plpapadopoulos Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 όπως βλέπεις αυτά που λέω τα επιβεβαιώνουν και άλλοι.. ταινια δεν σου είπα 1080P.. Προσωπικά είχα τρέξει ανετότατα 720p βιντεάκι από youtube κιολας.. Προσωπικά για απλα αρχειακια avi των 700-1500mb μιλησα. 480-720p max μιλησα. Κατσε εσυ και ψαχνε για reviews kai vs επεξεργαστων.. Μην αναλωνόμαστε αλλο στο θέμα αυτό. Για απλές χρήσεις και οτιδηποτε ΔΕΝ περιλαμβάνει gaming & video editing, το μηχανηματάκι είναι ακρως ικανοποιητικό ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ. Που ακριβώς επιβεβαιώνει ο ισχυρισμός σου το κάτι που να αντικρούει τα όσα γράφω? Μου λες με λίγα λόγια ότι επειδή ένα άτομο θεώρησε αποδεκτό τον επεξεργαστή αυτό, ότι είναι και κανόνας? Και μάλιστα ότι αντικρούει τα benchmarks και την εμπειρία πολλών μαζί χρηστών και sites? Μπά, sorry δε με πείθεις. Όσο για την εξυπνάδα που πέταξες που λέει "εσύ κάτσε και ψάχνε reviews επεξεργαστών", στην πράξη δίπλα δίπλα Core 2 Duo SL9300 4ετίας κλεισμένης, με το σαπίδι αυτό, του ρίχνει στα αυτιά για πλάκα. Είτε τo θες, είτε όχι, το Lada Ferrari δε γίνεται. Ακόμα κι αν αλλάξει σασσί σε κόκκινο και γυαλιστερό χρώμα. Απλά τα πράγματα και ρεαλιστικά. Επι της ουσίας, για απλές χρήσεις, το μηχάνημα αγγίζει ελαφρώς τα όρια του απλά αποδεκτού για τη συντρηπτική πλειοψηφία ατόμων που δεν έχουν καθόλου μα καθόλου γνώσεις ή απαιτήσεις. Η έννοια multitasking σε απλό βαθμό (ανοίγω 2-3 παράθυρα στο firefox με ευκολία), δεν ισχύει (τουλάχιστον αν θελουμε το μηχάνημα να συμπεριφέρεται σωστά και να μή σέρνει). Εγώ δε θεωρώ αποδεκτό να κάνει ο firefox 10sec να μου ξεκινήσει, ή αν έχω ένα παραθυρο FB (ή flash website) ανοιχτό και ένα youtube, το youtube να κολλάει. Ακομα με αυτο ασχολειστε; Έλα μου ντε.
Millennium Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 όπως βλέπεις αυτά που λέω τα επιβεβαιώνουν και άλλοι.. ταινια δεν σου είπα 1080P.. Προσωπικά είχα τρέξει ανετότατα 720p βιντεάκι από youtube κιολας.. Προσωπικά για απλα αρχειακια avi των 700-1500mb μιλησα. 480-720p max μιλησα. Κατσε εσυ και ψαχνε για reviews kai vs επεξεργαστων.. Μην αναλωνόμαστε αλλο στο θέμα αυτό. Για απλές χρήσεις και οτιδηποτε ΔΕΝ περιλαμβάνει gaming & video editing, το μηχανηματάκι είναι ακρως ικανοποιητικό ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ. Πάντα σε σχέση με αυτό.
dobro Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 πολυ χρονο διαβασματος και φεας ουσιας για το τιποτα..... το πιο φθηνο είναι: 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 ^ για την υπαγραφη σου υπηρχε και τοτε ο ανταγωνισμος οπως τωρα (Apple vs Samsung) το Sante σκετο που καπνιζε ο πατερας μου ηταν tablet με retina 3
plpapadopoulos Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 πολυ χρονο διαβασματος και φεας ουσιας για το τιποτα..... το πιο φθηνο είναι: Μάγκαααα, πού μπορώ να βρώ ένα τέτοιο? Σοβαρά το θέλω για δώρο. 1
poulaki1976 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μάγκαααα, πού μπορώ να βρώ ένα τέτοιο? Σοβαρά το θέλω για δώρο. Θελω κι εγω ενα τετοιο οπως και δηποτε
Federacion Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 χαχα, μάλλον οχι... Πάντως αν είχα τρόπο θα σας έδειχνα ότι με τον ίδιο επεξεργαστή αυτή την στιγμή που μιλάμε: έχω ανοικτό βιντεάκι στο youtube έχω ανοιχτό τον firefox για μειλ και ινσομνια τον chrome για το eshop και streaming ραδιο για μουσικη. 2
dobro Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 η εικονα είναι απο http://deskastoria.blogspot.gr/2014/03/gadgets-photos.html http://www.gadgetreview.com/2009/05/laptop-pillow-case-makes-me-drowsy.html αλλα για μαξιλαρι http://www.my-pillow-factory.de/en/store/laptop-pillow-with-your-photo/ sorry για το offtopic
zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 χαχα, μάλλον οχι... Πάντως αν είχα τρόπο θα σας έδειχνα ότι με τον ίδιο επεξεργαστή αυτή την στιγμή που μιλάμε: έχω ανοικτό βιντεάκι στο youtube έχω ανοιχτό τον firefox για μειλ και ινσομνια τον chrome για το eshop και streaming ραδιο για μουσικη. Μπορείς να ανοίξεις κι ένα photoshop??
Federacion Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 χαχαχαχαχα, άνοιξα το photoshop express ως windows app αλλά δεν πάει γρήγορα... κανονικό ps δεν έχω πάνω. 1
ca6mio Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Προσθέττοντας ακόμα 2 ή καλύτερα 4 GB μνήμης τρέχει σχετικά άνετα Windows 7 Starter & Windows 7 Home... Δηλαδη θα πληρωσεις την εξτρα ram και μετα δεν θα εχεις καν την δικαιολογια οτι τουλαχιστον το πηρες φτηνα. Αλλα τουλαχιστον μετα θα τρεχει σχετικα ανετα τα 7.
zacharis1955 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Με τουλάχιστον 4 GB μνήμης -παραμπιμπόντως απαραίτητη σε όλα τα σύγχρονα pc ανεξάρτητα από την κατηγορία τιμής των- θα κάνεις πιό άνετα τη δουλειά που μπορεί να κάνει και για την οποία -προφανώς- το αγόρασες... Επεξ/σία 6 Μαΐου 2014 από zacharis1955
kondoras Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ρωτήσαμε τρεις ανθρώπους: Αξίζει ο 2020M τα 100€ παραπάνω; Νά οι απαντήσεις τους: Καλύτερα να δώσεις τώρα +100 και να το κρατήσεις 2-3 χρόνια, παρά να δώσεις λιγότερα και μετά από ένα χρόνο να κοιτάς για άλλο. Εμένα ένα notebook με atom στα 1.66 μετά τον χρόνο παρέδωσε.. Στο πρώτο σκέλος γενικά συμφωνεί ο καθένας. Α, εγώ έχω ένα netbook με atom και δουλεύει εδώ και 5 χρόνια. Άσχετο λοιπόν ως παράδειγμα. Ναι αν ψάχνεις κάτι για "σοβαρή" χρήση...Ολα τα προϊόντα που διακινούνται εντός ΕΕ έχουν 2 χρόνια εγγύηση... Για να μή γίνονται παρανοήσεις. Ρώτησε ο φίλος παραπάνω τί έχει να προταθεί καλύτρο με ώς και 100 ευρώ παραπάνω. Είναι σαφές και τό τί ρώτησε και το τί απάντησα. Ποίος σε ρώτησε αν αποτελεί κάτι ή όχι προσφορά? Καραάσχετο αυτό σαν ισχυρισμός, από τη στιγμή που άλλο ρωτήθηκε. Ή μήπως θα έπρεπε να βρώ το μηχάνημα με τον 2020M στα 250 ευρώ? Ας είμαστε λιγάκι ρεαλιστές. Και είναι σαφές ότι θα προτιμούσα να δώσω 100 ευρώ παραπάνω για μια υλοποίηση τελείως διαφορετικής αρχιτεκτονικής. Δε πληρώνεις μόνο τον επεξεργαστή, πληρώνεις και το engineering. Επίσης είναι σαφές τί έγραψα και ακόμη πιο σαφές τί ρώτησα. Ο 2020M λοιπόν κοστίζει 50€. Η μόνη απάντηση που ευσταθεί είναι η τελευταία του Λονδρέζου, ότι λόγω διαφορετικής αρχιτεκτονικής «εγώ θα τον πλήρωνα και στο διπλάσιο της τιμής του, 50 γι' αυτόν και άλλα 50 θα έδινα προκειμένου να απαλλαγώ από τον Ε1». ΥΓ: Δηλαδή αν ρωτούσα «αξίζει ο - ξέρωγώ - i5 τα 2000€ παραπάνω», θα μου δίνατε τις ίδιες απαντήσεις. Ok. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα