jimbobos Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Γεια σας παιδια.Θελω να αγορασω ενα MBP 15 retina 2013 και θα ηθελα τη γνωμη σας αν ειναι καλη ιδεα να το παρω απο electronic king αφου φαινεται να εχει πολυ καλες τιμες σε σχεση με αλλα καταστηματα. εχει κανεις ιδεα για καλη τιμη απο αλλου γιατι τα λεφτα ειναι πολλα ??? επισης ποιο θα προτεινατε για καλυτερη λυση σε hackintosh laptop ? ευχαριστω εκ των προτερων
Chris M Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Φίλε αυτό είναι Αμερική.. Η τιμή είναι μαζί με τα έξοδα εκτελωνισμού;
paularas Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 αγγλία είναι βασικά και από εκεί κάνει ship... που είδες την αμερική να είναι εσύ? ps1: έχω πάρει αρκετά και συμφέρει. εάν αντέχεις απλά να δώσεις 1500ε και να περιμένεις 1 εβδομάδα είναι το θέμα. ps2: είναι αγγλία αλλά τα μοντέλα είναι αμερικάνικα όλα / από αμερική. ΑΡΑ σε περίπτωση rma.... τον κλαίμε
jimbobos Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 oχι , εχω δει 2 μοντελα που ειναι ομως dispatched from Germany
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 oχι , εχω δει 2 μοντελα που ειναι ομως dispatched from Germany Προσοχη αν ειναι Γερμανικο το μηχανημα γιατι θα εχεις θεμα με το keyboard layout
paularas Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 σου γράφει από που θα γίνει dispatch και τι πληκτρολόγιο θα έχει. μπορεί να σου έρθει από αγγλία με de layout και από γερμανία με uk layout.
djuan1988 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μόνο με us layout θα σου έρθει. Η εγγύηση είναι παγκόσμια. Είναι αμερικανικά μοντέλα, ούτε UK, ούτε de.
FISHERMAN Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Έχω αγοράσει 3 μέχρι τώρα....κανένα πρόβλημα...ευτυχώς!
Atsumbalos Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Επιβεβαιωμένα από τους καλύτερους ηλεκτρονικούς πωλητές Apple της Αγγλίας!
dimitris_sg Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Προχωρα αφοβα απο τον βασιλια. Λιγη πιεση θελει για να στο στειλει γρηγορα. Μολις ακουσει για αναφορα στρωνει. Και εννοειται οτι του κανεις παζαρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα