Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και αρκετά χρόνια έχει πάψει να με ενδιαφέρει το υλικό κατασκευής ενός κινητού. Περισσότερο με απασχολεί η ποιότητα της θήκης που θα αγοράσω και στην οποία θα είναι κρυμμένο το όποιο καλό ή κακό υλικό κατασκευής του κινητού, είτε αλουμίνιο, είτε πλαστικό.

Ωραίο το γυαλί και το αλουμίνιο του iphone 4/4s και iphone 5/5s αντίστοιχα, αλλά το 99.9% όλων μας το ντύνουμε με ζελατίνες και πλαστικές θήκες από τα πρώτα δευτερόλεπτα λειτουργίας.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

80% των απαντησεων περιεχουν τις λεξεις "S5" + "Iphone"

Το τοπικ ειναι για το lg g3..

Επειδή δεν έχεις γίνει τόσο "in" η Lg ακόμα. :P

Εδώ και αρκετά χρόνια έχει πάψει να με ενδιαφέρει το υλικό κατασκευής ενός κινητού. Περισσότερο με απασχολεί η ποιότητα της θήκης που θα αγοράσω και στην οποία θα είναι κρυμμένο το όποιο καλό ή κακό υλικό κατασκευής του κινητού, είτε αλουμίνιο, είτε πλαστικό.

Ωραίο το γυαλί και το αλουμίνιο του iphone 4/4s και iphone 5/5s αντίστοιχα, αλλά το 99.9% όλων μας το ντύνουμε με ζελατίνες και πλαστικές θήκες από τα πρώτα δευτερόλεπτα λειτουργίας.

Πάντως εγώ το iPhone 5 το είχα γυμνό σε πορτοφόλι. Όχι μόνιμι θήκη δηλαδή. Το Note 3 το ίδιο. Έχω παραγγείλει βέβαια πάλι θήκη σαν πορτοφόλι (pouch). 

Δημοσ.

Δεν απευθύνομε σε κανέναν από δω μιας και ως χρήστες φόρουμ σίγουρα κάνετε παραπάνω πράγματα στον υπολογιστή/κινητό από αυτούς που θα αναφέρω.

Το μεγαλύτερο ποσοστό που πληρώνουν 600-750-1000 ευρώ για κινητό, είναι για να μπουν facebook,whatsapp και μηνύματα, κλήσεις, μουσική και φωτογραφίες.  (τουλάχιστον με δικές μου εκτιμήσεις, σε ηλικίες 18-25)
Πιστεύετε ότι η αγορά των smartphones αποκρίνεται στους χρήστες που γνωρίζουν ή σ'αυτούς που αναφέρω; Γι'αυτό βλέπουμε πλαστικά, κλειδωμένα, γεμάτα bloatware και κυρίως ΑΚΡΙΒΆ.
Αντί να καθόμαστε στο κινητό που μας βολεύει για τις λειτουργίες σε καθημερινή βάση, κάνουμε παρατάξεις μήλα-σαμι και καταναλώνουμε άσκοπα για κάθε κινητό που βγαίνει κάθε 6-12 μήνες. Και αυτό απευθύνεται και σε χρήστες forum, "ξυπνάτε", αυτοί πλουτίζουν με τις ανούσιες διαμάχες σας χωρίς ουσιαστικό κέρδος για πολλούς από σας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

to s5 ειναι πολυ ποιοτικο κινητο, με εντυπωσιασε μπορω να πω , οπως και το σ4 αν εξαιρεσει κανεις το ασημι σιρίτι γυρω απο την οθονη που ξεφτιζει αν χτυπηθει καπως ευκολα.. Το νοτε 3 δε το συζητω καν .. Ειναι πραγματικα αστειο να νομιζουν καποιοι οτι το αιφων ειναι ποιοτικο εξαιτιας του αλουμινιου και πως κοστιζει περισσότερο απο το πλαστικο του σ5 ..Το αντιθετο συμβαινει ..Εχω οποιος θελει αλουμινενια θηκη με ΚΑΛΥΤΕΡΗ και πιο ανθεκτικη βαφη απο το αι φων για σ4 με 10 ευρω (αγορα απο την εταιρια ετσι? )  .. στην απλ το περιβλημα δε πιστευω οτι κοστιζει πανω απο 1 ..

Επισης τα σαμσουνγκ κοστιζουν αρκετα περισσοτερα ως κοστος κατασκευης απο το αιφων.. που φυσικα κοστιζει τοσο γιατι τα εξαρτηματα του δεν κατασκευαζονατι απο την απλ..εν αντιθεση με τη σαμ που φιαχνει το μεγαλυτερο μερος του κινητου ...αυτα που λενε καποιοι πιο πανω περι πλαστικουρας ειναι απλοι φανμπουσμοι , δηθεν τοχω και σας λεω αληθεια, κωμικα πραγματι ..εγω ειχα αι φων μια ζωη και το 5 τωρα μου φαινεται ψιλο αστειο ..καλη συσκευη σιγουρα και καλο λειτουργικο παντα ..αλλα ουτε που πλησιαζει τα μεγαλα αντροιντ 

Επεξ/σία από exor
Δημοσ.

καντε το τουλαχιστον ένα ματ ρε μλκες εκει στην LG να μην δειχνει φτηνιαρικο !!! Ελεος !!!

Δημοσ.

Ρε ποιά ποιότητα Apple? Αφού όλοι του βάζουνε θήκη (και μάλιστα την πλαστικούρα σιλικόνη που κιτρινίζει με τον καιρό και μοιάζει μη πω με τι)...εγώ με το S4 (μαύρο) πήρα αυτή της Cygnett από ebay με 10 ευρώ (http://www.cygnett.com/smartphone/smartphone-samsung/samsung-galaxy-s4/urbanshield-black-brushed-aluminium-galaxy-s4-pc-metal-case.html) αλουμίνιο σκαλισμένο με laser με τρελό soft grip περιμετρικά και το κινητό φαίνεται πιο premium από οτιδήποτε...κι αμα πάθει κάτι κλάιν αγοράζω καινούργια με ανθρακόνημα άμα θέλω. Γιατί κολλάτε τόσο; Όσο για κάτι συγκρίσεις οθονών σε διαστάσεις (βλ. 3,5">5.0"), σημασία έχει το bezel. Δηλαδή οι πραγματικές διαστάσεις περιμετρικά του κινητού. Γιατί αν βάλεις το iphone 5 δίπλα δίπλα με το S4 ή με το G2 η διαφορά σε πάχος είναι ένα δάχτυλο με το ζόρι. Ναι οκ δεν είναι για γκόμενα αλλά δεν θα ναι πολλές εδώ μέσα να τα γράφουν αυτά...εγώ με το ένα χέρι χρησιμοποιώ το S4 και το παίζω στα δάχτυλα δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα κάποιων (Οκ το Νote 3 είναι άλλη κατηγορία σύμφωνοι). Μάλλον αυτοί που έχουν Iphone έχουν αρχίσει το κράξιμο γι αυτά επειδή πλέον δεν μονοπωλούν το internet-facebook-angry birds  στο τραπέζι (όπως γινόταν κάποτε) Θα γελάσει όμως ο κοσμάκης όταν βγάλει η apple το 6 με 5ρα οθόνη (αφού κατόπιν ερευνών ΔΙΚΩΝ της, αυτό θέλει ο κόσμος). Πάντως εγώ μετά από Samsung S, Iphone 3gs και μετά S4 (αν συνεχίσει τις καινούργιες μηλο-πολιτικές που ξεκίνησε με το S5) παω σε Oppo και άντε γεια. Όχι θα κάτσω να με δουλεύετε για να μετράω νέο παλικάρι την καρδούλα μου στο 5χ5 μην πάθω κανά έμφραγμα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε φίλε, αυτοί σωστά το ξεκίνησαν με το Optimus G.

Πολύ στιβαρή και όμορφη κατασκευή.

Ακόμα και ο προκάτοχος του (4Χ HD) μπορεί να είχε πλαστικό αλλά ήταν ωραίας υφής.

Μετά το OG τι διάολο έπαθαν...;

Δημοσ.

Ρε φίλε, αυτοί σωστά το ξεκίνησαν με το Optimus G.

Πολύ στιβαρή και όμορφη κατασκευή.

Ακόμα και ο προκάτοχος του (4Χ HD) μπορεί να είχε πλαστικό αλλά ήταν ωραίας υφής.

Μετά το OG τι διάολο έπαθαν...;

Μετα το OG μονο το G2 βγηκε.Ξεκινησε με 150 ευρω κατω σαν αρχικη τιμη απο τα στανταρντς των ναυαρχιδων και φανηκε καλυτερο απο τους ανταγωνιστες του.

Εδειξε και τον δρομο στα πολυ μικρα bezels που δυστυχως κανεις δεν ακολουθησε....Αντιθετως τα αυξησαν για χαρη της αδιαβροχοποιησης.

Το πλαστικο του G2 αν και δεν με χαλαει στο ματι,ουτε μου κανει για φτηνιαρικο,γλυστραει πολυ και η χρηση του με το ενα χερι το κανει να μοιαζει με επικινδυνες αποστολες.

Ελπιζω πως στο G3 θα το διορθωσουν αυτο.

Αυτο που με χαλαει στα νεα smartphones ειναι οτι συνεχεια μεγαλωνουν τις διαστασεις τους.Το G2 μου θεωρω πως ειναι το οριο για μενα και σιγουρα δεν χρειαζομαι κατι μεγαλυτερο(το δοκιμασα με το Note 2 και το πουλησα γρηγορα).

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή αναφέρθηκε κάτι σχετικά με τα Specs προηγουμένως...

Το iPhone δεν είναι ανάγκη να έχει φοβερά Specs. Αναπαράγει υλικό το οποίο είναι προορισμένο μόνο γι΄αυτό. Από ταινίες οι οποίες χρειάζονται μετατροπή για να παίξουν μέσω itunes, μέχρι και τα προγράμματα που είναι γραμμένα σε αυτό (non multitasking). Οι Android συσκευές είναι "εκτεθειμένες". Ο χρήστης μπορεί από το να κατεβάσει ένα video από το internet ή μία ταινία και να την παίξει, μέχρι emulators, διάφορα προγράμματα που είναι γραμμένα για συσκευή από 50 έως 800 ευρώ. Είναι περισσότερο PC με τα καλά και τα κακά που έχει αυτό.

Στο iPhone θα παίξουν όλα όπως πρέπει τις περισσότερες φορές αν φυσικά ο χρήστης κάνει αυτά που λέει η Apple.

Πάντως το γυαλιστερό καπάκι στο LG και εμένα δεν μου εμπνέει ποιότητα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...