Henry3GR Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα. Πριν μέρες ένα χειριστήριο Speedlink που έχω σταμάτησε να λειτουργεί. Δηλαδή δεν αναγνωριζοταν, ενώ ο δέκτης αναγνωριζόταν κανονικά. Πιστεύοντας πως λόγω του ότι το είχα πολύ καιρό, μπορεί να χάλασε πήρα το Turbo-X. Και συμβαίνει το ίδιο οπότε μάλλον δεν μπορεί να χάλασε και το Speedlink και να είναι ελατωματικό και το Turbo-X. Πιθανώς να έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο και θα ήθελά μιά βοήθεια. Έκανα και επαναφορά ρυθμίσεων στο PS3 μπας και είναι κανένα περίεργο κόλλημα αλλά τίποτα. Ευχαριστώ.
arc Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Και συμβαίνει το ίδιο οπότε μάλλον δεν μπορεί να χάλασε και το Speedlink και να είναι ελατωματικό και το Turbo-X. Κι όμως μπορεί γιατί μιλάμε για turbox. Δανείσου αλλο τηλ/ριο για επιβεβαίωση.
InfernoN Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) στο turbo-x σταμάτησα, δεν χρειαζόταν να διαβάσω άλλο για να καταλάβω το πρόβλημα Επεξ/σία 3 Μαΐου 2014 από InfernoN 11
Henry3GR Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Κι όμως μπορεί γιατί μιλάμε για turbox. Δανείσου αλλο τηλ/ριο για επιβεβαίωση. Μα δοκίμασα με γνήσιο και δουλεύει. Με αυτό έκανα επαναφορά ρυθμίσεων.
arc Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δηλαδή speedlink dead turbox δεν δουλεύει γνήσιο όλα φυσιολογικά Τι σημαίνουν τα παραπάνω: Η κονσολα οκ speedlink χαλασμένο turbox αχρηστο, το πας πισω να παρεις κατι αλλο (οχι μαρκας turbox) χρειαζεσαι αλλο τηλ/ριο 1
Nortrom Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Έπρεπε να πάρεις χειριστήριο διαφορετικής εταιρίας (πχ logitech), τα περισσότερα προιόντα Turbo-X είναι απαράδεκτα.
AntiCambeR Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Τον μονο μοχλο που εχω δοκιμασει στο PS3 ειναι της Hama των 10 ευρω.Και ομως τον αναγνωρισε,αλλα τα αναλογικα joystcks δεν ειχαν σωστη ανταποκριση οπως στο γνησιο μοχλο. Αν δεν παρεις καποιο επωνυμο μοχλο δεν προκειται να παιξεις σωστα.Και εφοσον το επωνυμο κοστιζει σχεδον οσο το γνησιο,δεν αξιζει να πειραματιζεσαι.Του PS3 οι μοχλοι ειναι οι καλυτεροι,οχι οπως του PS4 που η μπαταρια τους αν και μεγαλυτερη σε χωρητικοτητα κραταει το 1/3 σε διαρκεια και ξεφτυζουν. Φαντασου ποσο μαπα ειναι το Tuvlo-X για να μην το αναγνωριζει το PS3.Και να το αναγνωριζε θα σου χαλουσε γρηγορα.Κινεζικα σκουπιδια...
Henry3GR Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Λοιπόν το πρόβλημα με το turbo x το έλυσα ως εξής: στην σελίδα της speedlink έχει της γενικές οδηγίες(manual) για τα gamepad της. Στο τέλος έχει οδηγίες για την περίπτωση που δεν αναγνωρίζει το χειριστήριο. Αυτές τις οδηγίες ακολούθησα και το αναγνώρισε. Ορίστε και το λινκ http://www.speedlink.com/support/bin/26-05-2011/SL-4443-XXX-01-V2_QIG_view-trans.pdf 1
Rib21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Το πρόβλημα είναι ότι πήρες TurboX που είναι για πέταμα!!!πάρε Logitech ή το αυθεντικό
Henry3GR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Το πρόβλημα είναι ότι πήρες TurboX που είναι για πέταμα!!!πάρε Logitech ή το αυθεντικό Τώρα έγινε. Αλλά συμφωνώ.
typhoon30 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν το πρόβλημα με το turbo x το έλυσα ως εξής: στην σελίδα της speedlink έχει της γενικές οδηγίες(manual) για τα gamepad της. Στο τέλος έχει οδηγίες για την περίπτωση που δεν αναγνωρίζει το χειριστήριο. Αυτές τις οδηγίες ακολούθησα και το αναγνώρισε. Ορίστε και το λινκ http://www.speedlink.com/support/bin/26-05-2011/SL-4443-XXX-01-V2_QIG_view-trans.pdf Εχω το ίδιο προβλημα αλλα δεν τα καταφερα με τις οδηγίες. να σε ρωτησω, το λαμπακι που έχει το usb πρέπει να ανάβει?
Henry3GR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Εχω το ίδιο προβλημα αλλα δεν τα καταφερα με τις οδηγίες. να σε ρωτησω, το λαμπακι που έχει το usb πρέπει να ανάβει? Αν και έχει καιρό από τότε, ναι, πρέπει να είναι αναμμένο. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι οτι θυμάμαι πως το πρόβλημα λύθηκε κάνοντας ακριβώς ότι λέει εκεί στις οδηγίες. Θα είναι αναμμένο αφού συνδεθεί. Να κάνεις αυτό που λέει κάτω κάτω. Εάν συνεχίζει να μην δημιουργείται καμία σύνδεση, τραβήξτε τον δέκτη από την υποδοχή πιέστε τώρα το πλήκτρο του (το πλήκτρο με το σπιτάκι το home)Gamepad, περιμένετε πέντε δευτερόλεπτα και πιέστε το εκ νέου. Τα LED αναβοσβήνουν τότε με γρήγορη αλληλουχία. Εισάγετε τώρα πάλι το δέκτη στην υποδοχή. Στη συνέχεια δημιουργείται η σύνδεση. Αν πάλι δεν γίνεται και το πήρες τώρα πήγαινέ το πίσω.
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Τι καθεστε και αγοραζετε Turbo X gamepads που ειναι για τα σκουπιδια ρε γμτ.....Παρτε εκει ενα επισημο Microsoft,αντε καποιο Logitech F series να εχετε το κεφαλι σας ησυχο. Υποτιθεται ο κοσμος τα επιλεγει και καλα για χαμηλοτερη τιμη και στο τελος κατανταει να δινει οσα θα εδινε για καποιο original... 4
ikaruga24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ο σοφός λαός λέει "αγοράζεις φτηνά, πληρώνεις ακριβά". Ισχύει 99% στα περισσότερα πράγματα. 2
Ekzema043 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Έπρεπε να αγοράσεις τον original μοχλό και μόνο.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα