magdalhnh Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δεν δοκιμάζεις να κάνεις επαναφορά συστήματος μπας και φτιάξει! Συμφωνώ. υπαρχει τροπος να τον βγαλω??δεν μπορω να καταλαβω 6 χρονια περιπου με το ιδιο anti virus και ποτε δεν ειχα κολησει κατι Επειδή κι εγώ πριν καιρό την πάτησα με μια άλλη βλακεία που αμάν έκανα να την ξεφορτωθώ, ξερίζωσα firefox και chrome, και έβαλα τις portable εφαρμογες τους. Απο τότε ησύχασε το κεφάλι μου.
λευτερης κ Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 εκανα αναζητηση ολοκληρωθηκε αλλα κανενα αποτελεσμα....μπορει να εχει αλλη ονομασια αυτο που ψαχνω και το gameharbor η σελιδα να ειναι κατι που με πεταει ..επαναφορα δεν μπορω να κανω γιατι την εχω ανενεργη και πριν φωναξετε ειναι λογο ssd Θελω οσο μπορω να αποφυγω το φορματ για 2 λογους πρωτον γιατι ισως να ειναι κατι που μπορει να φτιαχτει και δευτερον ειναι μεγαλη ταλαιπωρια και κοπος για μενα να ξαναπερασω Windows που εχω τα 7 πριν βγει sp1 εγκατασταστη και updates 3 ώρες με 20+ reboot για ενημερωσεις που ειναι πανω απο 100 +περασμα drivers + 500 και παραπανω gb απο αρχεια,φωτο προγραμμτα παιχνιδια κτλ εχει πολυ δουλεια
magdalhnh Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Ισως να είναι απο κάποιο άλλο πρόγραμμα που πιστεύεις ότι είναι ακίνδυνο. Καποιο απο αυτά που σου εμφάνισε το adwcleaner. Γνώμη μου, τρέξτο παλι και διέγραψε ότι βρεις. Σώσε τα αγαπημένα σου και: στον Internet Explorer απο τις ρυθμίσεις πήγαινε, επιλογες ίντερνετ -για προχωρημένους και στην επαναφορά ρυθμίσεων Internet Explorer πάτησε Επαναφορά. στον firefox άλλαξε αρχική σελίδα και απο τις επιλογές κάθαρισε το cashe. Απο τον Υπολογιστή -OS-Χρήστες- ( το ονομα σου ως χρήστης ) και απο τον φάκελο AppData-Local- Mozilla ( διέγραψε τον φάκελο ) Ξανά απο AppData-Roaming-διαγραφή φακέλου Mozilla. Edit κατέβασε και τρέξε το Site: hijackthis . Κάνε copy-paste το αποτέλεσμα Site: εδώ και πάτησε analyze. Θα σου δείξει τι είναι ασφαλές και τι όχι.
λευτερης κ Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 δοκιμασα και το hijack μου εβγαλε 2-3 πραγματα τα διεγραψα αλλα καθολου τυχη επισης
magdalhnh Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Με τα ονόματα αυτών που σου έδωσε το hijack ( αν τα αποθήκευσες κάπου ) κάνε αναζήτηση και διαγραφή στο regedit.
thomasG4 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Όπως σου είπαν και πριν διέγραψε ότι βρει το adwcleaner. Μετά κάνε scan με το ESET online scanner όπως σου πρότειναν στο τρίτο post του θέματος.
magdalhnh Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Τρέξε επίσης http://www.bleepingcomputer.com/download/junkware-removal-tool/ Θα τρέξεις όλα τα προγράμματα που σου είπαμε και ότι βρεις θα το διαγράψεις.
Euclides Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Όπως σου είπαν και πριν διέγραψε ότι βρει το adwcleaner. Μετά κάνε scan με το ESET online scanner όπως σου πρότειναν στο τρίτο post του θέματος. Και αν δεν το ξεφορτωθείς με αυτά, τρέξε και το Junkware Removal Tool
λευτερης κ Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 λοιπον το εσετ το ετρεξα χτες δεν βρηκε κατι 2 toolbar που ειχα παλιοτερα μαλλον απομειναρια και τα εσβησα εκανα το adwcleaner τωρα οτι βρηκε τα εκανα μετα εγινε reboot και παλι τα ιδια θα δοκιμασω και τα αλλα και θα σας ενημερωσω
magdalhnh Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Κάψε σε cd το ISO του Site: Avira κάνε boot απο αυτό και κάνε ένα σκαναρισμα.
λευτερης κ Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 τελος και το junkware δεν εγινε κατι..οταν λες να κανω boot απο αυτο τι εννοεις?
dobro Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 δοκιμασε Kaspersky (pure 3.0 βαρυ αλλα ξεθαβει τα παντα) και ισως λυσεις το προβλημα σου (και σε safemode)
λευτερης κ Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω τωρα που εκανα clean με το προγραμμα μου εφυγαν τα προγραμματα που ειναι κατω στην γραμμη εργασιων τα κρυφα εικονιδια που ανοιγουν με την εκκινιση του υπολογιστη πως τα φτιαχνω αυτα??
magdalhnh Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 τελος και το junkware δεν εγινε κατι..οταν λες να κανω boot απο αυτο τι εννοεις? Εννοώ να ρυθμίσεις απο το bios να ξεκινήσει το pc απο το dvd-drive και όχι απο τον σκληρό.
λευτερης κ Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 οκ θα το κανω και θα ενημερωσω για αποτελεσματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα