Federacion Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Με την ανάλυση της οθόνης μια χαρά. Με παραπάνω θα ζοριστεί.Για να έχουμε εικόνα το τί λέμε το eshop το δίνει μεταχειρισμένο στα 259 ευρώ. http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.910152&oem=CB24375549CB03072689 30 ευρώ περισσότερα από τον καινούριο της προσφοράς που συζητάμε.
plpapadopoulos Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Με την ανάλυση της οθόνης μια χαρά. Με παραπάνω θα ζοριστεί. Για να έχουμε εικόνα το τί λέμε το eshop το δίνει μεταχειρισμένο στα 259 ευρώ. http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.910152&oem=CB24375549CB03072689 30 ευρώ περισσότερα από τον καινούριο της προσφοράς που συζητάμε. Μή νομίζεις ότι θα το πουλήσει κιόλας. Εξωφρενική απλά η τιμή του όπως στο 90% του stockhouse του. Με ένα 50άρικο παραπάνω περίπου από την τιμή του τόπικ, βρίσκει κανείς όμως αυτό: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902254&sid=1 http://www.cpubenchmark.net/compare.php?cmp[]=2073&cmp[]=1968
Federacion Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Νομίζω το εξαντλήσαμε το θέμα (όχι το laptop) Καλό βράδυ κι ότι θέλει ο καθείς ας πράξει.
TheDevilMayCare Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 (Εγραψα ηδη πως) ο,τι μπορει να κανει ο C-70 θα μπορει και αυτο,για δουλεια γραφειου δεν θα το προτεινα -εκει επιβαλλεται να παεικανεις λιγο παραπανω [ξεκινουν ~290eu] για να "προστατευθει"
ca6mio Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Εγω που εχω δοκιμασει 5-6 τετοια λαπτοπ "ευκαιριες" και τα θεωρω απατη ειμαι ελληναρας ή πρεπει να δοκιμασω καμια εκατοστη ακομα; Πολυ αδυναμος επεξεργαστης και λιγη RAM. Καλυτερα οικονομια μεχρι να μαζεψετε αλλα 70-80 ευρω για ενα λαπτοπ εστω με celeron.
TheDevilMayCare Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Αν ομως μιλησουμε για 'απατη', τοτε αυτη ειναι περισσοτεροοχι του Cosmodata (oλως παραδοξως )...αλλα της AMD!Μαλιστα βγανει και το "gaming μοντελακι": E1-2100+8570Μ.. 1
zacharis1955 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Σ΄αυτά τα χρήματα αν και περιορισμένων δυνατοτήτων είναι άριστη αγορά π.χ. για μικρό παιδί... Προσθέττοντας ακόμα 2 ή καλύτερα 4 GB μνήμης τρέχει σχετικά άνετα Windows 7 Starter & Windows 7 Home... 1
jgeorgiou Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Το έχω πάρει και είμαι πολύ ευχαριστημένος (πήραν δεύτερο και για φίλο) . Το μόνο που του λείπει είναι μνήμη. Αν προσθέσετε 4GB (+35euro) ... τρέχετε ΑΝΕΤΑ ταινιες/ιντερνετ/office me windows 7/8.1 64bits. Απορώ με την γκρίνια...... γιατί τα φορητά 3+ ετών που έριχναν την ταχυτητα τους γιατί ζεσταίνονταν μετά από 20λεπτα πάνε ποιο γρήγορα? Τρέχει σαν pentium dual core τριετίας..... 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Τρέχει σαν pentium dual core τριετίας..... Ενταξει ειπαμε, να μη τον πατησουμε στο λαιμο εκει οπου πνιγεται.... Αλλα, με την καμία, δεν θα ειναι και σαν pentium dual core τριετίας! 2
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Κάτι που είναι άχρηστο για μας δεν είναι άχρηστο για όλους! Κάποιος που θέλει να μπαίνει να βλέπει ειδήσεις, να διαβάζει φόρουμ και να στέλνει mail γιατί να μην το πάρει? Κάποιος που θέλει να ακούει μουσική, να βλέπει φωτογραφίες ή να παίζει mame ξέρω γω γιατί να μην το πάρει? Πως ξέρετε τι χρήση θα κάνει ο καθένας στο μηχάνημα και το βγάζετε εκ των προτέρων άχρηστο για τα πάντα? Αν κάποιος το αγοράζει συνειδητοποιημένα και ξέρει τι παίρνει και τι χρήση θα κάνει είναι μια χαρά προσφορά! 5
jgeorgiou Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 TheDevilMayCare είχα ένα τέτοιο(dual pentium) .... νομίζω λίγο παλιότερο και μετά από λίγα λεπτά ζεσταινόταν και έριχνε πολύ την ταχύτητα. Του καθάριzα την ψύκτρα ...αλλά προκοπή δεν γινόταν. Το συγκεκριμένο (η τρέχουσα προσφορά) χρήση 2-3ωρών σερφαρισμα/youtube/ ..... παραμένει κρύο και με σταθερή ταχύτητα. Οποιος του αναβαθμίσει την μνήμη κατα 4GB και το χρησιμοποιήσει θα εκτιμήσει πολύ το value for money που προσφέρει.
TheDevilMayCare Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Ζιο10, μα αυτο λεμε: να μην υπαρξουν παρανοησεις, στο τι ειναι και τι μπορει, ή δεν μπορει! Jgeorgiou, αντιστοιχιση του με intel dual core δεν υφισταται, καθως ειναι πολυ πισω ο amd....Δε ξερω για ποια υλοποιηση μιλας, υποθετω εφταιγε κατασκευαστης για μη επαρκεια ψυξης. 2
Millennium Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Κάτι που είναι άχρηστο για μας δεν είναι άχρηστο για όλους! Κάποιος που θέλει να μπαίνει να βλέπει ειδήσεις, να διαβάζει φόρουμ και να στέλνει mail γιατί να μην το πάρει? Κάποιος που θέλει να ακούει μουσική, να βλέπει φωτογραφίες ή να παίζει mame ξέρω γω γιατί να μην το πάρει? Πως ξέρετε τι χρήση θα κάνει ο καθένας στο μηχάνημα και το βγάζετε εκ των προτέρων άχρηστο για τα πάντα? Αν κάποιος το αγοράζει συνειδητοποιημένα και ξέρει τι παίρνει και τι χρήση θα κάνει είναι μια χαρά προσφορά! Έτσι είναι.
ipal Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Ο 2100 ειναι 9W TDP. Πιο πανω μιλησαν για Core κλπ @ 40-65W. Εχω ενα τετοιο 4+ ετιας. Δουλευει τελεια, αλλα οταν ζεσταθει για τα καλα, απλα σβηνει! Επισης ξερω παρα πολυ κοσμο που οτι και να παρουν, παλι μονο FB και email θα κοιταζουν. Δε σημαινει οτι αν παρουν i5 θα ψηθουν και καλα να αρχισουν να μονταρουν video... 1
plpapadopoulos Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Το έχω πάρει και είμαι πολύ ευχαριστημένος (πήραν δεύτερο και για φίλο) . Το μόνο που του λείπει είναι μνήμη. Αν προσθέσετε 4GB (+35euro) ... τρέχετε ΑΝΕΤΑ ταινιες/ιντερνετ/office me windows 7/8.1 64bits. Απορώ με την γκρίνια...... γιατί τα φορητά 3+ ετών που έριχναν την ταχυτητα τους γιατί ζεσταίνονταν μετά από 20λεπτα πάνε ποιο γρήγορα? Τρέχει σαν pentium dual core τριετίας..... Για 6αετίας ίιιισως και να το συζητάγαμε.... Έχω παραθέσει αναλυτικότατα λινκς παραπάνω από διαφορες πηγές, που επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό μου. Κάτι που είναι άχρηστο για μας δεν είναι άχρηστο για όλους! Κάποιος που θέλει να μπαίνει να βλέπει ειδήσεις, να διαβάζει φόρουμ και να στέλνει mail γιατί να μην το πάρει? Κάποιος που θέλει να ακούει μουσική, να βλέπει φωτογραφίες ή να παίζει mame ξέρω γω γιατί να μην το πάρει? Πως ξέρετε τι χρήση θα κάνει ο καθένας στο μηχάνημα και το βγάζετε εκ των προτέρων άχρηστο για τα πάντα? Αν κάποιος το αγοράζει συνειδητοποιημένα και ξέρει τι παίρνει και τι χρήση θα κάνει είναι μια χαρά προσφορά! Θεωρώ πάρα πολύ σωστό αυτό που είπε ο zacharis επίσης. Ότι για κάποιο μικρό παιδί ή αρχάριο είναι καλή λύση. Συμφωνώ και με σένα, με τη μόνη διαφορά ότι όλους αυτούς τους απύρηνους επεξεργαστές τους σκοτώνει το flash. Ακόμη κι ένα παράθυρο να έχεις ανοιχτό, σε δεύτερο παράθυρο αγκομαχεί, ζεσταίνεται, κολλάει, ζορίζεται και το fan θα το ακούσεις να κάνει σαν ελικοδρόμιο. Στο λέω εκ πείρας κι έχοντας στείλει όπως όπως μηχανήματα με AMD 1,0 - 1,8GHz τέτοιου βεληνεκούς,γιατί τα άτομα που τα είχαν (άσχετοι κιόλας), παραπονούνταν ότι δε μπορούν να κάνουν απλά τη δουλειά τους, η οποία ήταν web browsing, word, email και να βλέπουν youtube ή καμια ταινιούλα (rip) μεγέθους 700MB ~2,0GB. Δε νομίζω ότι ζητούσαν και πολλά έχοντας πληρώσει γύρω στα 250-300 ευρώ. Το παραπάνω δείγμα αφορά καινούρια μηχανήματα διαφόρων εταιριών (ASUS, Toshiba, Lenovo, HP κλπ) αγορασμένα από τέλη 2012 μέχρι τέλη 2013 από διάφορα καταστήματα (Public, Κωτσόβολος, Carrefour, Makro κλπ). Πίστεψέ με ούτε ένας δε το κράτησε. Ενημερωτικά πολλά είχαν ήδη μνήμη 4GB. Υπόψιν επίσης ότι το δείγμα αφορούσε κυρίως κοπέλες που όντως δεν είχαν απαιτήσεις. Αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα