Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, ξέρει κανείς με σιγουριά αν η μητρική Gigabyte GA-G31MX-S2 υποστηρίζει PCI-E 2ης γενιάς. Έχω ψάξει ένα σορό sites αλλά δεν βρήκα τίποτα, ούτε και στα manuals. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Η μητρική: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2605#ov

post-223096-0-30560900-1399082650_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος έχε PCI-E 1.x Slot, αλλά αν η ερώτηση σου είναι το αν θα δέχεται PCI-E 2.0 κάρτα, τότε ναι, αλλά θα τρέχει στο bandwith του PCI-E 1.x.

Δημοσ.

Εγώ σκέφτομαι για κάρτα με PCI-E 3.0  :unsure: Συγκεκριμένα την Gigabyte GTX760 OC Edition. Το σύστημα μου είναι: CPU: Intel Q9300, RAM: Adata 4GB (2*2GB) 800MHz, PSU: Corsair CX500M και μια Nvidia Albatron 9600GT που πάει για αλλαγή. Το pc θα είναι μόνο για παιχνίδια και γενικά δεν με νοιάζει να είναι όλα στο High. Αξίζει να την αγοράσω την gtx760 ή θα έχω bottleneck;

Υ.Γ. Το pc τρέχει στα 3.5GHz η cpu και στα 1066MHz αν θυμάμαι καλά οι RAM (Δεν το έχω μαζί μου και eχει περάσει καιρός απο τοτε που το έκανα overclock)

Δημοσ.

Θα μπει μια χαρά. Το ότι θα έχεις bottleneck πιστεύω ότι είναι σίγουρο, αλλά με το OC θα έχεις εξαλήψει αρκετό απ'αυτό. Αλλά δε πιστεύω ότι αξίζει γενικότερα, διότι αν βάλεις το limitation που προκαλεί το PCIE 1.x, ο επεξεργαστής, οι ram σου.. σίγουρα θα παίρνεις πολύ λιγότερα απ'αυτά που πληρώνεις. Ο μόνος λόγος να πας σε τέτοια κάρτα κατά τη γνώμη μου είναι αν σκοπεύεις να κάνεις αναβάθμιση στο υπόλοιπο σύστημα, οπότε θα σου μείνει για εκεί.
Σε τι monitor παίζεις;

Δες και το εξής άρθρο, με τα bench που έχει για τον -παρεμφερές με το δικό σου- Q9550. Τουλάχιστον με το OC κερδίζει πολλά FPS σε όλα τα παιχνίδια.

http://www.tomshardware.com/reviews/ivy-bridge-wolfdale-yorkfield-comparison,3487-12.html

Δημοσ.

Έχω σκοπό όταν βγει η 5η γενιά της Intel να φτιάξω καινούργιο σύστημα και έλεγα αφού θα πάρω που θα πάρω κάρτα γραφικών να πάρω μια καλή να μου μείνει και για το καινούργιο σύστημα. Το τωρινό monitor είναι μια ζωντανή αποτυχία, είναι μια τηλεόραση F&U 22' και παίζω σε ανάλυση 1920x1200 60Hz αλλά οι ρυθμοί ανανέωσης είναι χάλια. Μαζί με την κάρτα γραφικών θα πάρω και μια LG 27' Full HD γιατί την F&U την βάζω στο laptop για το διάβασμα.

Δημοσ.

Έχω σκοπό όταν βγει η 5η γενιά της Intel να φτιάξω καινούργιο σύστημα και έλεγα αφού θα πάρω που θα πάρω κάρτα γραφικών να πάρω μια καλή να μου μείνει και για το καινούργιο σύστημα. Το τωρινό monitor είναι μια ζωντανή αποτυχία, είναι μια τηλεόραση F&U 22' και παίζω σε ανάλυση 1920x1200 60Hz αλλά οι ρυθμοί ανανέωσης είναι χάλια. Μαζί με την κάρτα γραφικών θα πάρω και μια LG 27' Full HD γιατί την F&U την βάζω στο laptop για το διάβασμα.

Τότε προχώρα στην αγορά της κάρτας άφοβα, θα σου μείνει,αλλά  αν μπορείς να κρατηθείς μέχρις ότου αποφασίσεις να πάρεις το νέο σύστημα, ίσως βρεις κάτι καλύτερο κάνοντας μια χ ψ οικονομία.

Προτείνω να κοιτάξεις και την R9 280 στα ίδια λεφτά αν δεν έχεις θέμα να πας σε AMD.

Επίσης, αν πρόκειται για μόνιτορ το 27αρι, λόγω κοντινής απόστασης τα 1080p είναι λίγα, κοίτα για 24αρι max κατά τη γνώμη μου. Αν το χρησιμοποιείς και ως τηλεόραση και πιστεύεις ότι το 24αρι είναι μικρό, τότε πάω πάσο, αλλά το θέμα με το clarity στο 27αρι 1080p θα παραμένει σε κοντινή απόσταση.

Δημοσ.

Οκ αρα καλυτερα μια 24αρα οθονη, Δεν θελω AMD γιατι εχουν υψηλοτερη θερμοκρασια και γενικα εχω θεμα με τις θερμοκρασιες στο κουτι μου.

Δημοσ.

Οκ αρα καλυτερα μια 24αρα οθονη, Δεν θελω AMD γιατι εχουν υψηλοτερη θερμοκρασια και γενικα εχω θεμα με τις θερμοκρασιες στο κουτι μου.

Αν δεν κάνω λάθος, οι θερμοκρασίες στα ίδια είναι.. αρκεί να επιλέξεις καλή non-reference ψύκτρα. Εγώ προσωπικά με την WF3 είμαι πολύ ικανοποιημένος σε θερμοκρασίες όσο και θόρυβο.

Αλλά ότι και να διαλέξεις μια χαρά θα είσαι. Καλό gaming!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...