Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ πλέον τα RealD γυαλιά από το cinema μιας και είναι λίγο μεγαλύτερα σε μέγεθος από αυτά της LG και είμαι ικανοποιημένος. Το θεωρώ περιττό να αγοράσει κανείς 3D γυαλιά αφού μπορεί να τα έχει τσάμπα από μια επίσκεψη στο cinema... :)

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ πλέον τα RealD γυαλιά από το cinema μιας και είναι λίγο μεγαλύτερα σε μέγεθος από αυτά της LG και είμαι ικανοποιημένος. Το θεωρώ περιττό να αγοράσει κανείς 3D γυαλιά αφού μπορεί να τα έχει τσάμπα από μια επίσκεψη στο cinema... :)

Αυτά δεν έχουν ημερομηνία λήξης; γιατί θυμάμαι πιο παλιά ότι τα γυαλιά που έδιναν στα village έγραφαν πάνω ημερομηνία.

Δημοσ.

Αυτά δεν έχουν ημερομηνία λήξης; γιατί θυμάμαι πιο παλιά ότι τα γυαλιά που έδιναν στα village έγραφαν πάνω ημερομηνία.

Ημερομηνία λήξης? Δηλαδή τι μπορούν να πάθουν? Πάντως πάνω τους δεν βλέπω να γράφει κάτι. Και πριν λίγες μέρες που τα χρησιμοποιησα μια χαρά ήταν. Και πιο αναπαυτικά από της LG.

Δημοσ.

Κάποιοι δεν έχουν village διαθέσιμο, οι γύφτοι στα odeon τα παίρνουν πίσω :P

Δεν ειναι τα ιδια γυαλια στα οdeon ειναι αλλη (καλυτερη κατ'εμε) τεχνολογια και ΠΟΛΥ ακριβοτερα (απο Βελγιο τα ειχα βρει γυρω στα 40 ευρω)!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...