Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Unreal Tournament – New Update Introduces First High Resolution Textured Map Αυτά, μάλιστα. Είναι γραφικάρες. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Κυκλοφόρησε η τελευταία build, επίσης: 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Unreal Tournament – 4K Resolution Screenshots Showing Off All Available Finished Maps
JohnVani18 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Το παιχνίδι είναι οτι πιο απολαυστικό έχω παίξει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όποιος θέλει να παίξει, κατεβάζει τον Epic Games Launcher και παίζει την Pre-Alpha έκδοση. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Το παιχνίδι είναι οτι πιο απολαυστικό έχω παίξει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όποιος θέλει να παίξει, κατεβάζει τον Epic Games Launcher και παίζει την Pre-Alpha έκδοση. και να στήσουμε κανα μηχανάκι για σερβερ να ούμε;
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Unreal Tournament – New Screenshots Shocasing Latest DM Map Το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό δωρεάν. 1
Bspus Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ακομα pre-alpha ειναι δεν εχει "κυκλοφορησει", αλλα ναι, μπορει να παιξει οποιοσδηποτε. Θα το δοκιμασω αργοτερα.
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 έπαιξα το tutorial..και dm με τα botακια,με διέλυσαν.. 7/10πάνε οι μέρες που ήξερα να παίζω μόνο ut.. τώρα με όλες αυτές τις σαχλαμάρες τόσα χρόνια,με το αργό gameplay έχω ξεσυνηθίσει τελείως..και ειδικά με το πάτημα 3 πλήκτρων που έχουν όλα τα fps πλέον..αντί του χαμού που γίνεται στο ut.. Πήγα να παίξω και online είχε έναν ελληνικό σερβερ,με 50ping και μετά ότι σερβερ έβρισκε ήταν από 190+,οπότε δεν έπαιξα με άλλους.
Jimys2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Το κατεβασα και εγω, αλλα servers γιοκ. Δεν μου εμφανιζει κανεναν server στο "find server" . Στο quick match παλι τζιφος. Δεν βρισκει παιχνιδι. Τι κανω λαθος οεο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα