Προς το περιεχόμενο

Notebook Lenovo G505-59390282 229,00€ Cosmodata

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για δουλειές γραφείου σε ενα...γραφείο...

είναι μια χαρά.

Είναι το φθηνότερο θα μπορούσε να βρεί ένας εργαζόμενος σε μια εταιρεία που ψάχνει να αντικαταστήσει τα απαράδεκτα pentium 4 που έχουν οι περισσότεροι.

Οπότε μην λέμε για fhd και επεξεργασία video κτλ άλλωστε χ768 είναι η οθόνη του και κοστίζει 230 ευρώ...

Υπάρχει φθηνότερο σε 15άρα οθόνη; Οχι.

Σε αυτή την τιμή δεν έχει αντίπαλο, είναι τόσο απλό.

• Like 5
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έλα ντε απαντάνε όλοι λες και προορίζεται για video editing h gia heavy gaming. Προφανώς και είναι προσφορά για κάποιον που απλά θέλει να χαζεύει και να τρέχει και κανενα office χωρίς πολλά πολλά. Δουλειές γραφείου όπως είπαν και παραπάνω!!!

• Like 4
Δημοσ.

Εγω απαντησα που ειπαν οτι με εναν ssd ειναι μια χαρα.

Ενα μεταχειρισμενο core 2 duo με 150 ευρω ειναι πολυ καλυτερο κατα την γνωμη μου παντα.

• Like 4
Δημοσ.

Ενα μεταχειρισμενο core 2 duo με 150 ευρω ειναι πολυ καλυτερο κατα την γνωμη μου παντα.

έχει το ρίσκο του μεταχειρισμένου όμως...τέλος πάντων ο καθένας επιλέγει το καλύτερο γι'αυτόν

Δημοσ.

Στην συσκευασια εκτος απο τον φορτιστη εχει και ενα φτυαρι για να ριχνεις καρβουνο στον επεξεργαστη;

:D :lol: :D :P

Το φτυάρι είναι για να το θάψεις βαθιά ρε. :)

Με τέτοιο επεξεργαστή pacman και windows XP θα παίζουν γρήγορα.

Σε όλα τα υπόλοιπα, η έννοια ταχύτητα αγγίζει τα όρια της θεωρίας της σχετικότητας.

Βεβαίως και είναι μια χαρά... ...και 2 τρομάρες επίσης :D

έλα ντε απαντάνε όλοι λες και προορίζεται για video editing h gia heavy gaming. Προφανώς και είναι προσφορά για κάποιον που απλά θέλει να χαζεύει και να τρέχει και κανενα office χωρίς πολλά πολλά. Δουλειές γραφείου όπως είπαν και παραπάνω!!!

Τί τρέχει? Office? Ποιά έκδοση? XP? Γιατί από 2010 και άνω ιδροκοπάει αποδεδειγμένα και δοκιμασμένα....

Όσο για flash στο browsing ας μη το συζητήσουμε.

Η κατηγορία που ανήκει αυτό το πράγμα (γιατί εννοείται ότι δεν αποκαλείται λάπτοπ), είναι τα απύρηνα. Ούτε καν μονοπύρηνο δεν θα έπρεπε να λέγεται κανονικά.

Όσο για εφαρμογές γραφείου, σε πληροφορώ ότι ένας μονοπύρηνος P4 3GHz δεκαετίας που έστειλα χτές για disposal σε μια εταιρία γιατί έσερνε, τα πάει εγγυημένα καλύτερα από τον Ε1-2100.

• Like 1
Δημοσ.

Το βασικό μου PC έχει πολύ χειρότερα χαρακτηριστικά από το συγκεκριμένο laptop και το χρησιμοποιώ για πολλές ώρες καθημερινά. Έχω εγκαταστήσει Debian εδώ και χρόνια και χρησιμοποιώ κυρίως LibreOffice (γράφω κάποιες εργασίες σε writter και calc και καμιά φορά ετοιμάζω και κάποια παρουσίάση) Firefox και Thunderbird.

Πριν από μερικές εβδομάδες έψαξα και αγόρασα το πιο φθηνό 15-άρι λάπτοπ που μπορούσα να βρω για την αδελφή μου η οποία χρησιμοποιεί μόνο Firefox (κατά 90% Facebook) και καμιά φορά καμιά ταινία (DVD) ή φωτό που βγάζει από το κινητό της.

Βάζω απλώς 2 παραδείγματα για τα οποία δεν υπάρχει ανάγκη να πληρώσει κανείς για κάτι περαπάνω αφού δεν το χρειάζεται.

Οποιανού του περισσεύουν λεφτά για να σκορπάει σε νέο hardware κάθε τόσο θα τον συμβούλευα να μην παίρνει κι άλλους στο λαιμό του.

• Like 4
Δημοσ.

Στα 229 και καινούριο μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Μια χαρά τιμή είναι και προπαντώς καινούριο με εγγύηση. Τώρα αν στα 300 υπάρχει κάτι καλύτερο τα 70 ευρώ διαφορά για πολλούς είναι σημαντικά.

Γνώμη μου για τα βασικά όπως εργασίες, face, browsing και κάποια προγράμματα που χρησιμοποιεί το 70% των χρηστών είναι μια χαρά.

Και όπως ένας φίλος είπε πιο πάνω με ένα Linux πετάει...

Έχω ένα τέτοιο laptop και μέχρι στιγμής ναι είναι λίγο αργό σε κάποια, αλλά με desktop με το συμπάθειο..@@@@@κα.

Φιλικά...

PS. Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί θα το τσιμπήσουν μόνο και μόνο για την τιμή...ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ γαρ.

Δημοσ.

για τα βασικα σε αυτην την τιμη του κουτιου μια χαρα ειναι.αλλα οπως ειπα για τα βασικα!! οποιος θελει το κατι παραπανω δινει κατι παραπανω και αγοραζει κατι δυνατοτερο.

Δημοσ.

Το φτυάρι είναι για να το θάψεις βαθιά ρε. :)

Με τέτοιο επεξεργαστή pacman και windows XP θα παίζουν γρήγορα.

Σε όλα τα υπόλοιπα, η έννοια ταχύτητα αγγίζει τα όρια της θεωρίας της σχετικότητας.

Βεβαίως και είναι μια χαρά... ...και 2 τρομάρες επίσης :D

Τί τρέχει? Office? Ποιά έκδοση? XP? Γιατί από 2010 και άνω ιδροκοπάει αποδεδειγμένα και δοκιμασμένα....

Όσο για flash στο browsing ας μη το συζητήσουμε.

Η κατηγορία που ανήκει αυτό το πράγμα (γιατί εννοείται ότι δεν αποκαλείται λάπτοπ), είναι τα απύρηνα. Ούτε καν μονοπύρηνο δεν θα έπρεπε να λέγεται κανονικά.

Όσο για εφαρμογές γραφείου, σε πληροφορώ ότι ένας μονοπύρηνος P4 3GHz δεκαετίας που έστειλα χτές για disposal σε μια εταιρία γιατί έσερνε, τα πάει εγγυημένα καλύτερα από τον Ε1-2100.

Παιδια θα τυφλωθω.. τι ειναι αυτά που λέτε;; το μηχανηματάκι είναι μια χαρά για απλό browsing, καμια απλη ταινιουλα και γενικά δουλειες γραφείου.. είχα ένα ίδια χαρακτηριστικά αγορασμένο στην ίδια τιμή από makro και του είχα περάσει windows8 και τα έτρεχε χωρις κανένα κόλλημα. Η μόνη μου ένσταση είναι τα 2 gb ram που θα "μπουκώσει" αν ανοιξεις πολλές βαριες σελιδες αλλά γενικά για απλή χρήση, δεν χρειάζεσαι κάτι καλύτερο.

Για του λόγου του αληθές, στην σελίδα της προσφοράς έχει βιντεοπαρουσίαση που στο τέλος κιολας δείχνει να λειτουργεί windows8... Για αυτό λοιπον καλό είναι όταν δεν γνωρίζουμε κάτι, μην πετάμε την εξυπνάδα μας..

• Like 4
Δημοσ.

Ρε παιδια,η τιμη ειναι καταπληκτικη για 15αρα οθονη για τα βασικα internet,office κτλ..

Ο Αλλος αναφερει video edit κτλ,παμε καλα? Αυτο δεν το κανουν καλα υπολογιστες με 1000+ ευρω και θα το κανει αυτος?

Οπως ειπα,ο υπολογιστης σε αυτα τα χρηματα και στις 15'' οθονη ειναι μια χαρα.

Φυσικα ομως,ο γνησιος Ελληναρας,και ενα gaming laptop των 2000ευρω αν το βγαλουν σε προσφορα στα 500 ευρω,θα τον πειραξει επειδη δεν εχει φορτιστη ας πουμε ή δεν δινουν δωρο και μια τσαντα ξερω γω...Απλα να εχουμε να γκρινιαξουμε ρε παιδι μου,να εχουμε κατι να λεμε..

Υ.Γ Εχω δει περιπτωση γνωστου μου,που χαριζε σε εναν ξαδελφο του εναν σταθερο υπολογιστη ο οποιος ειχε 4gb ram,και του την ειπε επειδη αποφασισε να κρατησει τα 2gb για τον εαυτο του και του τον εδωσε με 2gb...

Τραγικα πραγματα..

Δημοσ.

τον κωδικό μπορουμε να τον χρησιμοποιησουμε ολοι? η θα μας ζητησουν καποια καρτα μελους?

Δημοσ.

Υποψιν οτι στο video που εχουν για το προιον, στην περιγραφη του, λεει πως εξεταζει ενα με αλλη cpu.

We have reviewed the core i5 3rd gen variant which had 3230M processo operating at 2.6Ghz and overclocks to 3.2Ghz. The performance is very good. gaming experience is awesome with a 2GB ati radeon graphics card.

Link.png Site: Intel Core i5-3230M - 3996

Link.png Site: AMD E1-2100 APU - 610

Επισης εχετε υπ'οψιν και το review στο Link.png Site: skroutz .

Η μνήμη των 2GB που πωλείται στην έκδοση FreeDos είναι ανεπαρκής για windows 8.1

Δημοσ.

Παιδια θα τυφλωθω.. τι ειναι αυτά που λέτε;; το μηχανηματάκι είναι μια χαρά για απλό browsing, καμια απλη ταινιουλα και γενικά δουλειες γραφείου.. είχα ένα ίδια χαρακτηριστικά αγορασμένο στην ίδια τιμή από makro και του είχα περάσει windows8 και τα έτρεχε χωρις κανένα κόλλημα. Η μόνη μου ένσταση είναι τα 2 gb ram που θα "μπουκώσει" αν ανοιξεις πολλές βαριες σελιδες αλλά γενικά για απλή χρήση, δεν χρειάζεσαι κάτι καλύτερο.

Για του λόγου του αληθές, στην σελίδα της προσφοράς έχει βιντεοπαρουσίαση που στο τέλος κιολας δείχνει να λειτουργεί windows8... Για αυτό λοιπον καλό είναι όταν δεν γνωρίζουμε κάτι, μην πετάμε την εξυπνάδα μας..

Με επεξεργαστή στο 1GHz τανιούλα? Σε τί ανάλυση? 320χ240?

Έχουμε καταλάβει ότι ο επεξεργαστής του συγκεκριμένου λάπτοπ είναι πιο αδύναμος κι από κινητού στα ίδια λεφτά?

Για να μην ακουω εγώ εξυπνάδες, μια απλή σύγκριση του επεξεργαστή αυτού με έναν entry level επεξεργαστή 5ετίας και βάλε:

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core2-Duo-T5750-vs-AMD-E1-2100

http://cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=AMD+Sempron+Dual+Core+2100&id=414

Να μην αναφερθώ σε μεταγενέστερους γιατί θα αρχίσουν τα κλάμματα (ή τα γέλια).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...