Προς το περιεχόμενο

Lenovo S650 vs Xiaomi Hongmi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω ενα φθηνο κινητο αυτες τις μερες για να αντικαταστησει το παλιο μου LG Optimus 2x που περασαν τα χρονια του αλλα ετσι και αλλιως αποδειχτηκε μαπα το καρπουζι. :-D  Μετα απο ψαξιμο κατεληξα στα δυο του τιτλου.Αυτο που θελω ειναι μια τυπικη χρηση του τηλεφωνου,ουτε παρα πολλες εφαρμογες παιχνιδια κτλ ουτε τιποτα.Απλα καλη μπαταρια να αντεχει εστω δυο μερες και γενικα να ειναι δουλεμενε και απροβληματιστο.Με root δεν εχω ασχοληθει και δεν εχω το χρονο να το κανω,οποτε θελω μια συσκευη που δεν θα χρειαζεται καθεται τρεις και λιγο να ψαχνω στο ιντερνετ πως θα την κανω να λειτουργει κανονικα.

Με βαση τα παραπανω λοιπον,τι θα προτεινατε?Δεχομαι και αλλες προτασεις αν ειναι καλυτερες απο τα δυο του τιτλου.

Δημοσ.

Επειδή είμαι κι εγώ πάνω κάτω σε παρόμοια φάση με σένα,

έκανα τη σχετική έρευνα αγοράς και καταλήγω πιθανότατα στο Lenovo S660.
Είναι σχεδόν ίδιο σε specs με το S650  με τη βασικότερη διαφορά να βρίσκεται στην μπαταρία (3000 mAh).

Έιναι περίπου 25 δολάρια ακριβότερο και έχει μεταλλικό πίσω καπάκι. Ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω μέχρι που είδα την τιμή στο Lenovo A850+ και τώρα μπήκα σε σκέψεις..... :blink:

Anyway θεωρώ τα Lenovo αρκετά ποιότικά έχοντας δει από κοντά το Α820 ενός φίλου και το S750 του αδερφού μου,

με πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής.

Για την Hongmi δεν έχω εικόνα καθώς δεν έτυχε να πέσει στα χέρια μου κάποια συσκευή αυτής της μάρκας.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο έχουμε στην Ελλάδα laptop και tablet αυτής της εταιρίας και όχι τα κινητά της....

Ελπίζω να βοήθησα!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω μέχρι που είδα την τιμή στο Lenovo A850+ και τώρα μπήκα σε σκέψεις....

Το συγκεκριμένο το θεωρώ best value for money για αυτά που προσφέρει. Δεν έχω βρει όμως κάποιον που το έχει για να μου πει εντυπώσεις και τα σχετικά.

Δημοσ.

Είδα προχτές ένα βιντεάκι από ένα παλικάρι που το αγόρασε. Αν σε ενδιαφέρει μπορείς να το δείς Link.png Site:

Δημοσ.

Καλο το Α850 αλλα η οθονη δεν με βολευει,θελω το πολυ 5 ιντσων.

Έχεις δίκιο φίλε, το παρέλαβε ένας φίλος χτες και το πήρα στα χέρια μου για λίγο. Είναι αρκετά μεγάλο, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα. Σε κάποιον άλλον μπορεί να αρέσει. Πάντως σαν κινητό γενικά μου φάνηκε πάρα πολύ καλό (ποιότητα κατασκευής, οθόνη, ταχύτητα κ.λ.π.) πάντα σε σχέση με τα χρήματα που κοστίζει.

Δημοσ.

Επιτρέψτε μου να προτείνω τα κινητά της iocean που πλέον αντιπροσωπεύονται επίσημα στην ελλάδα από το my24shop και την

Link.png Site: www.ioceanmobiles.gr  παρέχοντας υποστήριξη και ελληνική εγγύηση ενός έτους. Τα μοντέλο που προτείνω είναι τα iocean x7hd στα 159€ και το x7s στα 239€.

Δημοσ.

Η τιμή στο Lenovo S660 έπεσε στα 170 δολάρια στο minideal. Πιστεύω μια πολύ καλή επιλογή και σε πάρα πολύ καλή τιμή.

Δημοσ.

Φιλε μου δες και αυτην την επιλογη 

Το παρηγγειλα απο minideal στα 98 ευρω και το χρησιμοποιω εδω και 2 εβδομαδες.Συνεπως εχουμε και λεμε απο εντυπωσεις:

Στα θετικα +:

-Πολυ καλος επεξεργαστης mtk 6582 και καρτα γραφικων mali 400 mp2(το εχω λιωσει στο ιντερνετ και στα παιχνιδια και δεν κολλαει πουθενα) 

-καλη καμερα(δεν ειναι 5Mp οπως αναφερει στο site αλλα 8 mp)

-ψιλοωραια οθονη με καλη ευκρινεια και φωτεινοτητα αλλα οχι full hd

-καλη rom χωρις περιττες εφορμογες κλπ + υποστηριξη ελληνικου μενου

-dual sim που τις λειτουργεις παραλληλα(δεχεσαι και κανεις κλησεις και απο τις δυο καρτες ταυτοχρονα)

-καλο μικροφωνο/ακουστικο

-μεταλλικο σασι

Στα αρνητικα - :

-μπαταρια(μικρη χωρητικοτητα).Αν χρησιμοποιεις συνεχως wifi/3g θα κραταει δυσκολα 24 ωρες,ειδαλλως κραταει 2 μερες

-το πισω καπακι που ειναι πλαστικουρα αλλα σου δινουν θηκη δωρο απο το minideal

Γενικα δεν μετανιωνω καθολου για την επιλογη μου,τα 98 ευρω τα αξιζει και με το παραπανω.Τωρα σε αλλο φορουμ ελεγαν οτι αντιμετωπιζαν θεμα με το σημα κλπ και εκαναn update,εβαζαν αλλες ρομ και ιστοριες....

Εγω δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα μεχρι στιγμης.Εχω σημα καμπανα παντου στην αθηνα.Πολυ πιθανο να οφειλεται στο γεγονος οτι φοραει το τελευταιο firmware που βγηκε 10/4 ενω των υπολοιπον ηταν προηγουμενες εκδοσεις .Τελος το μενου με τα παιδικα σχεδια στις εικονες(βλεπε site)  αλλαζει οποτε μην σε  απασχολει αυτο.

Αυτα οτι χρειαστεις με ρωτας

Δημοσ.

Πήρε φίλος το s650 και αν εξαιρέσει κανείς

1. πλαστική κατασκεύη

2. μέτρια κάμερα

τότε είναι εξαιρετικό σε

1.ταχύτητα απόκρισης

2. οθόνη (4.7)

3. λειτουργικότητα

για 100 ευρώ είναι σούπερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...