shadow_man Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το κινητό. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι το συγκεκριμένο chipset έχει "θεματάκια με το gps. Γνωρίζει κανένας λεπτομέρειες. Κατά τα άλλα είναι τούμπανο http://www.minideal.net/thl-t11-smartphone-mtk6592-android-4-2-with-5-0-inch-gorilla-glass-nfc-otg-2gb-16gb.html
dimgar97 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Φιλε μου και εγω αυτο θελω να παρω σε τεστ που ειδα στο youtube δεν ειδα καποιο προβλημα με το gps. Ειναι αριστο τηλεφωνο που θα παρει 4.4 κιτκατ κα ειναι πανέμορφο. Θα ελεγα αξιζει πιο πολυ απο το t100s γιατι η διαφπρα απο hd σε full hd ειναι ελαχιστη σε αυτες τις ιντσες
gpsuper Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Επιτρέψτε μου να προτείνω τα κινητά της iocean που πλέον αντιπροσωπεύονται επίσημα στην ελλάδα από το my24shop και την Site: www.ioceanmobiles.gr παρέχοντας υποστήριξη και ελληνική εγγύηση ενός έτους. Το μοντέλο που προτείνω με αντίστοιχα χαρακτηριστικά με το t100s είναι το iocean x7s στα 239€.
StigmaX Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Επιτρέψτε μου να προτείνω τα κινητά της iocean που πλέον αντιπροσωπεύονται επίσημα στην ελλάδα από το my24shop και την Site: www.ioceanmobiles.gr παρέχοντας υποστήριξη και ελληνική εγγύηση ενός έτους. Το μοντέλο που προτείνω με αντίστοιχα χαρακτηριστικά με το t100s είναι το iocean x7s στα 239€. Είπαμε, κανε διαφήμιση... αλλά με μέτρο... 10 άρθρα copy paste το ίδιο κείμενο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα