Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.εδω και πολυ καιρο υπαρχουν παραααα πολλα cloud για storage μεσα οτι θελουμε.εσεις πια χρησιμοποιειται και ποια ειναι τα καλυτερα με τα περισσοτερα free GB και παιζει κινδυνος παραβιασεις των αρχειων μας απο εκει?? για να ακουσω γνωμες!!

Δημοσ.

και εγω με dropbox και onedrive ειμαι.ειναι πολυ καλα και τα 2. το onedrive βεβαια δεν δινει τοσα δινει 10gb με προοπτικες για αλλα 5 ακομα με διαφορες ενεργειες.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

cloud mail ru

https://cloud.mail.ru/

Δίνει 100GB

Το δουλευω αρκετό καιρό (με την προσφορά που εδινε 1Τ) και δεν εχω αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα

100gb???  αααα πολυ καλη φαση. για να το τσεκαρω και να δω τι παιζει. δινει πολλα free  gb.

Δημοσ.

Το θέμα είναι πόσο αξιόπιστα είναι αυτά με τα πολλά GB και αν δεν σου πούνε αύριο όταν άλλαξαν πολιτική και τελικά θα σε χρεώνουν αν θέλεις τόσα πολλά και εσύ έχοντας συνηθίσει και μπει στον κόπο να τα ανεβάσεις τελικά τα σκάσεις.

Δημοσ.

Το θέμα είναι πόσο αξιόπιστα είναι αυτά με τα πολλά GB και αν δεν σου πούνε αύριο όταν άλλαξαν πολιτική και τελικά θα σε χρεώνουν αν θέλεις τόσα πολλά και εσύ έχοντας συνηθίσει και μπει στον κόπο να τα ανεβάσεις τελικά τα σκάσεις.

καλα σωστο και αυτο που λες..γιατι μετα απο λιγο καιρο να σου πουν δωσε τοσα για να το εχεις...γιατι αν εχω ανεβασει πολλα gb μετα ειναι ιστορια να τα κατεβασεις και να πεις δεν δινω μια....

Δημοσ.

καλα σωστο και αυτο που λες..γιατι μετα απο λιγο καιρο να σου πουν δωσε τοσα για να το εχεις...γιατι αν εχω ανεβασει πολλα gb μετα ειναι ιστορια να τα κατεβασεις και να πεις δεν δινω μια....

Δεν ξέρω αλλά ακούγεται ύποπτο αυτό το 1ΤΒ που είδα παραπάνω.

Δημοσ.

θα το τσεκαρω και θα πω...παντως 1tb ειναι παραααα πολλα σε σχεση με τα γνωστα που δινουν 5-10gb....

Δημοσ.

Το είχε δώσει με τη μορφή ολιγοήμερης προσφοράς. Marketing promotion rules.

Τωρα δίνει σταθερά 100GB για νεους λογαριασμους. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι ολα είναι στα ρώσικα αλλά για τα βασικά τα κατάφερα και δεν αντιμετωπιζω πρόβλημα (εννοείται βοήθησε και το google translate). Πάντως μεχρι τώρα δεν εχω αντιμετωπίσει καμία μαϊμουδια. 

Δημοσ.

τι θες να ανεβαζεις; θες μονο δωρεαν η με προοπτικη συνδρομης; στη δευτερη οεριπτωση δες κ google drive που εχει τα οιο φθηνα πακετα αλλα καποτε ειχαν ακουστει διαφορα για τους ορους χρησης..

Δημοσ.

τι θες να ανεβαζεις; θες μονο δωρεαν η με προοπτικη συνδρομης; στη δευτερη οεριπτωση δες κ google drive που εχει τα οιο φθηνα πακετα αλλα καποτε ειχαν ακουστει διαφορα για τους ορους χρησης..

οχι συνδρομη θελω κατι δωρεαν με αρκετο χωρο free για να τα βλεπω αυτα που θα ανεβασω απο εκει να μην χρειαζετε παντα να κουβαλαω εναν σκληρο δισκο μαζι μου.ηδη μου εχουν πει τα παιδια πολλες ιδεες και οποτε εχω χρονο τσεκαρω μερικα και θα διαλεξω το καλυτερο γιατι εχω αρκετα να ανεβασω και να τα αφησω εκει για ευκολια να τα βλεπω οποτε θελω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...