Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο θέμα μηχανικό πληκτρολόγιο παίζει ρόλο και τι switches κουβαλάει.Το κάθε switch έχει άλλη αίσθηση στο πάτημα και για να μην πολυλογώ κυριαρχούν τα red,blue,black και brown.Με βάση πολλές κριτικές και κατά την αποψη μου τα brown είναι τα πιο ισορροπημένα δηλαδή έχουν καλο feedback και δεν Κάνουν θόρυβο.Αμα σου αρέσει ο θόρυβος τότε πήγαινε σε red.Όσο για τα black θέλουν πιο πολύ πίεση και έχουν κάπως πιο αργό feedback.Τα blue κατά την γνώμη μου είναι πιο καλο στο typing παρά στο να παίζεις παιχνίδια. ΟΛΑ θα Κάνουν την δουλειά τούς αλλά πρέπει να δεις πιο σε βόλευει

Κανεις λαθος. Για gaming οι μαυροι γενικα θεωρουνται οι λιγοτερο καλοι. Οι καφε διακοπτες θεωρουνται δικαιως ως οι ποιο καλοι για ολες τις δουλειες και οι κοκκινοι που φτιαχτηκαν για gaming κατα κυριο λογο δεν κανουν καθολου θορυβο. Οι μπλε ειναι οι ποιο θορυβωδεις και πραγματι ειναι περισσοτερο βολικοι για πληκτρολογηση αλλα ειναι σαφεστατα καλυτεροι απο τους μαυρους για gaming. 

Οι μαυροι ειναι πολυ ιδιαιτεροι διακοπτες και δεν ειναι για ολους. Ειναι ακριβως οτι και οι κοκκινοι αλλα ειναι σκληροτεροι και θελουν περισσοτερη πιεση. Γενικοτερα παντως η ασφαλης επιλογη ειναι καφε και κοκκινοι διακοπτες και απο εκει και μετα απλα παιζεις με το τι σου αρεσει στο χερι σου περισσοτερο. Η προσωπικη μου επιλογη σε διακοπτες ειναι οι καφε. Απολυτη ισσοροπια μεταξυ gaming και πληκτρολογησης. 

λοιπον φιλε μου διαλεξε : SteelSeries Apex η Apex [RAW] 80 ευρω η 60 ευρω - Δεν είναι μηχανικό και δεν αξίζει τα λεφτά του

Corsair Vengeance K65 (μηχανικο) 75 ευρω - Αν μπορείς να αντέξεις την έλλειψη του numpad

Steelseries 6Gv2 (μηχανικο)  80 ευρω - Εξαιρετικό αλλά έχει μαύρους διακόπτες οπότε θέλει δοκιμή πρίν την αγορά

Logitech Gaming Keyboard G105 45 ευρω - Ψιλολέει αλλά εγώ δεν θα έδινα τόσα για κάτι τέτοιο

Razer DeathStalker Essential 68 ευρω - Μεγαλοπρεπέστατο ΟΧΙ

Razer BlackWidow 2013 edition η 2014 edition (μηχανικο) 90 ευρω - Ως κάτοχος απλά θα πω ΟΧΙ

ολα τα πληκτρολογια ειναι κατασκευασμενα απο αρκετα καλης ποιοτητας υλικα (πω, πω διαφημισει) επεισης ψαξε και κανα video review στο youtube για περισσοτερες πληροφοριες (η τιμες ειναι στο περιπου)

Ακριβώς αυτό λέω οτι όλα τα switchers θα Κάνουν την δουλειά τους αλλά είναι όπως τον βολεύει το καθένα...δεν κατάλαβα τι θεωρείς οτι ειπα λάθος
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειπες οτι οι κοκκινοι διακοπτες κανουν θορυβο ενω στην πραγματικοτητα ειναι αθορυβοι. 

σωστα δεν το ειχα προσεξει

Δημοσ.

εγω ειπα απλα την γνωμη μου, δηλαδη τι θα επελεγα εγω, τωρα αν δεν του αρεσει καποιο η και κανενα οκ, γιαυτο ειναι τα forums

Δημοσ.

εγω ειπα απλα την γνωμη μου, δηλαδη τι θα επελεγα εγω, τωρα αν δεν του αρεσει καποιο η και κανενα οκ, γιαυτο ειναι τα forums

Η ποιοτητα κατασκευης (αντικειμενικο πραγμα, δεν εχει σχεση με την γνωμη σου) ειναι μετρισημη και δεν ειναι ολα αυτα τα πληκτρολογια που ειπες καλης ποιοτητας κατασκευης. Αυτο επρεπε να το επισημανω σαν σε forum που ειμαστε για να μην δινει ο ανθρωπος τσαμπα λεφτα νομιζοντας οτι θα παρει κατι καλο ενω στην πραγματικοτητα θα παρει μια υπερκοστολογημενη πλαστικουρα. 

Δημοσ.

Η ποιοτητα κατασκευης (αντικειμενικο πραγμα, δεν εχει σχεση με την γνωμη σου) ειναι μετρισημη και δεν ειναι ολα αυτα τα πληκτρολογια που ειπες καλης ποιοτητας κατασκευης. Αυτο επρεπε να το επισημανω σαν σε forum που ειμαστε για να μην δινει ο ανθρωπος τσαμπα λεφτα νομιζοντας οτι θα παρει κατι καλο ενω στην πραγματικοτητα θα παρει μια υπερκοστολογημενη πλαστικουρα. 

καλα δεν υπαμε οτι ειναι και φτιαγμενα απο μεταλλο!!

αλλα οτι ανηκουν σε αξιοπρεπεις εταιριες 

και στο κατω κατω εμενα αυτες η εταιριες μου αρεσουν, και αυτες προτινα στον ανθρωπο, αμα δεν του αρεσει καποιο, ας μην το παρει :)

Δημοσ.

Δεν εχει να κανει με μεταλλο ρε συ, εχει να κανει με την γενικοτερη ποιοτητα κατασκευης και συναρμογης. Σου λεω ειμαι χρηστης και κατοχος ορισμενων απο αυτα τα πληκτρολογια που ανεφερες και επρεπε να επισημανω την αποψη μου βασιζομενος στη χρηση που τους εχω κανει καθως και στην ποιοτητα τους. Απο εκει και περα το -κοστος- ειναι ο σημαντικοτερος παραγοντας για το αν το πληκτρολογιο αξιζει τα λεφτα του ή οχι βαση των παραπανω. Τονιζω συγκεκριμενα ποια πληκτρολογια αξιζουν τα λεφτα τους και ποια οχι. 

Αν ο αλλος απλα δινει σημασια σε διαφορα features χωρις να τον ενδιαφερει η ποιοτητα, η εγγυηση και τα "δευτερευοντα" τμηματα του πληκτρολογιου τοτε ας παρει οτι θελει αλλα το παλικαρι θελει να μαζεψει γνωμες και εμπειριες και αυτο εδω κανουμε. Μην το παιρνεις κατακαρδα σαν να σου θιξαμε το γουστο σου. Λεφτα απο την τσεπη του θα δωσει ο ανθρωπος, τουλαχιστον ας παρει μια σωστοτερη γενικοτερα εικονα του τι να περιμενει απο τις διαφορες προτασεις που του λεμε. 

Νομιζεις εγω δεν θα μπορουσαν να του προτεινω "εεεε μεγαλε τσιμπα ενα Corsair K70 και καθαρισες" χωρις να του πω καποιες μικροπληροφοριες για το πληκτρολογιο? 

Δημοσ.

Δεν εχει να κανει με μεταλλο ρε συ, εχει να κανει με την γενικοτερη ποιοτητα κατασκευης και συναρμογης. Σου λεω ειμαι χρηστης και κατοχος ορισμενων απο αυτα τα πληκτρολογια που ανεφερες και επρεπε να επισημανω την αποψη μου βασιζομενος στη χρηση που τους εχω κανει καθως και στην ποιοτητα τους. Απο εκει και περα το -κοστος- ειναι ο σημαντικοτερος παραγοντας για το αν το πληκτρολογιο αξιζει τα λεφτα του ή οχι βαση των παραπανω. Τονιζω συγκεκριμενα ποια πληκτρολογια αξιζουν τα λεφτα τους και ποια οχι. 

Αν ο αλλος απλα δινει σημασια σε διαφορα features χωρις να τον ενδιαφερει η ποιοτητα, η εγγυηση και τα "δευτερευοντα" τμηματα του πληκτρολογιου τοτε ας παρει οτι θελει αλλα το παλικαρι θελει να μαζεψει γνωμες και εμπειριες και αυτο εδω κανουμε. Μην το παιρνεις κατακαρδα σαν να σου θιξαμε το γουστο σου. Λεφτα απο την τσεπη του θα δωσει ο ανθρωπος, τουλαχιστον ας παρει μια σωστοτερη γενικοτερα εικονα του τι να περιμενει απο τις διαφορες προτασεις που του λεμε. 

Νομιζεις εγω δεν θα μπορουσαν να του προτεινω "εεεε μεγαλε τσιμπα ενα Corsair K70 και καθαρισες" χωρις να του πω καποιες μικροπληροφοριες για το πληκτρολογιο? 

καλα τα λες, συμφωνω μαζι σου 

ετσι κι' αλιως ολοι υρηρξαμε κατοχη πληκτρολογιον των 10 και 15 ευρω που μας βολευαν στο full και τελικα μας εχουν κρατηση 5-6 χρονια  :)

Δημοσ.

Το 2013 γιατί έχει Cherry MX switches ενώ το 2014 έχει κάτι κινεζιές.

Πρόσεξε όμως γιατί το συγκεκριμένο 2013 είναι εκθεσιακό.

Επίσης για keyboard κοίταξε και σε Steelseries, Corsair, Coolermaster έχουν καλύτερα πληκτρολόγια.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης για keyboard κοίταξε και σε Steelseries, Corsair, Coolermaster έχουν καλύτερα πληκτρολόγια.

Έβαλα το plaisio ενδεικτικά, βέβαια και στο public το έχουν στα 149, ίδια τιμή με το 2014. Aπλά είναι το μόνο που βρήκα με ελληνικούς χαρακτήρες.

Δημοσ.

Το steelseries apex τι διακόπτες έχει;

https://www.skroutz.gr/s/2797023/SteelSeries-Apex.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...