Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ψηφιακή εποχή έρχεται επιτέλους και στην Αρκαδία! :P Μιας και η τηλεόραση που έχουμε σπίτι έχει ενσωματωμένο αποκοδηκοποιητή mpeg2 και όχι 4 πρέπει να αγοράσουμε και εμείς αποκωδικοποιητή. Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε στην επιλογή; Οι απαιτήσεις που έχω είναι οι εξής:

• Να έχει υποδοχή για hdmi αφού η τηλεόραση που έχουμε είναι hd ready και είναι κρίμα να πάει χαμένη
  • Να υπάρχει υποδοχή για φλασάκι για την αναπαραγωγή ταινιών και αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα να γράφω προγράμματα που παίζονται στην τηλεόραση σε αυτό (το φλασάκι)
  • Το κόστος να μην υπερβαίνει τα 60€

Επίσης, δε ξέρω αν παίζει κάτι τέτοιο αλλά αν υπήρχε η δυνατότητα να γίνεται pause στο live πρόγραμμα θα ήταν ακόμα καλύτερα!

Περιμένω προτάσεις :)

Δημοσ.

ολα αυτα που εχεις στη λιστα, γινονται και με τους απλους φθηνους mpeg4. με 20-30 ευρω αν θυμαμαι καλα.

για το τελευταιο θα σε γελασω και δε το θελω

Δημοσ.

Καλό αυτό όσο φθηνότερα τόσο καλύτερα. Η τελευταία δυνατότητα που έγραψα από ότι κατάλαβα λέγεται time shifting και την έχουν αρκετοί. Κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι πως θέλω να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους (αρχεία srt δηλαδή). Τι λέτε για αυτόν ;

Δημοσ.

ειχα παρει απ τα media markt  οταν ηταν να κοπει το αναλογικο σημα στη θεσσαλονικη.

μεχρι τωρα δουλευει αψογα! και εχω δει απειρες ταινιες με εξωτεριικους srt. θα το κοιταξω οταν μπορεσω να σε πω ποιος ειναι αν ενδιαφερεσαι. γυρω στο 30αρι νομιζω τον ειχα παρει. και χωρις hdmi ειχε 20 ή 25

απλα καλο ειναι να δεις τι αρχεια video και ηχου παιζει ο καθενας. πχ σε αυτον που εχω, δε παιζει ac3

Δημοσ.

Για τον micro-hd λες; Αν δε λες για αυτόν και έχεις χρόνο πες μου ποιον λες... Το ότι δεν υποστηρίζει ac3 θα με περιορίζει σε κάτι εκτός από το να κατεβάζω ταινίες με αυτή τη μορφή ήχου;

Δημοσ.

μαλλον f&u ειναι και ισως αυτος http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/F%26U-MPF3464H,99452,397568,860783.html?langId=-18

οταν τον δω θα σε πω σιγουρα

οχι, τιποτα απολυτως! επισης αν θυμαμαι καλα μπορει να γραψει και στο φλασακι βιντεο απ την τηλεοραση, ομως δε το δοκιμασα.

αυτο ακριβως που λες. εγω πχ ψαχνω με mp3/aac ηχο

Δημοσ.

Μακρυα απο f&u.Εχει πολυ μεγαλο προβλημα να πιασει το τηλεκοντρολ,το οποιο θα πρεπει να ειναι σε ευθεια και να μην παρεμβαλει τιποτα μπροστα,αλλιως δεν πιανει τιποτα.Σε δυο χρονια οι πυκνωτες θα ανοιξουν σαν γαρυφαλλα,τι αλλο να περιμενουμε εξ'αλλου απο 30€ αποκωδικοποιητη.?

Αν και τους αλλαξα,ξαναδουλεψε αλλα παρολαυτα τον παροπλισα,αγορασα τον nova hd 831 και ησυχασε το κεφαλι μου.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ οπότε αποκλείω τους f&u. Για τον Micro-HD ποιά είναι η γνώμη σου; Σκέφτομαι να πάρω αυτόν μιας και πληρεί όλες τις προυποθέσεις και διάβασα καλά λόγια. (το ότι δεν υποστηρίζει ac3 δεν με πολυενδιαφέρει)

edit: Τον nova hd 831 που λες δεν τον βρίσκω μόνο του πουθενά μόνο σε πακέτο nova in a box που δεν με ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Αγορασε τον μεταχειρισμενο,οπως εκανα και εγω.

Οκ θα το σκεφτώ ίσως τον αγοράσω έτσι αν τον βρω σε καλή τιμή.

Δημοσ.

LIFEVIEW LV6TBOXHDA2 SET TOP DVB-T MPEG4 HD 25.90€

• Έξοδοι: HDMI 1.3, Scart.
  • Συμβατά format αναπαραγωγης video: MPEG1/MPEG2/MPEG3/MPEG4/H.264/Motion JPEG (.avi, .mpg, .dat,.vob, .div, .mov, .mkv, .mjpeg, .tgs, .trp).
  • Συμβατά format υποτίτλων: SRT.
  • Συμβατά format audio: WMA, MP3, ACC.
  • Συμβατά format εικόνας: JPG, PNG, BMP.
  • Πρόσθετες δυνατότητες: Υποστήριξη PVR (εγγραφής τηλεοπτικών προγραμμάτων σε USB αποθηκευτικά μέσα), Λειτουργία Time shift, EPG, Teletext.
  • Like 2
Δημοσ.

Πριν λίγο παρήγγειλα τον prime hd. Επίσης, παρήγγειλα και έναν crypto (SD) για μία μικρή τηλεόραση που έχω στο δωμάτιο χωρίς hdmi. Και τους 2 από το you που έχει δωρεάν μεταφορικά-αντικαταβολή. Οπότε δε νομίζω να αξίζει η αγορά από το eshop αφού τελικά με μεταφορικά-αντικαταβολή θα βγει περίπου το ίδιο ή και παραπάνω.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις :)

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σε 9 ημέρες έρχεται και σε εμάς (επιτέλους) το ψηφιακό σήμα της Digea ψάχνω κι εγώ για αποκωδικοποιητή

standart definition γιατί οι τηλεοράσεις που έχουν οι γονείς μου είναι παλιάς τεχνολογίας εχω τσεκάρει στο you

τους Crypto τι λέτε αξίζουν; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...