Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα προβλημα τελευταια καθε φορα που ανοιγω το λαπτοπ ανοιγει το cmd τον firefox και μου δειχνει ενα ρωσικο σαιτ gamesharbor.org πρεπει να ειναι ιος αλλα δεν ξερω τι να κανω εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα οποιος μπορει και ξερει ας με βοηθησει ευχαριστω

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

batch είναι δεν ειναι ιος, ψαχτο και σβήστο.

στο ψαξιμο διαβασα καπου οτι ειναι καποιο ειδους ιος που να ψαξω??κοιταξα στο μητρωο windows/run και εκει δεν βλεπω κατι να ξεκιναει στην εναρξη περα απο τα γνωστα

στο ψαξιμο διαβασα καπου οτι ειναι καποιο ειδους ιος που να ψαξω??κοιταξα στο μητρωο windows/run και εκει δεν βλεπω κατι να ξεκιναει στην εναρξη περα απο τα γνωστα

ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου αλλα τιποτα και φυσικα δεν βρηκε τιποτα διοτι προσεχω πολυ εχω antivirus kai malwarebytes και 2-3 προγραμματα για προστασια υπολογιστη,καθαρισμα μητρωου,αρχειων φακελων και γενικοτερα optimize κτλ δεν ξερω τι αλλο να κανω καμια ιδεα???

Δημοσ.

το εκανα δεν το βρισκει οχι βρηκε 2 που τα υπογραμισε με κιτρινο και κοκκινο τι σημαινει αυτο??και στο ενα ελεγε file does not exist

παραθετω και το προβλημα μου που το αντιμετωπιζει ενα αλλο παιδι που βρηκα    http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/532748/cmd-launching-webpage-on-startup/

Δημοσ.

το εκανα δεν το βρισκει οχι βρηκε 2 που τα υπογραμισε με κιτρινο και κοκκινο τι σημαινει αυτο??και στο ενα ελεγε file does not exist

παραθετω και το προβλημα μου που το αντιμετωπιζει ενα αλλο παιδι που βρηκα    http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/532748/cmd-launching-webpage-on-startup/

Εκτός απο το file not found, στο άλλο έκανες αυτό που σου είπα; Ξετσεκάρισε το και μετά διέγραψε το. Μιλάω πάντα, για ότι έχει την ονομασία αυτού που σε παιδεύει. Μην διαγράψεις κάτι άλλο.

Τρέξε και το Link.png Site: adwcleaner και διέγραψε οτι βρει.

Δημοσ.

adwcleaner εκανα αλλα δεν βρηκε κατι ιδιαιτερο βρηκε πολλα προγραμματα κτλ και ηταν προεραιτικα για διαγραφη και δεν το εκανα μην βγαλει ολα τα προγραμματα μου το αλλο εκτος αυτο που ελειπε το αλλο το εκανα θα κανω reboot να δω

κανενα αποτελεσμα δυστηχως καμια αλλη προταση??

Δημοσ.

Μόνο με τον firefox σου εμφανίζεται; Ελεγξε κάθε browser που υπάρχει στον υπολογιστή σου και τον Internet explorer

Δημοσ.

Απο το μενού έναρξη στο πλαίσιο της αναζήτησης γράψε regedit, διπλό κλικ να ανοίξει το παράθυρο και μετά Επεξεργασία-εύρεση-γράφεις gamesharbor.org και διαγράφεις ότι βρεις με αυτό το όνομα. Με F3 κάνεις εύρεση επόμενου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...