Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!εχω λαπτοπ και galaxy note 2 που χρησιμοποιω ως ταμπλετα για παιχνιδια σερφαρισμα κλπ!ομως η οθονη του δν βολευει για αναγνωση βιβλιων τοσο πολυ κ σκεφτομαι να παρω ενα ταμπλετακι midrange το οποιο να μην ειναι κινεζια φθηνη αλλα ουτε να κοστιζει κ ενα πεντακοσαρικο...επειδη ομως κανω που κανω την αγορα θελω να παρω κατι value for money σε android(τα windows του λαπτοπ με καλυπτουν πληρως στις βαριες δουλειες)...

Απο το ταμπλετ θα ηθελα

καλη αναλυση οθονης για να διαβαζω βιβλια κ να σερφαρω,

Να ειναι 3g

Αξιοπρεπες μεγεθος οθονης(πιστευω 8 ιντσες αρκουν)

Εψαξα διαφορα μοντελα και νομιζω η samsung με καλυπτει!σκεφτηκα αρχικα για galaxy note 8.0 και galaxy note 10.1 του 2012 που κυμαινονται γυρω στα 400 ευρω αλλα μου φαινονται αρκετα υπερτιμημενα (αν και μου αρεσει πολυ η γραφιδα)...ετσι βρηκα το galaxy tab 3 8.0(και το αντιστοιχο 10ιντσο) το οποιο το βρισκω στο σκρουτζ 250 ευρω και ουσιαστικα υστερει απο το note 8.0 μονο στη γραφιδα και στη ram!

αξιζει η αγορα του?οι 8 ιντσες και η οθονη του θα με βολεψει στην αναγνωση βιβλιων?νομιζω αξιζει αρκετα τα λεφτα του και μου αρεσει πολυ το μενου της samsung!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ανάγνωση βιβλίων θα πρέπει να έχεις πολύ καλή ανάλυση οθόνης. 

Το Galaxy Tab Pro 8.4 με ανάλυση οθόνης 2560x1600 (359ppi) θεωρώ ότι είναι ιδανικό για αυτή την δουλειά.

Η WiFi έκδοση ξεκινάει πλέον από τα €299 αλλά δυστυχώς αν το 3G/4G σου είναι απαραίτητο θα πρέπει να διαθέσεις €500+ για την LTE έκδοση...

Επεξ/σία από JIMBOAthens
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απορια....

δεν σε καλυψε το θεμα με το 8αρι note....???

θιξαμε πολλα θεματα εκει....

Επεξ/σία από kostasfalcon
Δημοσ.

Jimboathens ρνδιαφερουσα η προταση σου αλλα η τιμη ανεβαινει αρκετα για να αρκεστω σε 8ιντσο samsung!kostafalcon ειπα ν ανοιξω καινουριο γιατι αφορουσε αλλο μοντελο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...