CoreUnlimited Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 αυτο θυμιζει πρόβλημα με την μνημη ,η τον δισκο.... μου το βγάζει ενα μικρο λαπτοπ που έχω και το διαγνωστικο των windows 7 για μνημη βγάζει πρόβλημα στην μνημη..
GiwrgosP- Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 αυτο θυμιζει πρόβλημα με την μνημη ,η τον δισκο.... μου το βγάζει ενα μικρο λαπτοπ που έχω και το διαγνωστικο των windows 7 για μνημη βγάζει πρόβλημα στην μνημη.. Ενταξει ισως να ειχα βαλει τις μνημες σε 1600 mhz ενω ηταν default στα 1333 ΑΛΛΑ οι μνημες λενε οτι ειναι για 1600 mhz καθως και ο επεξεργαστης (μνημες και επεξεργαστης αναφερονται στην υπογραφη)!
GiwrgosP- Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Παιδια το μου ξαναπεταξε bsod! Λιγο πριν το κανει ο υπολογιστης κολλαγε σαν τρελος και οταν εκλεισα browsers και τετοια εφαγε ενα κολλημα και πεταξε blue screen...
CoreUnlimited Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 hdsentinel για τον HD και memtest 5.xxx για την μνημη.....
GiwrgosP- Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 30mins το memtest και η φωτο απο το bsod που δεν ειχα ανεβασει (ειναι το 2ο bsod απο τοτε που αλλαξα επεξεργαστη) Ετρεξα και το linX για το cpu και το FurMark για gpu απροβληματιστα!! Τι στο καλο;; με τρολλαρει το pc μου;;
pantote Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Αναβάθμισε όλους τους drivers: γραφικά, chipset μητρικής... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ή κάνε καθαρή εγκατάσταση.
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 30mins το memtest και η φωτο απο το bsod που δεν ειχα ανεβασει (ειναι το 2ο bsod απο τοτε που αλλαξα επεξεργαστη) Ετρεξα και το linX για το cpu και το FurMark για gpu απροβληματιστα!! Τι στο καλο;; με τρολλαρει το pc μου;; Αναφερεις στο pm που μου εστειλες πως δοκιμασες τα παντα στον οδηγο αλλα δεν εβγαλες ακρη. Δεν βλεπω καποια αναφορα σε minidumps στο thread ή οτιδηποτε σχετικο με τη software μερια του προβληματος (δεδομενου πως το hardware δουλευει οπως θα επρεπε). Εκανες καποια αναλυση?
GiwrgosP- Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Αναφερεις στο pm που μου εστειλες πως δοκιμασες τα παντα στον οδηγο αλλα δεν εβγαλες ακρη. Δεν βλεπω καποια αναφορα σε minidumps στο thread ή οτιδηποτε σχετικο με τη software μερια του προβληματος (δεδομενου πως το hardware δουλευει οπως θα επρεπε). Εκανες καποια αναλυση? Στο software δεν αλλαξα τιποτα απολυτως. Τα προβληματα αρχισαν απο οταν αλλαξα cpu (+ οτι εβαλα το 2ο dimm ram απο το σετακι των 2χ2 Gb ενω πριν δουλευε με το ενα απο τα 2dimms απο το σετακι των 2χ2 Gb + μια μνημη ξεχωριστη των 4Gb)
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Στο software δεν αλλαξα τιποτα απολυτως. Τα προβληματα αρχισαν απο οταν αλλαξα cpu (+ οτι εβαλα το 2ο dimm ram απο το σετακι των 2χ2 Gb ενω πριν δουλευε με το ενα απο τα 2dimms απο το σετακι των 2χ2 Gb + μια μνημη ξεχωριστη των 4Gb) Εχεις κανει memtest τις μνημες που χρησιμοποιεις τωρα, για περισσοτερα απο 32 λεπτα που βλεπω στη φωτογραφια? Απο software δεν εχεις κανει ουτε ενα Windows update, ουτε μια εγκατασταση/update καποιου driver ή προγραμματος/παιχνιδιου?
GiwrgosP- Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Η μονη αλλαγη ηταν η ενεργοποιηση των windows αν αυτο θεωρειται αλλαγη στο software. Απο εκει και περα δεν εχει γινει αλλη αλλαγη.
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Η μονη αλλαγη ηταν η ενεργοποιηση των windows αν αυτο θεωρειται αλλαγη στο software. Απο εκει και περα δεν εχει γινει αλλη αλλαγη. Εχεις κανει memtest τις μνημες που χρησιμοποιεις τωρα, για περισσοτερα απο 32 λεπτα που βλεπω στη φωτογραφια?
GiwrgosP- Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Η μονη αλλαγη ηταν η ενεργοποιηση των windows αν αυτο θεωρειται αλλαγη στο software. Απο εκει και περα δεν εχει γινει αλλη αλλαγη. Εχεις κανει memtest τις μνημες που χρησιμοποιεις τωρα, για περισσοτερα απο 32 λεπτα που βλεπω στη φωτογραφια? Memtest εκανα για οσο λεει στην φωτογραφια.
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Memtest εκανα για οσο λεει στην φωτογραφια. Απλα ανεφερες πως εκανες τα παντα στον οδηγο και δεν εβγαλες ακρη. Στον οδηγο μιλαω για minimun 4ωρο test και οχι για μισαωρο. Εχω λογο που το γραφω. Δεν λεω πως 100% εχεις προβλημα στη RAM, αλλα δεν θα εισαι 100% σιγουρος εαν δεν τις τεσταρεις επαρκως. Εαν το κανεις και βγεις "καθαρος", ανεβασε καπου τα minidumps σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα