wind25 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Καλησπέρα!! (ελπίζω να αναρτώ σε σωστό σημείο το θέμα μου) Έχω το samsung galaxy ace 2 GT-I8160 το οποίο από τότε που του έκανα αναβάθμιση στο πιο καινούργιο λογισμικό κολλάει αρκετά! Κ όταν λέω κολλάει εννοώ να μπει fb viber γενικά στο internet και αρκετές φορές και στα μηνύματα ή τα προγράμματα του κινητού. Επειδή είχα (και έχω ακόμα) εγγύηση το πήγα στη samsung και του έκανε αναβάθμιση με την πρόφαση ότι κάτι δεν είχε εγκατασταθεί σωστά. Μετά λοιπόν την αναβάθμιση όπου και έχω τώρα την έκδοση 4.1.2, το κινητό το πρώτο διάστημα ήταν οκ. Μετά πάλι τα ίδια όπως παλιά. Όχι στο ίδιο επίπεδο αλλά το κινητό από εκεί που πέταγε πριν τις αναβαθμίσεις, τώρα είναι της υπομονής. Έχετε κάτι να προτείνετε για λύση; Αξίζει να το παω στη samsung πάλι? Θα βγάλω άκρη; Μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου; Ευχαριστώ!!
karx Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 μηπως βαζεις συγκεκριμενες εφαρμογες που στο κανουν αυτο? δε ξερω μα εγω στη θεση σου θα το γυριζα σε εργοστασιακη κατασταση και θα παρατηρουσα μια μια τη καθε εφαρμογη που βαζω μεσα. δε ξερω τι αλλο εγω να σου πω! ελπιζω να βρεθει λυση! * καλα,ακομα για το ace 2 την 4,1,2 εχουν ως τελευταια αναβαθμιση? πριν τι ειχες?
wind25 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 μηπως βαζεις συγκεκριμενες εφαρμογες που στο κανουν αυτο? δε ξερω μα εγω στη θεση σου θα το γυριζα σε εργοστασιακη κατασταση και θα παρατηρουσα μια μια τη καθε εφαρμογη που βαζω μεσα. δε ξερω τι αλλο εγω να σου πω! ελπιζω να βρεθει λυση! * καλα,ακομα για το ace 2 την 4,1,2 εχουν ως τελευταια αναβαθμιση? πριν τι ειχες? Δεν θυμάμαι ειλικρινά τι είχε πριν. Πάει πολύ καιρός! Πέρα απο fb viber και άλλη μια εφαρμογή δεν έχω βάλει τίποτα άλλο!!. Κ πριν τις αναβαθμίσεις είχα ένα κάρο προγράμματα και δεν κολλούσε πουθενά!! Ευχαριστώ πάντως!!!
Runner25 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 το ειχα και γω το κινητο με την τελευταια εκδοση και κολουσε απιστευτα μεχρι που του περασα τη cyanogen mod και πετουσε βαλτη και εσυ θα βρεις τη χαρα σου ειναι και ευκολο. 1
euxoulhs Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 επειδη ειμαι ημουν με το ace 2 να σε ενημερωσω πως αν το κανεις ροοτ το κινητο και περασεις συγκεκριμενη custom rom θα μεινεις με το στομα ανοιχτο απο την τεραστια βελτιωση που θα δεις το κινητο δεν αξιζει να το πας πισω γιατι απλα δεν εχει να κανει με hardware.. αν θες ακολουθα τον οδηγο..δεν ειναι τιτποτα ειναι ευκολο OΔΗΓΟΣ CUSTOM ROM κατεβασε την CM 10.2 (JB 4.3.1) που ειναι πιο σταθερη. για stock (εργοστασιακη) βαλε την MG2 (JB 4.1.2) που ειναι επισης πιο σταθερη απο την MF1 (ελληνικη)I8160XXMG http://d-h.st/rGZSize: 473.94 MBUploaded By: kyrillos13 (xda dev)CM 10.2 (120131208)http://d-h.st/dTSGapps for 4.3.x (package 2013.08.13)http://goo.im/gapps/gapps-...813-signed.zipVideohttp://www.youtube.com/watch?v=YdWMT5LMJGE κοιτα το βιντεακι να δεις πως γινεται για να περασεις αυτα τα gapps και την cm κανεις αυτα Put the zip files on your SDCard (cm/gapps)Reboot on RecoveryWipe Data / Factory ResetSelect "Install the Zip from External Storage"Choose CM zip fileChoose GApps zip fileReboot to systemEnjoy! 1
wind25 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Δυστυχώς σήμερα είδα τα post σας!!! Θα κοιτάξω να ακολουθήσω αυτά που μου είπατε...!! Όντως είναι ωραίο κινητό και είναι άδικο να σέρνεται!! Μήπως είναι καλύτερα ακόμα να περάσω την kit kat;;; ή δεν έχει βγει κάτι για το κινητό αυτό?
euxoulhs Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Δυστυχώς σήμερα είδα τα post σας!!! Θα κοιτάξω να ακολουθήσω αυτά που μου είπατε...!! Όντως είναι ωραίο κινητό και είναι άδικο να σέρνεται!! Μήπως είναι καλύτερα ακόμα να περάσω την kit kat;;; ή δεν έχει βγει κάτι για το κινητό αυτό? πιστεψε με η cm 10.2 ειναι οτι πιο σταθερο χωρις προβληματα υπαρχει αυτην την στιγμη! αν πας σε 4.4.2 θαχεις θεματα με τις custom rom.. πληροφοριακα δεν εχει κατι αξιοζηλευτο να ζηλεψεις 1
wind25 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 πιστεψε με η cm 10.2 ειναι οτι πιο σταθερο χωρις προβληματα υπαρχει αυτην την στιγμη! αν πας σε 4.4.2 θαχεις θεματα με τις custom rom.. πληροφοριακα δεν εχει κατι αξιοζηλευτο να ζηλεψεις οκ ευχαριστώ πολύ!!! Θα ακολουθήσω τα βήματα και θα βάλω αυτή που μου πρότεινες!!! Επιτέλους βρέθηκε λύση!! 1
wind25 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) επειδη ειμαι ημουν με το ace 2 να σε ενημερωσω πως αν το κανεις ροοτ το κινητο και περασεις συγκεκριμενη custom rom θα μεινεις με το στομα ανοιχτο απο την τεραστια βελτιωση που θα δεις το κινητο δεν αξιζει να το πας πισω γιατι απλα δεν εχει να κανει με hardware.. αν θες ακολουθα τον οδηγο..δεν ειναι τιτποτα ειναι ευκολο OΔΗΓΟΣ CUSTOM ROM κατεβασε την CM 10.2 (JB 4.3.1) που ειναι πιο σταθερη. για stock (εργοστασιακη) βαλε την MG2 (JB 4.1.2) που ειναι επισης πιο σταθερη απο την MF1 (ελληνικη) I8160XXMG http://d-h.st/rGZ Size: 473.94 MB Uploaded By: kyrillos13 (xda dev) CM 10.2 (120131208) http://d-h.st/dTS Gapps for 4.3.x (package 2013.08.13) http://goo.im/gapps/gapps-...813-signed.zip Video http://www.youtube.com/watch?v=YdWMT5LMJGE κοιτα το βιντεακι να δεις πως γινεται για να περασεις αυτα τα gapps και την cm κανεις αυτα Put the zip files on your SDCard (cm/gapps) Reboot on Recovery Wipe Data / Factory Reset Select "Install the Zip from External Storage" Choose CM zip file Choose GApps zip file Reboot to system Enjoy! Ναι εγώ έχω την ΜF1 και είναι θέμα...!!αυτή που κολλάει...!! η cm 10.2 είναι ελληνική??? ή μπορώ να περάσω κάτι να την κάνω?? Το αρχείο Gapps for 4.3.x τι είναι??? Επεξ/σία 29 Μαΐου 2014 από wind25
euxoulhs Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ναι εγώ έχω την ΜF1 και είναι θέμα...!!αυτή που κολλάει...!! η cm 10.2 είναι ελληνική??? ή μπορώ να περάσω κάτι να την κάνω?? Το αρχείο Gapps for 4.3.x τι είναι??? αν διαβαζες καλυτερα τον οδηγο θα εβλεπες οτι σου γραφω πως να περασεις πρωτα την στοκ ρομ και επειτα να περασεις custom rom.. ολες οι custom rom/stock rom εχουν ελληνικη εκδοση μεσα, το αρχειο gapps ειναι οι προσβαση σου στο google με λιγα λογια οι εφαρμογες..οπως google play,ytube κτλπ 1
wind25 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) αν διαβαζες καλυτερα τον οδηγο θα εβλεπες οτι σου γραφω πως να περασεις πρωτα την στοκ ρομ και επειτα να περασεις custom rom.. ολες οι custom rom/stock rom εχουν ελληνικη εκδοση μεσα, το αρχειο gapps ειναι οι προσβαση σου στο google με λιγα λογια οι εφαρμογες..οπως google play,ytube κτλπ Για την stock rom δεν είδα κάτι για το πως να την εγκαταστήσω..!! εκτός και αν δεν το καταλαβαίνω. ΤΗΝ cm και το gapps τα εγκαταστησα και όλα οκ.!! Μπορώ την stock rom να την περάσω τώρα ή δεν γίνεται? Το σημαντικό είναι το εξής!! Στα μηνύματα μου έχει μόνο QWERTY πληκτρολόγιο και όχι τα 3/4!!!!!!! και το ακόμα πιο σοβαρό μόλις γράψω λίγους χαρακτήρες μου χρεώνει για δεύτερο μήνυμα!!!! ξέρετε πως αυτό ρυθμίζεται??? αν ρυθμίζεται.... Επεξ/σία 30 Μαΐου 2014 από wind25
euxoulhs Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 ναι το ξεχασα για στοκ ρομ ο οδηγος εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 τωρα που περασες την cm δν χρειαζεται να περασεις την στοκ ρομ.. αστο καμια βδομαδα οπως τοχεις να δεις αν σου κολλαει η οχι αν εισαι μαλλον ευχαρηστημενος και τα ξαναλεμε σε περιπτωση τωρα που θες να περασεις την στοκ ρομ,το κανεις μεσω του οδηγου που σ εδωσα πιο πανω και μετα συνεχιζεις απο τον οδηγο που σου ειχα πποσταρει πριν μερες.. Υ.Γ. για μενα κατσε οπως εισαι και δες οσον αφορα το qwerty δεν το ξερω...για την χρεωση των μνμταων ειναι τα ιδια με την στοκ ρομ ρε συ δηλαδη οσα γραμματα ειχες διαθεσιμα στην στοκ ρομ εχεις και στην custom
wind25 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα, Είδα στις αναβαθμίσεις ότι έχει βγει η CM 11. Ξέρετε αν είναι σταθερή; Αξίζει να την περάσω; Επίσης, αν περάσω την CM11 ή εγκαταστήσω την MG (καθώς έχω την MF) θα σβηστούν όλα από το κινητό πάλι;; Τέλος, υπάρχει κάποια δυνατότητα για να αυξήσω λίγο τη μνήμη του ή τον επεξεργαστή του; Ευχαριστώ.
basilis-keza Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα, Είδα στις αναβαθμίσεις ότι έχει βγει η CM 11. Ξέρετε αν είναι σταθερή; Αξίζει να την περάσω; Επίσης, αν περάσω την CM11 ή εγκαταστήσω την MG (καθώς έχω την MF) θα σβηστούν όλα από το κινητό πάλι;; Τέλος, υπάρχει κάποια δυνατότητα για να αυξήσω λίγο τη μνήμη του ή τον επεξεργαστή του; Ευχαριστώ. εγω εκανα πριν 2-3 εβδομαδες την αναβαθμιση που λεει ο euxoulhs οντως το κινητο ειναι αρκετα καλο και πεταει + οτι δεν εχει διαφορες εφαρμογες της samsung που επιαναν τζαμπα χωρο. αλλα προσωπικα δεν μου αρεσε οπτικα και γυρισα στην 2.3.6 που ειχα πριν. τωρα παλυ ειναι οκ
wind25 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 εγω εκανα πριν 2-3 εβδομαδες την αναβαθμιση που λεει ο euxoulhs οντως το κινητο ειναι αρκετα καλο και πεταει + οτι δεν εχει διαφορες εφαρμογες της samsung που επιαναν τζαμπα χωρο. αλλα προσωπικα δεν μου αρεσε οπτικα και γυρισα στην 2.3.6 που ειχα πριν. τωρα παλυ ειναι οκ Βασίλη και εγώ την έχω κάνει εδώ και καιρό και όντως το κινητό είναι πολύ πιο γρήγορο και κολλάει μόνο όταν το ζορίζω. Το θέμα εμφάνισης είναι ο λόγος που μπορεί να αλλάξω κινητό γιατί με χαλάει πολύ. απλά τώρα στην cm 11 δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι. Η 2.3.6 εννοείς την έκδοση που είχε τη δική του από την αρχή;; Απλά εχω βαρεθεί συνεχώς να σβήνονται όλα και να τα περνάω από την αρχή. Θέλω ένα κινητό να το έχω να λειτουργεί σωστά και τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα