*nenya* Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Χελόου κόσμε! Πριν λίγες μέρες αγόρασα το LG Optimus L7 II, έβαλα μέσα κανονικά την κάρτα μνήμης απ'το προηγούμενο κινητό μου και όλα καλά. Αλλά διαπίστωσα ότι όταν συνδέθηκα στο ίντερνετ, εμφανίστηκαν κι άλλα άλμπουμ με φωτο, κοινόχρηστα (έχουν π.χ. μέσα φωτο απ'το μπλογκ μου ή άλλες πού'χω δημοσιεύσει στο google+ κλπ.). Το ζητούμενο: Όταν μπαίνω στο Άλμπουμ γίνεται να μην εμφανίζονται οι κοινόχρηστες φωτό; Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαγράψω τα κοινόχρηστα photo album; Όταν πατάω 'Διαγραφή' μου επιτρέπει να διαγράψω όλα τα άλμπουμ εκτός απ'αυτά :S Τα φώτα σας...δεν τα πάω καλά με τα κινητά..
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Χελόου κόσμε! Πριν λίγες μέρες αγόρασα το LG Optimus L7 II, έβαλα μέσα κανονικά την κάρτα μνήμης απ'το προηγούμενο κινητό μου και όλα καλά. Αλλά διαπίστωσα ότι όταν συνδέθηκα στο ίντερνετ, εμφανίστηκαν κι άλλα άλμπουμ με φωτο, κοινόχρηστα (έχουν π.χ. μέσα φωτο απ'το μπλογκ μου ή άλλες πού'χω δημοσιεύσει στο google+ κλπ.). Το ζητούμενο: Όταν μπαίνω στο Άλμπουμ γίνεται να μην εμφανίζονται οι κοινόχρηστες φωτό; Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαγράψω τα κοινόχρηστα photo album; Όταν πατάω 'Διαγραφή' μου επιτρέπει να διαγράψω όλα τα άλμπουμ εκτός απ'αυτά :S Τα φώτα σας...δεν τα πάω καλά με τα κινητά.. Ηey Νενη! Settings> Accounts> Google> Πατα Πανω στο Μεηλ Σου Τωρα ξετικαρε το Picassa
Gr_Soul Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ...και κάνε εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή "Συλλογή". 1
*nenya* Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Ηey Νενη! Settings> Accounts> Google> Πατα Πανω στο Μεηλ Σου Τωρα ξετικαρε το Picassa Γεια σου ρε Στορμ! ...μόνο που δεν μου τα εμφανίζει με 'τικ' εκεί στις ρυθμίσεις (αν πατήσω πάνω στο Picasa Web Albums λέει ότι θα κάνει συγχρονισμό!). Edit : νομίζω κατάλαβα τί λες Gr_Soul και τα κατάφερα. Woohoo! Πήγα Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές-->Όλα-->Άλμπουμ-->Εκκαθάριση δεδομένων (Cache ήταν ήδη 0B.) Problem solved! Επεξ/σία 3 Μαΐου 2014 από *nenya* 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα