα.επισης κλεισε και το firewall των windοws και γενικοτερα οτιδηποτε υπαρχει σε Protection (για δοκιμη) που μπορει να σου κανει καποια ζημια.τωρα για την ip ειναι απλα τα πραγματα.αφου εχεις dynamic για να μην καθεσαι καθε φορα να την ψαχνεις και να τους την λες, φτιαξε ενα Noip ή ενα dyndns ή οτι αλλο υποστηριζει το ρουτερ σου ,βαλτο μεσα στο ρουτερ οποτε να δινεις στους αλλους το noip σου και οχι την πραγματικη Ip σου που αλλαζει.για το τελευταιο ναι δεν ξερω αν φταιει κατι σε σενα ή στον αλλον.αν εμφανιζεται μονο σε εναν τοτε ειναι καποιο θεμα δικο του.ισως αποσυνδεσεις ισως κατι αλλο. αν εμφανιζεται σε παραπανω ατομα ισως κατι σε σενα.ειτε αποσυνδεση ειτε καποιο αλλο θεμα με το bandwidth πιθανοτατα του upload που πιταρει.επισης θα μπορουσες να ζηταγες και απο τον παροχο σου να σου δωσει fast path για καλυτερη αποκριση γενικοτερα.οπως το ιδιο θα μπορουσαν και αυτοι που συνδεονται σε σενα να κανουν.κερδιζεις σε ping απλα χανεις λιγο σε ταχυτητα και λιγο σε σταθεροτητα χωρις να σημαινει οτι θα εχεις προβληματα
iakinthos8 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! το firewall στο router και στα windows ειναι κλειστό, βρήκα και κλειδί σημερα για το AV οποτε ειμαι καλυμμένος και εκει αν και δοκίμασα και με κλειστο το firewall του αλλα ήταν το ίδιο, εβαλα noip όπως μου είπες και δουλεύει μια χαρά μέχρι τώρα , για το παλικάρι που τον πετάει δεν πιστευω οτι θα βγάλω ευκολα ακρη, αυτο που πιταρει το upload δεν το έπιασα πάντως αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στο ρουτερ: κανω restart και πιάνω 1500ΚΒ/s και μετα απο καποια ώρα πέφτει στα 900 και μόνο με restart ανεβαίνει πάλι. fast path είχα πιο παλια και επρεπε κάθε μέρα να κάνω restart όπως και τώρα με αυτο το πρόβλημα που είπα πριν καθε 1-2 μερες το θελει το restart του, αλλα αμα με το τρεχον πρόβλημα αν βάλω και fast path δεν γνωρίζω ποσο περισσότερο ασταθής θα ειναι η γραμμή και τι ταχύτητες θα πιάνω Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1022 / 14158 Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1220 / 15580 Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 3960996 / 17130240 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12.5 / 19.5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 13 / 23 SN Margin (Up/Down) [dB]: 11.8 / 6.2 loss of Framing (Local/Remote): 0 / - FEC (Up/Down): 0 / 36124 CRC (Up/Down): 2 / 617
poulinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 παντως τζαμπα πιστευω οτι το εχεις το firewall στο pc.θα αφηνα μονο το antivirus.οκ το θεμα με την Ip το λυσαμε με το noip οποτε δεν χρειαζεται καθε φορα να τους λες την dynamic ip σου.ναι αν ειναι μονο ενας τοτε κατι φταιει με αυτον.μπορει και να πεφτει η συνδεση του και να το κανειαυτο και να νομιζει αυτος οτι απλα τον πεταει απο το teamspeak ενω στην πραξη να τον εχει πεταξει απο παντου.θελει δοκιμεςγια να δει κανεις τι γινεται και το βασικο ο αλλος να μπορει να τις κανει για να δειτεαν ειναι πραγματι προβλημα με το teamspeak ειναι αν ειναι προβλημα με κατι σε αυτον.μπορει πχ να μπαινειασυρματα και να τον πεταει απο το ασυρματο απλα για μερικα seconds και να γινετε αυτο.ειδικα αμα εχεικανα zte ρουτερ.τωρα για σενα.με παραξενευει αυτο με το Reboot.μηπως εισαι ασυρματα και στα κανει αυτα?εχεις περασει το τελευταιο firmware απο την σελιδα της forthnet? c62 firmware.μηπως οταν πεφτει στα 900 βλεπεις το margin σου στο down να εχει πεσει πολυ χαμηλα?αν το κανει αυτοτοτε ζητα να σου αλλαξουν Profile .θα χασεις λιγο σε ταχυτητα αλλα θα εισαι πιο σταθερα.επισης μπορεις να ζητησεις fastpath και αν εχεις αποσυνδεσεις και εκει μπορει να σου αλλαξουν profile.αν εχεις αποσυνδεσεις μπορεις να το δεις ευκολα.αν πας στο broadband connection και μετα dsl connection σου λεει ποση ωρα εισαι Up.οπως σου λεει και ποση ωρα ειναι Up στο internet services.το ενα σου λεει ποση ωρα ειναι up οσυγχρονισμος ενω το αλλο ποση ωρα ειναι Up το ιντερνετ.επισης στα details στο dsl connection γραφει καπου loss of signal.αυτο σου δειχνει ποσες φορες εχει πεσει η γραμμη απο τοτε που κανες εσυ reboot το ρουτερ.επισης μηπως ειναι κολληματα του wireless αυτα τα σκαμπανεβασματα?εχεις δοκιμασει με καλωδιο?τσεκαρε λιγακι μπας και δουμε γιατι γινεται αυτο γιατι θεωρητικα εχεις καλη γραμμη και δεν στεκει αυτο που γινεται.αν το margin δεν πεφτειαν δεν εχεις disconnects μια χαρα μπορεις να πας σε fast path και θα χασεις κανα mbit.αυτο για το Upload να πιταρει αστο.αν εχει θεμα μονο ενας φιλος σου τοτε δεν φταιει αυτο.ελεγα οτι επειδη απο οτι καταλαβα εσυ κανεις τον server του team speak μηπως ειχες χαμηλο uploadοποτε το Upload δεν εφτανε για ολα οποτε και καποιους τους αποσυνδεε.εκτος αν κανεις και αλλα πραγματαμαζι με το teamspeak πχ upload κανα torrent οποτε ψιλοπιταρεις την γραμμη.
iakinthos8 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 δεν έχω firewall στα windows μόνο του antivirus έχω ανοιχτό, το παλικάρι ενσύρματα μπαίνει αλλά ρουτερ πρέπει να έχει είτε το zte είτε το technicolor στην forthnet είναι και αυτός. Για μένα που λες τώρα που έχω να κάνω 4 μέρες restart (με καλώδιο συνδέομαι) πάει μαχ 920 ΚΒ/s το download από nvidia και το sn margin είναι 11.5/6.4 το uptime στο ρουτερ είναι 4days, 22min ,35sec (0 days, 0:03:33) C62F0 έχω στο ρουτερ το τελευταίο δλδ και το loss framing einai (local/remote) 0/ - Στο team speak προσέχω να μην έχω ανοιχτά τορρεντ και οτιδήποτε χρησιμοποιεί πολύ upload speed. Να πω την αλήθεια VDSL θέλω παρα fast path αλλά δεν ξέρω αν η γραμμή μου είναι καλή για αυτό, επίσης πιο παλιά στο site της forthnet μου έλεγε ότι μου δίνουν VDSL και στο site του ΟΤΕ όχι ενώ τώρα και στα 2 site λέει ότι δεν έχει μπορούν να μου δώσουν
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 δεν έχω firewall στα windows μόνο του antivirus έχω ανοιχτό, το παλικάρι ενσύρματα μπαίνει αλλά ρουτερ πρέπει να έχει είτε το zte είτε το technicolor στην forthnet είναι και αυτός. Για μένα που λες τώρα που έχω να κάνω 4 μέρες restart (με καλώδιο συνδέομαι) πάει μαχ 920 ΚΒ/s το download από nvidia και το sn margin είναι 11.5/6.4 το uptime στο ρουτερ είναι 4days, 22min ,35sec (0 days, 0:03:33) C62F0 έχω στο ρουτερ το τελευταίο δλδ και το loss framing einai (local/remote) 0/ - Στο team speak προσέχω να μην έχω ανοιχτά τορρεντ και οτιδήποτε χρησιμοποιεί πολύ upload speed. Να πω την αλήθεια VDSL θέλω παρα fast path αλλά δεν ξέρω αν η γραμμή μου είναι καλή για αυτό, επίσης πιο παλιά στο site της forthnet μου έλεγε ότι μου δίνουν VDSL και στο site του ΟΤΕ όχι ενώ τώρα και στα 2 site λέει ότι δεν έχει μπορούν να μου δώσουν οποτε αν θες κλειστο το kaspersky και δες αν και το δοκιμασες νομιζω.αλλα αμα το κανει μονο με αυτον τοτε φταιει αυτος. αν εχει το zte ας το πεταξει να παρει καποιο αλλο να κανει την δουλεια του .αν εχει το 5130 technicolor ας το κανει firmware update και ας δει αν γενικοτερα εχει disconnects ειτε μεσα απο τον ρουτερ ειτε με το να δει τα led στο ρουτερ οταν τον πεταξει εξω.απο το Uptime μπορει να δει αν εχει disconnects συν οτι το Technicolor στο broadband connections και μετα dsl connection και details σου λεει loss of signal Που δειχνει ποσες φορες εχει αποσυγχρονισει το ρουτερ.στο Internet services επισης λεει ποση ωρα ειναι up to internet ενω στο technicolor gateway και configuration του λεει ποση ωρα ειναι Up το ρουτερ.δηλαδη 3 διαφορετικα counters για να μπορει να δει τα παντα.στο zte δεν ξερω τι counters υπαρχουν και γενικα τι μπορει να δει.ισως στο log να μπορει να δει αλλα δεν ξερω αν μπορει να φιλτραρει το log η αν πρεπει να το ενεργοποιησει.εκτος αν και αυτο μετραει Uptime με καποιο τροπο. οποτε ισως να δει αν ειναι καποιο προβλημα μονο με σενα ή αν γενικοτερα χανει συγχρονισμο ή χανει Ppp ή καποιο θεμα και κανει τιποτα Reboot το ρουτερ.αν εμπαινε wifi μεχρι και καποιο προβλημα εκει μπορει να ηταν.ακομα και προβλημα του pc.θελει δοκιμες. ναι γενικα οταν χρησιμοποιεις team speak και τετοια καλο ειναι να μην κανεις Upload με αλλα πραγματα γιατι η γραμμη εκει πασχει δυστυχως.οχι μονο η δικια σου αλλα ολες.στο Upload.το fast path απλα θα κανει λιγο καλυτερα τα πραγματα.κατα τα αλλα ναι vdsl ή annex m>το annex m ειναι μεχρι 2 mbit upload χωρις να σημαινει οτι θα φτασεις τα δυο. για vdsl τωρα.εχεις 23 attenuation τουλαχιστον αυτο λεει το router.γενικοτερα vdsl με μεγαλυτερο απο 20 attenuation ειναι λιγο θεματακι. μπορει να κερδισεις λιγακι μπορει και οχι.μπορει να κερδισεις μονο στο upload μπορει και οχι.μπορει να κερδισεις και στα δυο μπορει και μονο στο download.οτι και να πω θα ειναι λιγο στον αερα.εχω δει γραμμη που με adsl ειχε μεγαλυτερο Upload απο οτι με vdsl.και annex m επαιζε μια χαρα.οποτε ειναι λιγο ρισκο.εκτος αν στην περιοχη σου εχουν αλλαχτει τα καφαο με τα νεα kv οποτε εκει ναι η forthnet δεν μπορει να σου δωσει αφου δεν δινει απο Kv παρα μονο απο αστικο κεντρο αλλα εκει θα μπορει να σου δωσει ο οτε και καποιοι αλλοι παροχοι που δινουν απο τα kv του οτε.το annex m θα ηταν κατι καλυτερο αλλα ειναι +8 ευρω το μηνα οποτε ποναει λιγο.τωρα γιατι παλια ελεγε και τωρα οχι δεν ξερω.εισαι παντως λιγο οριακα των οριακων για vdsl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα