Προς το περιεχόμενο

Η Apple κερδίζει και τη δεύτερη δική με τη Samsung η οποία καλείται να πληρώσει 119.6 εκ. δολάρια


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι υπερβολικός που κρίνω ως αναξιόπιστα τα άτομα που χωρίς να έχουν καμία γνώση γύρω από ένα αντικείμενο παθιάζονται με διάφορες κινήσεις μόνο και μόνο επειδή είναι από συγκεκριμένες εταιρίες; 

 

Μά'ιστα. 

 

 

Ένα ακόμα καρφί στο φέρετρο της κοινής λογικής. 

 

http://www.insomnia.gr/_/articles/apple/apple/h-apple-%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-online-%CE%BC%CE%B1-r3829

 

αλλου ειναι το προβλημα και ασε καποιους "ασχετους" να λενε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

στις ηνωμένες πολιτείες ξηλώσαν πατάτες, λαχανικά και φρούτα σε κήπους επειδή μία εταιρεία πατένταρε την καλλιέργεια γενικώς. απαγορεύετε πλέον να καλλιεργήσεις γη λόγω του ότι παραβιάζεις την πατέντα της καλλιέργειας γης.προς το παρόν οι ιδιώτες κερδίζουν αλλά το μέλλον είναι δυσοίωνο. http://www.ftiaxno.gr/2013/01/blog-post_31.html

Ο Καρλ Τρικάμο, στην πόλη Φέργκιουσον του Μιζούρι, πρέπει σύμφωνα με τις δημοτικές αρχές να ξεριζώσει τον κήπο μπροστά από το σπίτι του, επειδή παραβιάζει «τα μίνιμουμ στάνταρ εξωτερικής εμφάνισης» που θέτει η πόλη, τα οποία απαιτούν οι ιδιόκτητοι κήποι να βρίσκονται όπισθεν και όχι εμπρός της οικίας! 

 

΄Μαλιστα...που κολλάει ακριβώς αυτό με την Mosanto? Το άρθρο αναφέρετε πουθενά στην Mosanto καλέ?

 

Δεν λέει κάπου για πατέντα. Άλλο για έναν αυστηρό νόμο που να υποδυκνύει τον τρόπο παραγωγής και διανομής προιόντων έτσι ώστε να εξασφαλίζει μια οικομενική διατροφική ασφάλεια και άλλο ΠΑΤΕΝΤΕΣ.

 

Την προπαγάνδα κάθε αντιεξουσιαστή καράβλαχου μην την παίρνεις φίλε μου ως στοιχεία. Εδώ κατηγορεί ο άλλος ένα έθνος για "πολυεθνικά συμφέροντα" για να μπορεί να κάνει  ότι γουστάρει στην δική σου υποψήφια τροφή και εσύ το παίρνεις στα σοβαρά?

 

Κάτι τέτοια ζώα αντιεμβολιαστές πάλι στην Αμερική έψησαν μερικό άμαθο κοσμάκη πως τα εμβόλια δεν χρειάζονται και είναι "μάστιγα των κακών φαρμακευτικών και μπλα μπλα μπλα" και εμφανίστηκαν ξανά εν έτη 2014 κρούσματα ευλογίας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατάπιαν τα έγγραφα λέει .. χαχαχαχαχα. Καλά οκ. Και η μία και η άλλη εταιρία τα ίδια σκ***ά είναι.Πραγματικά ότι θα έκανε ο ένας για να κρύψει στοιχεία το ίδιο ακριβός θα έκανε και ο άλλος. Οπότε πλάκα είχε όταν το διάβασα,.... :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

  • 5,946,647 – Patent that allows links to open other apps. I.e. if you click on an email link in Facebook and it opens the email application.
  • 8,046,721 – The slide to unlock patent.
  • 8,074,172 – Word completion and autocorrect.

On the other side of the fence, Apple was found to have infringed on the following Samsung patent:

  • 6,226,449 – Camera and photo organization technology.

 

Apple is to be rewarded $119.6 million while Samsung has been rewarded $158,400.

 

Για τις τρεις πατέντες της apple το πρόστιμο έναντι της samsung είναι 119,6 εκ. ενώ για την μία πατέντα της samsung που καταπάτησε η apple το πρόστιμο είναι 158,4 εκ.

 

Έχω την εντύπωση ότι ο τίτλος και το κείμενο της είδησης πρέπει να διορθωθούν.

 

 

 

http://www.androidauthority.com/samsung-vs-apple-case-376172/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Για τις τρεις πατέντες της apple το πρόστιμο έναντι της samsung είναι 119,6 εκ. ενώ για την μία πατέντα της samsung που καταπάτησε η apple το πρόστιμο είναι 158,4 εκ.

 

Έχω την εντύπωση ότι ο τίτλος και το κείμενο της είδησης πρέπει να διορθωθούν.

 

 

 

http://www.androidauthority.com/samsung-vs-apple-case-376172/

Για δες το ξανά, μάλλον κάποιο λάθος έκανες (από κεκτημένη... χαρά). Το δικαστήριο επιδίκασε στη Samsung 158,4 χιλιάδες - όχι 158,4 εκατομμύρια.

 

;)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Όρε στραβωμάρα, γ@μ0 την τύφλα μου. Ειλικρινά το είδα τόσες φορές και πάλι εκατομμύρια το διάβαζα.

Είπαμε, κεκτημένη χαρά. ;)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά... πόσοι από αυτούς που λένε για την στάση των εταιριών στις πατέντες έχουν μπει έστω και λίγο στον κόπο να κατοχυρώσουν μία πατέντα; Πόσοι, βασικά, έχουν βρει ή σκεφτεί κάτι άξιο για να αρχίσει να σκέφτεται κανείς για πατέντα; Είμαι πεπεισμένος ότι το 99.9% των posters σε αυτό το thread δεν ξέρει καν την διαδικασία για μία πατέντα μόνο ακούει από εδώ και από εκεί και έτσι βγάζει γνώμη και άποψη. 

 

Επίσης, πόσοι από αυτούς που είναι αντί-Apple σε αυτό το thread έχουν ή είχαν δικό τους κάτι της Apple και έχουν μπει στην διαδικασία να ασχοληθούν με δική τους πατέντα; 

 

 

Εάν η πιθανότητα να έχει ασχοληθεί κανείς με την διαδικασία της πατέντας σε αυτό το thread είναι ήδη μικρή (να μην πω μηδαμινή) τρομάζω στην ιδέα της δεσμευμένης πιθανότητας να έχει και στην ιδιοκτησία του προϊόν της Apple. 

 

 

Τρομάζω γιατί η ευκολία που κάποιος εκφέρει τόσο σθεναρά άποψη για αυτά που δεν ξέρει δείχνει την βαρύτητα των λόγων του, της άποψής του και της ύπαρξής του εν τέλει. Και αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν. 

Το slide to unlock δηλαδη ξοδεψε εργατοωρες η apple να το σκεφτει? Ρε, αληθεια, σοβαρολογειτε ορισμενοι? Slide to unlock ειχαν οι περισσοτερες φορητες συσκευες απο τις αρχες του 1990 για να ξεκλειδωνουν. Θα μας τρελανετε , ή απλα οντως δεν τα γνωριζετε?

 

Heck, οι περισσοτερες πατεντες για τις οποιες γινεται διαμαχη ΔΕΝ ειναι ανακαλυψη της apple. Καποιος αλλος τις εχει εφαρμοσει πολυ πριν. Ακομα και τα καλωδιο που χρησιμοποιει που οταν το τραβηξεις αφαιρειται, το εχει ενα αποχυμωτης μου του 1980. Μαντεψε ποιος εξυπνος το πατενταρε.

 

Να μου πεις οτι καλα κανει η Apple και εκμεταλευεται (γιατι περι εκμεταλευσης προκειται) την δουλεια των αλλων αφου τις το επιτρεπει η νομοθεσια, να σου πω οκ, δικιο εχεις. Μπορει να μας οδηγει σε τεχνολογικο μεσαιωνα, αλλα δεν φτεει η ιδια η Apple, αλλα η νομοθεσια. Αλλα να μιλατε για εργατοωρες και RND σε πραγματα που θεωρουνται ΔΕΔΟΜΕΝΑ εδω και δεκαετιες? Μα ειμαστε με τα καλα μας?

 

Οποτε η σωστη ερωτηση ειναι, ποσοι απο εμας ξοδεψαμε εργατοωρες για να εντοπισουμε καποια εφευρεση που δεν εχει πατενταριστει, ωστε να εκμεταλευτουμε την δουλεια των αλλων που την ανακαλυωανε, να την πατενταρουμε εμεις και μετα να εισπρατουμε? Κανεις απο μας, στο λεω εγω. Για να πεσεις τοσο χαμηλα, πρεπει να εισαι πολυ γλοιωδης. Μπορει να αγοραζω προιοντα της, αλλα αυτη η εταιρια ειναι για στησιμο σε εκτελεστικο αποσπασμα.

 

Και ακομα χειροτερα οσοι υποστηριζετε τετοιες τακτικες! Οκ, αγαπας την Apple, μην την κραξεις. Κραξε ομως τη νομοθεσια που επιτρεπει τετοια τερτιπια. Ανταυτου, εχουμε κατι τυπους εδω που τους φαινεται και λογικο ολο αυτο!!

 

Σαν να πατενταρω εγω το φορητο cd player και μετα να συρω τη Sony στα δικαστηρια. Σαν να τον ακουω απο τωρα τον Τimonkaipumpa 

"Kαλα κανει, ξερετε ποσες ωρες του πηρε να σκεφτει και να εφαρμοσει την ιδεα της φορητοτητας με το cd player? Πως ερχεται η Sony και του καταπαταει ετσι τις πατεντες"

 

Nα φανταστω το split screen multitasking του iOS8 δαπανησε πολλες εργατοωρες η apple για να το αντιγραψει απο τον ανταγωνισμο. Αλλα ω του θαυματος, ΚΑΝΕΙΣ δεν εβγαλε στο εν λογω thread τσιμουιδα για αντιγραφες. Γιατι? Γιατι το θεωρησαν ΠΡΟΦΑΝΕΣ. Εξελιξη λεγεται, οχι αντιγραφη. Αντιθετως, στα νεα για χρυσαφι χρωμα της samsung συσκευης (η και για το δακτυλικο αποτυπωμα), τρεξαν ολοι να κραξουν τη sammy για αντιγραφη. Αμα εχεις 2 μετρα και 2 σταθμα, τετοια τραγελαφικα κανεις

Επεξ/σία από Atzamestatos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Η παραβίαση πατεντών είναι παλιά μου τέχνη κόσκινο για την Samsung.
 
As it turns out, stealing key ideas from other companies and then using its own portfolio of patents to draw out lawsuits is a tactic that Samsung used long before Apple came into the picture.

 

http://www.vanityfair.com/business/2014/06/apple-samsung-smartphone-patent-war

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...