Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά έχω samsung κινητό και ταμπλετα apple ,το κάθε ένα μου αρέσει και με χαλάει για κάποιο λόγο.

Σε γενικές γραμμές όμως δεν με νοιάζει τι δικαστήρια χάνει και κερδίζει η apple η η samsung και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία.

Τις συσκευές μου τις πλήρωσα για αυτο που ειναι ,τώρα αν κάθε μια έχει κλεμμενη πατέντα τις άλλης ,πρόβλημα των δικηγόρων τους .

• Like 2
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά έχω samsung κινητό και ταμπλετα apple ,το κάθε ένα μου αρέσει και με χαλάει για κάποιο λόγο. Σε γενικές γραμμές όμως δεν με νοιάζει τι δικαστήρια χάνει και κερδίζει η apple η η samsung και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Τις συσκευές μου τις πλήρωσα για αυτο που ειναι ,τώρα αν κάθε μια έχει κλεμμενη πατέντα τις άλλης ,πρόβλημα των δικηγόρων τους .

Ετσι ακριβως..Ολα τ' αλλα ειναι για να βγαζουμε εχθρικότητα εδω στο insomnia οταν δεν εχει μπαλα στην Tv..

Δημοσ.

$ 119.600.000 πρόστιμο;

Τι λέει ρε πλάκα μας κάνουν, όσα βγάζει η Apple από μια συσκευή τα έβγαλε σε ένα δικαστήριο ... ότι να'ναι ρε φίλε. Δεν ντρέπονται, και μετά σου λέει η Samsung, η Apple και η κάθε Apple μύωση μισθών επειδή δεν βγαίνει η εταιρία, και που δηλαδή θα τα πάτε τα 120 εκατομμύρια, ΣΟΥΒΛΆΚΙΑ; Τι να πει κανείς

Δημοσ.

Η apple μετά το στραπάτσο που έφαγε με τα windows πίσω στις αρχες τοου 80 δε ξαναχαρίστηκε σε κανέναν και καλά κάνει από ότι φαίνεται γιατί και διαφήμιση κάνει και λευτά κερδίζει. Κακά τα ψέματα αλλά η apple σαν εταιρία πάντα στην καινοτομία και στην νέα τεχνολογία πατούσε αν και μόνο τα τελευταία χρόνια δικαιώθηκε σε αυτήν την πολιτική, γιατί την δεκαετία του 90 που θυμάμαι, τα μηχανήματα που πουλούσε ήταν πανάκριβα γιαυτό ακριβώς το λόγο.

Δημοσ.

Δηλαδή εσείς άμα βρισκόσασταν στην θέση της Apple και σας έκλεβαν της πατέντες (οποια και να είναι αυτή ) θα λέγατε "σιγά μωρέ" και θα το ξεχνουσατε το θέμα? Όχι παιδιά δεν δουλεύουν έτσι τα πράγματα σε μεγάλες εταιρείες! Δεν είναι σαν τον μπάρμπα κωτσο που έβαλε το ίδιο σουβλάκι με εσάς.

Όχι!, θα έπαιρνα τα λεφτά από το δικαστήριο και θα έκανα το ίδιο, θα έκλεβα πατέντες από MS.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ζητάνε 2,2 και παίρνουν 0,12? Μάλλον άρχισε να σαπίζει το μηλαράκι...

αυτό...

δεν την χάλασε την Samsung :P

Δημοσ.

Με το συμπάθειο αλλά το ότι δεν τα καταλαβαίνεις εσύ, δεν λέει και πολλά ούτε τα κάνει αστεία. 

Mε το συμπαθειο, αλλα αν δεν καταλαβαινεις τι γραφει ο αλλος, αστο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Mε το συμπαθειο, αλλα αν δεν καταλαβαινεις τι γραφει ο αλλος, αστο.

Επειδή είσαι εσύ, το αφήνω.

Κι ο νοών νοείτο. ;)

Δημοσ.

Επειδή είσαι εσύ, το αφήνω.

Κι ο νοών νοείτο. ;)

wow.

απλα να θυμισω οτι αυτα στην Ευρωπη κριθηκαν 'αναξια πατεντας'

Και ενα δευτερο, εστειλε το λινκ ο φιλος και με πηγε 10 χρονια πισω, το Neonode N1 που ειχα το 2005, ειχε slide to unlock.

Να το αφησω;

Δημοσ.

(άκυρο, πήγα να μεταφέρω κάτι που διάβασα σε ξένο άρθρο αλλά κατάλαβα πως κάπου κάνουν λάθος γιατί είναι παράλογο)

Δημοσ.

Γενικά η κατοχύρωση πατέντες και τα πνευματικά δικαιώματα δεν μας πανε μπροστά. Ειδικά στη πληροφορική που είναι μαθηματικά! Φανταστητε να είχε πατενταρει κάποιος την πρόσθεση, το πυθαγόρειο θεώρημα, τη γραφή, κ.α.

Όλα για το κέρδος γίνονται.

Δημοσ.

Πως θα ήταν ο κόσμος αν οι Αγυπτιοι είχαν πατενταρει τη γραφή;!;!;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...