Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια... Θελω να αγορασω ενα φθηνο gaming keyboard (ναι ξερω πολλα θελω) και θελω τα φωτα σας... Αυτο που πηρα απο εναν φιλο (ασυρματο microsoft) εχει προβλημα στα παιχνιδια, δε μπορω να πατησω πολλα πληκτρα μαζι (WASD)... Θελω ενα απλο να κανει τη δουλεια του και να ειναι ενσυρματο γιατι τα ασυρματα δε τα πολυ εμπιστευομαι πλεον.

Budget εως 60 ευρω.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που βρισκεσαι στα 60 ευρω σαν budget τοτε για εμενα αξιζει να κανεις την υπερβαση και να πας σε ενα "φθηνο" μηχανικο. Το να σκασεις 50-60 ευρω για ενα "gaming" πληκτρολογιο μεμβρανης το θεωρω απλα σπαταλη χρηματων. Παλιοτερα ειχαν ουσια επειδη τα μηχανικα ηταν πανακριβα απο το ξεκινημα ενω πλεον μπορεις να εχεις μηχανικο απο 80 ευρω και ΔΕΝ ειναι απλα μια πλαστικουρα της πλακας. 

Ακομα και το ποιο βασικο μηχανικο χωρις τιποτα επανω του ειναι κλασσεις (πολλες) ανωτερο απο οποιοδηποτε πληκτρολογιο μεμβρανης. Ψαξε λιγο το θεμα με τα μηχανικα και θα δεις. Ριξε κανα φραγκο παραπανω και παρε ενα τετοιο και δεν θα μετανοιωσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Απο τη στιγμη που βρισκεσαι στα 60 ευρω σαν budget τοτε για εμενα αξιζει να κανεις την υπερβαση και να πας σε ενα "φθηνο" μηχανικο. Το να σκασεις 50-60 ευρω για ενα "gaming" πληκτρολογιο μεμβρανης το θεωρω απλα σπαταλη χρηματων. Παλιοτερα ειχαν ουσια επειδη τα μηχανικα ηταν πανακριβα απο το ξεκινημα ενω πλεον μπορεις να εχεις μηχανικο απο 80 ευρω και ΔΕΝ ειναι απλα μια πλαστικουρα της πλακας. 

Ακομα και το ποιο βασικο μηχανικο χωρις τιποτα επανω του ειναι κλασσεις (πολλες) ανωτερο απο οποιοδηποτε πληκτρολογιο μεμβρανης. Ψαξε λιγο το θεμα με τα μηχανικα και θα δεις. Ριξε κανα φραγκο παραπανω και παρε ενα τετοιο και δεν θα μετανοιωσεις. 

Συμφωνώ και εγώ αφού βρίσκεσαι ήδη στο budget των 60 ευρώ η περιμένεις λίγο και πας σε μηχανικό στα 85-90 ή καλύτερα πάρε ένα φθηνό μεμβράνης στα 20 ευρώ και κράτα τα υπόλοιπα. Δεν αξίζει να πάρεις μεμβράνης στα 60 ευρώ εκτός αν πια θέλεις να εξαντλήσεις όλο το budget και δεν θες να πας παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Μαλλον θα περιμενω να σωσω για το Razer Deathstalker που βλεπω σε καλη τιμη. (περιπου 85)

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Μαλλον θα περιμενω να σωσω για το Razer Deathstalker που βλεπω σε καλη τιμη. (περιπου 85)

Δεν είναι επίσης μηχανικό το deathstalker.

Καλύτερα να πας εδώ σε αυτά τα χρήματα (προτιμώ το πρώτο)

http://www.skroutz.gr/s/2954526/CoolerMaster-QuickFire-TK.html

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/STEELSERIES-6GV2---%2805935%29,99452,486188,1216231.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr

ή αν θες razer εδώ αλλά ξεφεύγεις στο budget.

http://www.skroutz.gr/s/3023820/Razer-BlackWidow-2013-US.html(χωρίς ελληνικούς χαρακτήρες)

http://www.skroutz.gr/s/3985943/Razer-BlackWidow-2013.html(με ελληνικούς χαρακτήρες)

Δημοσ.

Εγω προτεινω το συγκεκριμενο ως κατι "πληρες": 

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.811308

Το Razer deathstalker εκτος του οτι δεν ειναι μηχανικο η τιμη του στην Ελλαδα ειναι για γελια. Φυκια για μεταξωτες κορδελες θα πληρωσεις ετσι και κανεις το λαθος και το παρεις και θα κλαις τα λεφτακια σου. 

Δημοσ.

Η Roccat ειναι απο τις πλεον αξιοπιστες εταιριες gaming αλλα τα συγκεκριμενα πληκτρολογια δεν ειναι μηχανικα και συνεπως δεν αξιζουν τα λεφτα τους. 

Δημοσ.

λοιπον φιλε μου διαλεξε : SteelSeries Apex η Apex [RAW] 80 ευρω η 60 ευρω

Corsair Vengeance K65 (μηχανικο) 75 ευρω

Steelseries 6Gv2 (μηχανικο)  80 ευρω

Logitech Gaming Keyboard G105 45 ευρω

Razer DeathStalker Essential 68 ευρω

Razer BlackWidow 2013 edition η 2014 edition (μηχανικο) 90 ευρω

ολα τα πληκτρολογια ειναι κατασκευασμενα απο αρκετα καλης ποιοτητας υλικα (πω, πω διαφημισει) επεισης ψαξε και κανα video review στο youtube για περισσοτερες πληροφοριες (η τιμες ειναι στο περιπου)

Δημοσ.

Στο θέμα μηχανικό πληκτρολόγιο παίζει ρόλο και τι switches κουβαλάει.Το κάθε switch έχει άλλη αίσθηση στο πάτημα και για να μην πολυλογώ κυριαρχούν τα red,blue,black και brown.Με βάση πολλές κριτικές και κατά την αποψη μου τα brown είναι τα πιο ισορροπημένα δηλαδή έχουν καλο feedback και δεν Κάνουν θόρυβο.Αμα σου αρέσει ο θόρυβος τότε πήγαινε σε red.Όσο για τα black θέλουν πιο πολύ πίεση και έχουν κάπως πιο αργό feedback.Τα blue κατά την γνώμη μου είναι πιο καλο στο typing παρά στο να παίζεις παιχνίδια. ΟΛΑ θα Κάνουν την δουλειά τούς αλλά πρέπει να δεις πιο σε βόλευει

Δημοσ.

Στο θέμα μηχανικό πληκτρολόγιο παίζει ρόλο και τι switches κουβαλάει.Το κάθε switch έχει άλλη αίσθηση στο πάτημα και για να μην πολυλογώ κυριαρχούν τα red,blue,black και brown.Με βάση πολλές κριτικές και κατά την αποψη μου τα brown είναι τα πιο ισορροπημένα δηλαδή έχουν καλο feedback και δεν Κάνουν θόρυβο.Αμα σου αρέσει ο θόρυβος τότε πήγαινε σε red.Όσο για τα black θέλουν πιο πολύ πίεση και έχουν κάπως πιο αργό feedback.Τα blue κατά την γνώμη μου είναι πιο καλο στο typing παρά στο να παίζεις παιχνίδια. ΟΛΑ θα Κάνουν την δουλειά τούς αλλά πρέπει να δεις πιο σε βόλευει

Κανεις λαθος. Για gaming οι μαυροι γενικα θεωρουνται οι λιγοτερο καλοι. Οι καφε διακοπτες θεωρουνται δικαιως ως οι ποιο καλοι για ολες τις δουλειες και οι κοκκινοι που φτιαχτηκαν για gaming κατα κυριο λογο δεν κανουν καθολου θορυβο. Οι μπλε ειναι οι ποιο θορυβωδεις και πραγματι ειναι περισσοτερο βολικοι για πληκτρολογηση αλλα ειναι σαφεστατα καλυτεροι απο τους μαυρους για gaming. 

Οι μαυροι ειναι πολυ ιδιαιτεροι διακοπτες και δεν ειναι για ολους. Ειναι ακριβως οτι και οι κοκκινοι αλλα ειναι σκληροτεροι και θελουν περισσοτερη πιεση. Γενικοτερα παντως η ασφαλης επιλογη ειναι καφε και κοκκινοι διακοπτες και απο εκει και μετα απλα παιζεις με το τι σου αρεσει στο χερι σου περισσοτερο. Η προσωπικη μου επιλογη σε διακοπτες ειναι οι καφε. Απολυτη ισσοροπια μεταξυ gaming και πληκτρολογησης. 

λοιπον φιλε μου διαλεξε : SteelSeries Apex η Apex [RAW] 80 ευρω η 60 ευρω - Δεν είναι μηχανικό και δεν αξίζει τα λεφτά του

Corsair Vengeance K65 (μηχανικο) 75 ευρω - Αν μπορείς να αντέξεις την έλλειψη του numpad

Steelseries 6Gv2 (μηχανικο)  80 ευρω - Εξαιρετικό αλλά έχει μαύρους διακόπτες οπότε θέλει δοκιμή πρίν την αγορά

Logitech Gaming Keyboard G105 45 ευρω - Ψιλολέει αλλά εγώ δεν θα έδινα τόσα για κάτι τέτοιο

Razer DeathStalker Essential 68 ευρω - Μεγαλοπρεπέστατο ΟΧΙ

Razer BlackWidow 2013 edition η 2014 edition (μηχανικο) 90 ευρω - Ως κάτοχος απλά θα πω ΟΧΙ

ολα τα πληκτρολογια ειναι κατασκευασμενα απο αρκετα καλης ποιοτητας υλικα (πω, πω διαφημισει) επεισης ψαξε και κανα video review στο youtube για περισσοτερες πληροφοριες (η τιμες ειναι στο περιπου)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...