Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες βοήθεια γιατί δεν είμαι και τόσο σχετικός.

Έχω το ανωτέρω και σήμερα (κακώς) έφαγε μία γερή στο σημείο που είναι ο σκληρός. WD2500BEVS. Ευτυχώς δεν είχα πολύτιμα αρχεία μέσα. Ψάχνω για να τον βρω και να τον αγοράσω, αλλά δεν τον βρίσκω στα eshop. Ποιος είναι ο αντίστοιχος και που μπορώ να τον βρω. Όχι amazon και λοιπά του εξωτερικού. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν ειναι ανάγκη να αγοράσεις τον ίδιο , ποσα gb θέλεις και μεχρι πόσα χρήματα ;

Δημοσ.

Ας είναι και 250 όπως και ο προηγούμενος, δε με νοιάζει. Απλώς θα ήθελα να δω εάν υπάρχει compatible με τον χτυπημένο. Προτεινέ μου κάποιον καλόν, δεν υπάρχει θέμα στα χρήματα. Εντάξει το μηχάνημα είναι παλιό πλέον αλλά υπάρχει λόγος να το δουλέψω σύντομα. Πόσα κάνουνε οι καινούριοι; κανένα 60άρι;

Μετά πρέπει να εγκαταστήσω τα windows σ᾽ αυτόν, σωστά;

Σ᾽ ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παίδες, ναι SATA είναι. Τον παρήγγειλα. Άντε να δω τώρα πως θα εγκαταστήσω τα windows.

Δημοσ.

Η εγκατάσταση των windows ειναι πολυ εύκολο και τυφλοσούρτης , οταν τον πάρεις αν κολλήσεις στην εγκατάσταση ρώτα

Δημοσ.

Άρε παιδιά, παρόλο που πήγανε όλα καλά και εγκατέστησα επιτυχώς τα windows 7 pro, κανείς δε μου πρότεινε να βάλω έναν SSD...μετά έμαθα ότι μπορούσε να μπει. Τέλος πάντων. Thanks

Δημοσ.

Δεν ρώτησες για ssd για αυτο δεν σου ειπα και εγώ και με δεδομένο οτι οι ssd ειναι ακριβοί και στα 250gb που ήθελες minimum μπορει να σου πήγαινε και 130 euro + , αν δηλαδή ήθελες μεγαλύτερη χωρητικότητα ο μηχανικός ειναι ιδανικός και ο συγκεκριμένος black ειναι απο τους παρα πολυ καλούς δίσκους δεν έκανες δηλαδη καθόλου κακή επιλογή αν πήρες αυτον

Δημοσ.

Ειχα την εντύπωση, καθόσον οι γνώσεις μου είναι βασικές, ότι SSD είναι για προηγμένα μηχανήματα και όχι για το δικό μου, αλλά έστω και έτσι δεν αλλάζει τίποτε στον τρόπο που ανταποκριθήκατε σφαίρα και μου δώσατε τα φώτα σας. Νέος στο insomnia αλλά το αναφέρω παντού. Ένα από τα πολύ καλά της τεχνολογίας. Thanks once again! :)

Ναι...αυτόν πήρα...τον black...

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν πρέπει αναγκαστικά να ειναι καινούργιο το μηχάνημα για να επωφεληθείς απο την ταχύτητα και οτι αλλο προσφέρει ο SSD απλα σε σχέση με καποιο καινούργιο μηχάνημα με sata 3 και με ενα παλιό με sata 2 θα εχει μικρότερες ταχύτητες ο δικός σου με sata 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...