Προς το περιεχόμενο

Notebook Lenovo G505-59390282 229,00€ Cosmodata

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Βρηκα αυτην την προσφορα που ειναι μονο για το ΣαββατοΚυριακο και ειπα να το μοιραστω

http://www.cosmodata.gr/product/187757/notebook-lenovo-g505-59390282-me-mnimi-2-gb-ddr3-epexergasti-amd-e1-2100-apu-1ghz-ke-skliro-disko-500-gb

Το Notebook Lenovo G505-59390282 με AMD E1-2100, 2gb, 500gb ΑΛΛΑ Χωρις Λειτουργικο στα 229€. Την τιμη την ξεκλειδωνεις με τον κωδικο NBLN28 και αναφερει "Για περιορισμενο αριθμο τεμαχιων" οποτε δεν ξερω ποσα κομματια εχουν.

Ενταξει τα χαρακτηριστικα δεν ειναι super αλλα η τιμη δεν παιζεται. Απο οτι βλεπω στο skroutz ειναι το φθηνοτερο φορητο στην αγορα με διαφορα. Ηθελα ενα φθηνο laptop και νομιζω πως θα το παραγγειλω.

• Like 2
Δημοσ.

Στην συσκευασια εκτος απο τον φορτιστη εχει και ενα φτυαρι για να ριχνεις καρβουνο στον επεξεργαστη;

:D :lol: :D :P

• Like 13
Δημοσ.

Εντάξει οκ είναι αργός αλλά κάποιους μπορεί και να τους βολέψει, αρκεί να ξέρει ο άλλος τι παίρνει. Μη νομίζει ότι παίρνει καινούργιο υπολογιστή και θα κάνει τα πάντα. Υπό προϋποθέσεις στα λεφτά του είναι προσφορά δηλαδή, δε νομίζω να βρίσκεις άλλο καινούργιο με εγγύηση κλπ στα λεφτά αυτά

Δημοσ.

229 καινούργιος με 15άρα οθόνη;

Εξαιρετική τιμούλα, έχει δίκιο ο zio. Ρίχνεις και έναν ssd στη θέση του σκληρού κι έγινες.

• Like 1
Δημοσ.

Παίρνεις καλύτερο; Δε νομίζω. Έχεις έναν εξωτερικό 500αρη και έναν 128αρη ssd εσωτερικό σε laptop με 15αρα οθόνη με 300 ευρώ καινούριο μέ εγγύηση από Ελλάδα.

Νομίζω είναι μια χαρά προσφορά.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη αν το παρω και θελω να κανω επεξεργασια video θα με σωσει ο ssd?

Θα τρεξει ο ssd γρηγορα να φωναξει την πυροσβεστικη γιατι ο επεξεργαστης θα εχει παρει φωτια!   :shock:

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω είναι για κάποιον που θέλει να κάνει πολύ βασικά πράγματα όπως σερφάρισμα, ειδήσεις, mail κλπ οπότε ούτε ssd χρειάζεται

• Like 3
Δημοσ.

Εχω παρει για την πεθερα μου με αναλογο επεξεργαστη και αν βαλω να παιξει HD ζοριζεται αν βαλω FHD βγαζει χερακια απο τις θυρες usb και ζηταει βοηθεια

μονο για να βλεπεις τα μειλ ειναι αντε και για καμια συνταγη η ειδησεις απο το νετ :ph34r:

και φυσικα δεν αξιζει να ριξεις ουτε σεντ επανω οχι ssd

• Like 1
Δημοσ.

και γιατι να μην παρει ενα ταμπλετ(απο τις τοσες προσφορες που εχουν παιξει) και να είναι πιο φορατο,ελαφρυ και 3G(μια σκεψη κανω)

Δημοσ.

και γιατι να μην παρει ενα ταμπλετ(απο τις τοσες προσφορες που εχουν παιξει) και να είναι πιο φορατο,ελαφρυ και 3G(μια σκεψη κανω)

Δεν βολεύονται όλοι με τα tablet, ας πούμε κάποιος μεγαλύτερος σε ηλικία ίσως προτιμήσει αυτό από ένα tablet. Ή κάποιος που θέλει να γράφει κανένα κείμενο κλπ, όλα τα μηχανήματα έχουν το κοινό τους, αρκεί να ξέρει τι παίρνει ο άλλος

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...