Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Joe Belfiore, Vice President of Windows and User Experience της Microsoft, στο “Ask Me Anything” στο Reddit επιβεβαίωσε ότι ένας πλήρης file manager έρχεται σύντομα στα Windows Phone 8.1.Ήταν μία απλή ερώτηση: Γεια σας κ. Joe… υπάρχουν καθόλου σχέδια για file managers στα WP” και ο Joe Belfiore απάντησε με ενθουσιασμό επειδή δέχτηκε τη συγκεκριμένη ερώτηση, ενώ ζήτησε από τον χρήστη να του στείλει προσωπικό μήνυμα για να του στείλει ένα T-Shirt με το λογότυπο της Cortana.

Ο Belfiore απάντησε ότι αυτή τη περίοδο δοκιμάζει ένα file manager σε μερικά από τα κινητά του, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία να βρίσκεται στο Windows Phone Store έως στο τέλος Μαϊου ενώ επιπλέον, μοιράστηκε με τους χρήστες του Reddit και μερικά screenshots που δείχνουν πως περίπου θα μοιάζει ο συγκεκριμένος file manager.

Η απουσία ενός κανονικού file manager από τα Windows Phone είναι ένα από τα σημεία που η Microsoft έχει δεχτεί κριτική από ειδικούς και χρήστες. Από ότι φαίνεται ωστόσο, η εταιρεία τελευταία ακούει, και το κυριότερο θέλει να ικανοποιεί, τις επιθυμίες των χρηστών.

Posted Image

Link.png Site: Reddit

Link.png Site: PhoneArena

Επεξ/σία από voltmod
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Notification bar, file manager... αντε αλλο λιγο και θα γινει android....

Η apple παλι δεν χρειαζεται να παραδεχτει και να ακουσει τις κριτικες των χρηστων της γιατι ειναι αλλωστε γνωστο το ποσο ευκολο ειναι να βρεις ενα pc διπλα σου, να συγχρονισεις το κινητο και να κανεις μια απλη διαχειριση των αρχειων σου...

Αυτα.... Παω τωρα να κατεβασω ενα αρχειο zip μ κατι εγγραφα, να τα κανω unzip, και αφου τα επεξεργαστω να τα στειλω μεσω wifi direct σε αλλο κινητο-pc. Οχι δεν ερχομαι απο το μελλον' there is an app(s) for that! Απλα σε αλλο store.....

• Like 12
Δημοσ.

ουαου....ως χρήστης android ομολογώ ότι ούτε μου είχε περάσει από το μυαλό ότι δεν υπήρχε file manager...πόσο μαλλον ότι είναι και πρώτη είδηση εν έτη 2014

• Like 10
Δημοσ.

να μπορούμε να βλέπουμε και τα αρχεία μέσω δικτύου και έναν player που να παίζει υπότιτλους και δε θέλω τίποτα άλλο :)

• Like 3
Δημοσ.

Πολυ θετικη κινηση,φαινεται πως η MS εχει αρχισει να ακουει τα παραπονα και να διορθωνει τις βλακειες που εκανε τα τελευταια χρονια

• Like 4
Δημοσ.

όπα όπα ενα λεπτό για να το καταλάβω! Θέλετε να πείτε οτι μέχρι τώρα δεν υπήρχε κανένας file manager στα wp?

Πως γίνεται αυτό? Δηλαδή ένας προγραμματιστής δεν μπορεί να φτιάξει ενα app το οποίο να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο της sd card ή της μνημης του τηλεφώνου και να το παραρουσιάζει μέσου κάποιου "explorer"?

Δεν στο επιτρέπει το λειτουργικό?

Και πως έχετε πρόσβαση σε αρχεία πέρα των γνωστών πολυμέσων? Πως τα χρησιμοποιείτε? Αδυνατώ να το καταλάβω...

• Like 1
Δημοσ.

επιτελους

αντε να γινουν τα wp το πρωτο λειτουργικο. ελεος με το android(αυτο εχω αλλα το βαρεθηκα)

• Like 1
Δημοσ.

Οι andoid fans εχετε πολυ γελιο......πλεον εχετε ξεπερασει και τους iphonαδες προ τριετιας που δεν μπορουσες να τους μιλησεις...

Μια χαρα το παει η ms, υστερει ακομα φυσικα δεν το συζηταμε καν, αλλα ηδη για τουσ πιο πολλους απο εμας 90% των προβληματων μας λυθηκαν με τα 8,1.

• Like 20
Δημοσ.

Μια χαρα το παει η ms, υστερει ακομα φυσικα δεν το συζηταμε καν, αλλα ηδη για τουσ πιο πολλους απο εμας 90% των προβληματων μας λυθηκαν με τα 8,1.

να γιατι θελω να παω σε wp :devil:

Δημοσ.

επιτελους

αντε να γινουν τα wp το πρωτο λειτουργικο. ελεος με το android(αυτο εχω αλλα το βαρεθηκα)

Δεν νομίζω να σε εμποδίζει κανείς να πας σε wp κι ας μην γίνουν ποτέ το πρώτο λειτουργικό μιας και οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.

Δημοσ.
να μπορούμε να βλέπουμε και τα αρχεία μέσω δικτύου και έναν player που να παίζει υπότιτλους και δε θέλω τίποτα άλλο :)

Θα ήθελα και υποστήριξη mkv αρχείων στον player και μετά είμαστε κομπλέ...

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα ηθελα επιλογη wallpaper για το app list screen ή εστω να μπορω να επιλεγω κι αλλα χρωματα για φοντο εκτος ασπρου/μαυρου. Απαραδεκτη ελλειψη που δυστυχως δε διορθωθηκε με την μεταβαση στα 8.1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...