panosk1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Προσωπικά έχω samsung κινητό και ταμπλετα apple ,το κάθε ένα μου αρέσει και με χαλάει για κάποιο λόγο. Σε γενικές γραμμές όμως δεν με νοιάζει τι δικαστήρια χάνει και κερδίζει η apple η η samsung και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Τις συσκευές μου τις πλήρωσα για αυτο που ειναι ,τώρα αν κάθε μια έχει κλεμμενη πατέντα τις άλλης ,πρόβλημα των δικηγόρων τους . 2
aris1986 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Προσωπικά έχω samsung κινητό και ταμπλετα apple ,το κάθε ένα μου αρέσει και με χαλάει για κάποιο λόγο. Σε γενικές γραμμές όμως δεν με νοιάζει τι δικαστήρια χάνει και κερδίζει η apple η η samsung και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Τις συσκευές μου τις πλήρωσα για αυτο που ειναι ,τώρα αν κάθε μια έχει κλεμμενη πατέντα τις άλλης ,πρόβλημα των δικηγόρων τους . Ετσι ακριβως..Ολα τ' αλλα ειναι για να βγαζουμε εχθρικότητα εδω στο insomnia οταν δεν εχει μπαλα στην Tv..
IsolatedParania Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 $ 119.600.000 πρόστιμο; Τι λέει ρε πλάκα μας κάνουν, όσα βγάζει η Apple από μια συσκευή τα έβγαλε σε ένα δικαστήριο ... ότι να'ναι ρε φίλε. Δεν ντρέπονται, και μετά σου λέει η Samsung, η Apple και η κάθε Apple μύωση μισθών επειδή δεν βγαίνει η εταιρία, και που δηλαδή θα τα πάτε τα 120 εκατομμύρια, ΣΟΥΒΛΆΚΙΑ; Τι να πει κανείς
xaniared Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Η apple μετά το στραπάτσο που έφαγε με τα windows πίσω στις αρχες τοου 80 δε ξαναχαρίστηκε σε κανέναν και καλά κάνει από ότι φαίνεται γιατί και διαφήμιση κάνει και λευτά κερδίζει. Κακά τα ψέματα αλλά η apple σαν εταιρία πάντα στην καινοτομία και στην νέα τεχνολογία πατούσε αν και μόνο τα τελευταία χρόνια δικαιώθηκε σε αυτήν την πολιτική, γιατί την δεκαετία του 90 που θυμάμαι, τα μηχανήματα που πουλούσε ήταν πανάκριβα γιαυτό ακριβώς το λόγο.
kukukali Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Η φωτο του άρθρου είναι προβοκατόρικη για να τσιγκλισει τα μέλη....;-) 2
z@xos Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Ζητάνε 2,2 και παίρνουν 0,12? Μάλλον άρχισε να σαπίζει το μηλαράκι...
sonyxp Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δηλαδή εσείς άμα βρισκόσασταν στην θέση της Apple και σας έκλεβαν της πατέντες (οποια και να είναι αυτή ) θα λέγατε "σιγά μωρέ" και θα το ξεχνουσατε το θέμα? Όχι παιδιά δεν δουλεύουν έτσι τα πράγματα σε μεγάλες εταιρείες! Δεν είναι σαν τον μπάρμπα κωτσο που έβαλε το ίδιο σουβλάκι με εσάς. Όχι!, θα έπαιρνα τα λεφτά από το δικαστήριο και θα έκανα το ίδιο, θα έκλεβα πατέντες από MS.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Ζητάνε 2,2 και παίρνουν 0,12? Μάλλον άρχισε να σαπίζει το μηλαράκι... αυτό... δεν την χάλασε την Samsung
nikchris Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Με το συμπάθειο αλλά το ότι δεν τα καταλαβαίνεις εσύ, δεν λέει και πολλά ούτε τα κάνει αστεία. Mε το συμπαθειο, αλλα αν δεν καταλαβαινεις τι γραφει ο αλλος, αστο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Mε το συμπαθειο, αλλα αν δεν καταλαβαινεις τι γραφει ο αλλος, αστο.Επειδή είσαι εσύ, το αφήνω. Κι ο νοών νοείτο.
nikchris Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Επειδή είσαι εσύ, το αφήνω. Κι ο νοών νοείτο. wow. απλα να θυμισω οτι αυτα στην Ευρωπη κριθηκαν 'αναξια πατεντας' Και ενα δευτερο, εστειλε το λινκ ο φιλος και με πηγε 10 χρονια πισω, το Neonode N1 που ειχα το 2005, ειχε slide to unlock. Να το αφησω;
oneofthem Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 (άκυρο, πήγα να μεταφέρω κάτι που διάβασα σε ξένο άρθρο αλλά κατάλαβα πως κάπου κάνουν λάθος γιατί είναι παράλογο)
tubeg Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Γενικά η κατοχύρωση πατέντες και τα πνευματικά δικαιώματα δεν μας πανε μπροστά. Ειδικά στη πληροφορική που είναι μαθηματικά! Φανταστητε να είχε πατενταρει κάποιος την πρόσθεση, το πυθαγόρειο θεώρημα, τη γραφή, κ.α. Όλα για το κέρδος γίνονται.
tubeg Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Πως θα ήταν ο κόσμος αν οι Αγυπτιοι είχαν πατενταρει τη γραφή;!;!;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα