λευτερης κ Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 καλησπερα εχω ενα προβλημα τελευταια καθε φορα που ανοιγω το λαπτοπ ανοιγει το cmd τον firefox και μου δειχνει ενα ρωσικο σαιτ gamesharbor.org πρεπει να ειναι ιος αλλα δεν ξερω τι να κανω εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα οποιος μπορει και ξερει ας με βοηθησει ευχαριστω
Euclides Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Κάνε ένα scan με τον ESET online scanner, και σε απαλλάξει και από το πρόβλημα αυτό και σίγουρα και από άλλα που αγνοείς ότι έχεις. http://www.eset.com/gr-en/home/products/online-scanner/
λευτερης κ Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 batch είναι δεν ειναι ιος, ψαχτο και σβήστο. στο ψαξιμο διαβασα καπου οτι ειναι καποιο ειδους ιος που να ψαξω??κοιταξα στο μητρωο windows/run και εκει δεν βλεπω κατι να ξεκιναει στην εναρξη περα απο τα γνωστα στο ψαξιμο διαβασα καπου οτι ειναι καποιο ειδους ιος που να ψαξω??κοιταξα στο μητρωο windows/run και εκει δεν βλεπω κατι να ξεκιναει στην εναρξη περα απο τα γνωστα ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου αλλα τιποτα και φυσικα δεν βρηκε τιποτα διοτι προσεχω πολυ εχω antivirus kai malwarebytes και 2-3 προγραμματα για προστασια υπολογιστη,καθαρισμα μητρωου,αρχειων φακελων και γενικοτερα optimize κτλ δεν ξερω τι αλλο να κανω καμια ιδεα???
magdalhnh Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb963902.aspxτρέξε το autoruns και στην καρτέλα scheduled tasks αν εμφανίζεται το gamesharbor ξετσεκαρισε το και μετά με δεξί κλικ διέγραψε το.
λευτερης κ Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 το εκανα δεν το βρισκει οχι βρηκε 2 που τα υπογραμισε με κιτρινο και κοκκινο τι σημαινει αυτο??και στο ενα ελεγε file does not exist παραθετω και το προβλημα μου που το αντιμετωπιζει ενα αλλο παιδι που βρηκα http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/532748/cmd-launching-webpage-on-startup/
λευτερης κ Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 μπηκα εκανα scan με anti-virus και malwarebytes αλλα τιποτα δεν βρισκει προφανως για να μην βρισκουν δεν θα ειναι ιος απο την αλλη δεν ξερω ...
magdalhnh Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 το εκανα δεν το βρισκει οχι βρηκε 2 που τα υπογραμισε με κιτρινο και κοκκινο τι σημαινει αυτο??και στο ενα ελεγε file does not exist παραθετω και το προβλημα μου που το αντιμετωπιζει ενα αλλο παιδι που βρηκα http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/532748/cmd-launching-webpage-on-startup/ Εκτός απο το file not found, στο άλλο έκανες αυτό που σου είπα; Ξετσεκάρισε το και μετά διέγραψε το. Μιλάω πάντα, για ότι έχει την ονομασία αυτού που σε παιδεύει. Μην διαγράψεις κάτι άλλο. Τρέξε και το Site: adwcleaner και διέγραψε οτι βρει.
λευτερης κ Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 adwcleaner εκανα αλλα δεν βρηκε κατι ιδιαιτερο βρηκε πολλα προγραμματα κτλ και ηταν προεραιτικα για διαγραφη και δεν το εκανα μην βγαλει ολα τα προγραμματα μου το αλλο εκτος αυτο που ελειπε το αλλο το εκανα θα κανω reboot να δω κανενα αποτελεσμα δυστηχως καμια αλλη προταση??
magdalhnh Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μόνο με τον firefox σου εμφανίζεται; Ελεγξε κάθε browser που υπάρχει στον υπολογιστή σου και τον Internet explorer
λευτερης κ Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 το εχω τσεκαρει εβγαλα τελειως τον firefox και εκανα και επανεκινηση και κατευθειαν ανοιξε cmd και εβγαλε το ιδιο σε explorer
msakis01 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δεν δοκιμάζεις να κάνεις επαναφορά συστήματος μπας και φτιάξει!
magdalhnh Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Απο το μενού έναρξη στο πλαίσιο της αναζήτησης γράψε regedit, διπλό κλικ να ανοίξει το παράθυρο και μετά Επεξεργασία-εύρεση-γράφεις gamesharbor.org και διαγράφεις ότι βρεις με αυτό το όνομα. Με F3 κάνεις εύρεση επόμενου.
λευτερης κ Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 υπαρχει τροπος να τον βγαλω??δεν μπορω να καταλαβω 6 χρονια περιπου με το ιδιο anti virus και ποτε δεν ειχα κολησει κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα