Ghost_Rider Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα. Πριν μέρες ένα χειριστήριο Speedlink που έχω σταμάτησε να λειτουργεί. Δηλαδή δεν αναγνωριζοταν, ενώ ο δέκτης αναγνωριζόταν κανονικά. Πιστεύοντας πως λόγω του ότι το είχα πολύ καιρό, μπορεί να χάλασε πήρα το Turbo-X. Και συμβαίνει το ίδιο οπότε μάλλον δεν μπορεί να χάλασε και το Speedlink και να είναι ελατωματικό και το Turbo-X. Πιθανώς να έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο και θα ήθελά μιά βοήθεια. Έκανα και επαναφορά ρυθμίσεων στο PS3 μπας και είναι κανένα περίεργο κόλλημα αλλά τίποτα. Ευχαριστώ. Τουβλο - Χ?? really nigga???
Silverage Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Τουβλο - Χ?? really nigga??? Νωρίς θυμήθηκες να του το πεις.
Ghost_Rider Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Νωρίς θυμήθηκες να του το πεις. επισης το θεμα παραμενει ανοιχτο οποτε...
Silverage Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Κάτσε να βρώ ένα θέμα απο το 2000 που είναι ανοιχτό να γράψω κάτι.
Henry3GR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 επισης το θεμα παραμενει ανοιχτο οποτε... That's the spirit!
Ghost_Rider Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 That's the spirit! οχι παιζουμε αντε να πουμε σημερα το ειδα σημερα σχολιασα η μηπως εχω την υποχρεωση να ξημεροβραδιαζομαι στο Forum... 1
Ellinaras10 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ρε παιδιά τι παίζει με τα γνήσια κοντρόλ ps3 σταμάτησαν να κυκλοφορούν;
soteras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ρε παιδιά τι παίζει με τα γνήσια κοντρόλ ps3 σταμάτησαν να κυκλοφορούν; Όχι απλά κυκλοφορούν τα τουβλο-χ που έχουν 2 χρήσεις και παίζεις και από τα νεύρα σου που δεν θα δουλεύουτ τον 99% το πετας στο τοίχο και τον γκρεμίζεις ή καρφώνεις καμία πρόκα.Τι άλλο θες 2 σε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα