GiwrgosP- Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Χωρις να "πιεζω" σε κατι τον υπολογιστη μου μου πεταει BSOD. Τι πρεπει να γνωριζετε για να με βοηθησετε;;
Andrew Geo Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Πρωτα τον κωδικο σφαλματος (π.χ. ERROR 0x0000008)Και τι ακριβως εγραφε για το θεμα η οθονη (π.χ αν ειναι θεμα hardware) Αν αγορασες καινουρια RAM βγαλε την και δοκιμασε αν σου βγαζει προβλημα μπορει να φταιει το στικακι RAM ή και μια συγκεκριμενη θεσηΑν εγινε μια φορα και οχι δυο φορες συνολικα δεν χρειαζεται να ανησυχεις
Demon Lord Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Όλα αυτά για ram, σκληρούς κλπ. είναι απλά υποθέσεις. Φίλε μου: 1) πες μας από τι αποτελείται το σύστημα και αν έκανες καμιά αλλαγή τελευταία 2) πότε ακριβώς πετάει την bsod (τι κάνεις εκείνη τη στιγμή κλπ.) 3) να μας πεις τον κωδικό της bsod αν προλαβαίνεις να τον διαβάσεις 4) να διαβάσεις Site: αυτό τον αναλυτικό οδηγό του GiO και να κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες που αναφέρει.
GiwrgosP- Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Θελω να βαλω φωτογραφια απο το blue screen αλλα δεν ξερω πως να την ανεβασω Α να το..το καταφερα
Demon Lord Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Θελω να βαλω φωτογραφια απο το blue screen αλλα δεν ξερω πως να την ανεβασω Α να το..το καταφερα Κάνε το πάλι... κάτι δεν έκανες σωστά και δεν τη δείχνει σε μεγέθυνση
GiwrgosP- Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μήπως έχεις προσθέσει πρόσφατα καμιά συσκευή USB? Το μονο που αλλαξα τελεφταια ηταν ο επεξεργαστης.. Εβαλα εναν i5 απο pentium
Demon Lord Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Οδηγός είναι Το έβαλα και εγώ για ένα core2quad που έχω λες να έκανα μλκία;
pantote Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Το έβαλα και εγώ για ένα core2quad που έχω λες να έκανα μλκία; Καλά του έκανες! Εάν δε μπορούσε να το χωνέψει θα σου πετούσε άκυρο μήνυμα... 1
Demon Lord Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Καλά του έκανες! Εάν δε μπορούσε να το χωνέψει θα σου πετούσε άκυρο μήνυμα... Λογικό μου ακούγεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα