ma kis Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Καλησπέρα φίλοι. Θα ήθελα τις απόψεις σας! Πρόσφατα αγόρασα δύο extra μπαταρίες για τα δυο μου κινητά για να μπορώ να αλλάζω όποτε μένω από μπαταρία. Όμως μου δημιουργήθηκε το ερώτημα, εφόσον θα χρησιμοποιώ κυρίως τη μία που έχει ήδη το κινητό πως θα αποθηκευσω τις άλλες? με ποιες οδηγίες? κάτι σχετικό με την συντήρησή τους, εφόσον δεν θα χρησιμοποιούνται άμεσα? Με πόσο φορτίο να τις αφήνω? κάθε πότε πρέπει να τις χρησιμοποιώ? και ότι άλλο γνωρίζεται ευπρόδεκτο..!
peeperman Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Καλησπέρα φίλοι. Θα ήθελα τις απόψεις σας! Πρόσφατα αγόρασα δύο extra μπαταρίες για τα δυο μου κινητά για να μπορώ να αλλάζω όποτε μένω από μπαταρία. Όμως μου δημιουργήθηκε το ερώτημα, εφόσον θα χρησιμοποιώ κυρίως τη μία που έχει ήδη το κινητό πως θα αποθηκευσω τις άλλες? με ποιες οδηγίες? κάτι σχετικό με την συντήρησή τους, εφόσον δεν θα χρησιμοποιούνται άμεσα? Με πόσο φορτίο να τις αφήνω? κάθε πότε πρέπει να τις χρησιμοποιώ? και ότι άλλο γνωρίζεται ευπρόδεκτο..! Απλά θα τις φορτίσεις πλήρως και θα είναι οκ. Ο σκοπός που απαιτείται η φόρτιση είναι για να μην πέσουν σε αδράνεια. Αν μία μπαταρία με πολύ χαμηλό ρεύμα μείνει αρκετό καιρό σε αχρηστία, τότε πέφτει σε αδράνεια και όταν την συνδέεις στη συσκευή και μετά με το φορτιστή, η μπαταρία δεν φορτίζει. Για να την "ξυπνήσεις" μετά θα πρέπει να βρεις ειδικό τροφοδοτικό συνεχούς τάσεως με αμπερόμετρο και βολτόμετρο.
ma kis Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Απλά τα πραγματα δηλαδή, μια φόρτιση μια φορά το μηνα πιστευω να είναι εντάξει.. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα