takaros123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Συμφωνώ απόλυτα. Ακόμη ένα "σαπούνι" από την LG. Καλά δε βλέπουν την παρωδία της Samsung με τα πλαστικά του S5 για να βάλουν μυαλό; παρωδια το λες εσυ εγω βλεπω οτι το s5 πουλαει μια χαρα η σαμμυ εκανε το θαυμα της και με πλαστικο...σκεψου τι θα γινει οταν αλλαξει υλικο...εκει να δειτε party μετα
aris_volos Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 παρωδια το λες εσυ εγω βλεπω οτι το s5 πουλαει μια χαρα η σαμμυ εκανε το θαυμα της και με πλαστικο...σκεψου τι θα γινει οταν αλλαξει υλικο...εκει να δειτε party μετα ποτε προλαβες κ ειδες οτι πουλαει? κ μην μου πεις απο τις χαζοερευβες που δημοσιεύουν? μετα απο ενα 3 μηνο θα δειξει τι εκανε.....
lostresam Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ας ειναι πλαστικο δεν με απασχολει αρκει να ναι αυτη η καταπληκτικη οθοναρα bezel to bezel.
NOODLE Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Z2 κλάσεις ανώτερο (ποιοτικά) απο ολα τα υπόλοιπα androειδη... (Ισως και το htc αλλα δεν το χω δει απο κοντα για να έχω άποψη γι αυτο)Και ΝΑΙ πλεον βάζω και την ποιότητα για τα λεφτά που δίνω..Παλια δεν την σκεφτόμουν καν..Αλλα πλεον αφου τα specs σχεδον σε όλες τις ναυαρχιδες είναι ίδια πανω κάτω θα κοιτάξω να έχω και ενα ποιοτικό τηλέφωνο και ας είναι το καλύτερο πλαστικό υλικό που κυκλοφορεί στο κόσμο.. Με αλουμίνιο,γυαλι κτλπ ακριβα υλικά κατασκευης δεν συγκρίνεται. Μου θυμίζει jumbo.Οφειλω να παραδεχτώ την apple για χρήση υλικών κατασκευης που έκανε και άνοιξε το δρόμο. 1
ChimairaX Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Κινητό που θα φοβάμαι να το ακουμπήσω σε τραπέζι, μακριά από εμάς. Είχα το Galaxy Nexus, με τον καιρό και σιγά σιγα, στο γυαλιστερό σημείο έγινε σκατά. Πήρα το Note 3 και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σύρτε το στο τραπέζι όσο θέλετε, δεν καταλαβαίνει τίποτα η μουφοδερματίνη του. Μου την σπάνε τα κινητά που φωνάζουν "ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΘΗΚΗ"... Τζάμπα το Design μετά... 3
dogektor Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Εβαρεθηκά σας! Κάθε φορά τα ίδια και τ ίδια...ο ένας το iPhone είναι καλύτερο ο άλλος το θεωρεί πατάτα και πεταμένα χρήματα όπως και αντίστοιχα για το galaxy κ.λ.π. Όπως επίσης μόλις βγαίνει ένα νέο τηλέφωνο αρχίζουν και τρέχουν και αγοράζουν επειδή έχει π.χ και πρόσφατα 4κ video ουααααου μιλάμε και τρέχουν και το ποζάρουν στους φίλους τους κοιτά ρε μακακα δες ποιότητα βίντεο ...Και λέει το ψάρι το άλλο ναι ρε φιλε μιλάμε μαμάτο..θα πάω να το πάρω και εγώ...έχεις κανέναν να πουλήσω iPhone?και λέει ο άλλος έλα ρε μακακα θα το σκοτώσουμε και θα φύγει..ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!! Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το iPhone γιατί κατά τη γνώμη είναι μακράν το καλύτερο για τις δικές μου ανάγκες εργασίας και μόνον γιατί βγάζω χρήματα με αυτό κάτι που το κάθε android δεν μπόρεσε να με καλύψει. Επίσης θα ήθελα να αναφέρω να σκεφτείτε το γεγονός μέσα σας χωρίς να θίξω κανένα απλά για να συλλογιστείτε εσείς που αγοράζετε και πουλάτε τα τηλέφωνα σαν τα πουκαμισά εάν μια μέρα σας πέσει εάν από αυτά τα κινητά των 700 ευρώ μπορείτε πραγματικά να τα αναπληρώσετε την άλλη μέρα με ένα νέο τηλέφωνο ίδιας αξίας χωρίς να το χρεωθείτε και να σας ενοχλήσει?..ΠΑΛΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!!Γι αυτό κατά τη γνώμη μου θα ήταν καλό να βρείτε άλλους τρόπους να χαλάσατε ή να δημιουργήσετε με την ώρα που σας περισσεύει πάρα να έρχεστε σε αντιπαράθεση. Φιλικά Κυριάκος.Υ.Σ Εσείς που γουστάρετε να το κάνετε και να αγοράζετε και να κρίνετε και σας εθιξα..Συγγνώμη καλά κάνετε, συνεχίστε ΕΤΣΙ!!Κάτι τελευταίο γιατί κάποιος αναφέρθηκε γιατί 3,5 ιντσών οθόνη σε σύγκριση με την 5αρα θα ήθελα απλά να σου γνωστοποιήσω ότι αυτό που κρατάς στο χέρι σου είναι τηλέφωνο... και όχι μέτρο σύγκρισης εάν είναι μεγαλύτερο είναι και καλύτερο ο γνωστός ο νόμος δεν ισχύει εδώ..Ξέρουμε ότι 5 θεωρητικά είναι καλύτερο και παίζει παιχνίδια καλύτερα ΕΕΕΕ???Προσπάθησε φίλτατε να κάνεις μία γρήγορη κλήση με τα πλήκτρα και με το ένα χέρι σου με το κινητό τον 5 η 5,5 ιντσών..Ευχαριστώ...Αρά 3,5>5 για το νόμο της λέξης τηλέφωνο.Αυτά.Καλό απόγευμα σε όλους.Από το iPhone μου 1
Ledis Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 κάθε Thread σχετικά με κινητά, μου θυμίζει το joe bar team, Πλαστικούρα Vs Σιδέρα
Street-Fighter Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Εβαρεθηκά σας! Κάθε φορά τα ίδια και τ ίδια...ο ένας το iPhone είναι καλύτερο ο άλλος το θεωρεί πατάτα και πεταμένα χρήματα όπως και αντίστοιχα για το galaxy κ.λ.π. Όπως επίσης μόλις βγαίνει ένα νέο τηλέφωνο αρχίζουν και τρέχουν και αγοράζουν επειδή έχει π.χ και πρόσφατα 4κ video ουααααου μιλάμε και τρέχουν και το ποζάρουν στους φίλους τους κοιτά ρε μακακα δες ποιότητα βίντεο ...Και λέει το ψάρι το άλλο ναι ρε φιλε μιλάμε μαμάτο..θα πάω να το πάρω και εγώ...έχεις κανέναν να πουλήσω iPhone?και λέει ο άλλος έλα ρε μακακα θα το σκοτώσουμε και θα φύγει..ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!! Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το iPhone γιατί κατά τη γνώμη είναι μακράν το καλύτερο για τις δικές μου ανάγκες εργασίας και μόνον γιατί βγάζω χρήματα με αυτό κάτι που το κάθε android δεν μπόρεσε να με καλύψει. Επίσης θα ήθελα να αναφέρω να σκεφτείτε το γεγονός μέσα σας χωρίς να θίξω κανένα απλά για να συλλογιστείτε εσείς που αγοράζετε και πουλάτε τα τηλέφωνα σαν τα πουκαμισά εάν μια μέρα σας πέσει εάν από αυτά τα κινητά των 700 ευρώ μπορείτε πραγματικά να τα αναπληρώσετε την άλλη μέρα με ένα νέο τηλέφωνο ίδιας αξίας χωρίς να το χρεωθείτε και να σας ενοχλήσει?..ΠΑΛΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!!Γι αυτό κατά τη γνώμη μου θα ήταν καλό να βρείτε άλλους τρόπους να χαλάσατε ή να δημιουργήσετε με την ώρα που σας περισσεύει πάρα να έρχεστε σε αντιπαράθεση. Φιλικά Κυριάκος. Υ.Σ Εσείς που γουστάρετε να το κάνετε και να αγοράζετε και να κρίνετε και σας εθιξα..Συγγνώμη καλά κάνετε, συνεχίστε ΕΤΣΙ!! Κάτι τελευταίο γιατί κάποιος αναφέρθηκε γιατί 3,5 ιντσών οθόνη σε σύγκριση με την 5αρα θα ήθελα απλά να σου γνωστοποιήσω ότι αυτό που κρατάς στο χέρι σου είναι τηλέφωνο... και όχι μέτρο σύγκρισης εάν είναι μεγαλύτερο είναι και καλύτερο ο γνωστός ο νόμος δεν ισχύει εδώ..Ξέρουμε ότι 5 θεωρητικά είναι καλύτερο και παίζει παιχνίδια καλύτερα ΕΕΕΕ???Προσπάθησε φίλτατε να κάνεις μία γρήγορη κλήση με τα πλήκτρα και με το ένα χέρι σου με το κινητό τον 5 η 5,5 ιντσών..Ευχαριστώ...Αρά 3,5>5 για το νόμο της λέξης τηλέφωνο.Αυτά.Καλό απόγευμα σε όλους. Από το iPhone μου Πρεπει να σε "καιει" καιρο τωρα για να κανεις τετοιο ποστ. αλλα ξεχασα εσυ βγαζεις χρηματα απο το iphone σου πιθανολογω υποστηριζοντας το iphone σου στα διαφορα Ελληνικά forum μιας και με το εργαλειο τις δουλειας σου γραφεις εδω μεσα. 2
giorgoslouk Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Εσείς που μιλάτε για ποιότητα κατασκευής στα κινητά, έχετε πιάσει ποτέ στα χέρια σας Lenovo K900; Πιάστε πρώτα ένα και μετά ελάτε να μιλήσουμε. 1
Superuser Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Το ότι πίσω δεν έχει το λογότυπο της LG δεν το πρόσεξε κάνεις; Ισως να μην είναι έτσι το τελικό σχέδιο
Cowboy Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Το ότι πίσω δεν έχει το λογότυπο της LG δεν το πρόσεξε κάνεις; Ισως να μην είναι έτσι το τελικό σχέδιο Ξεβαφουν αυτα πριν καλα-καλα το αγoρασεις... 1
Heatspreader Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Συμφωνώ απόλυτα. Ακόμη ένα "σαπούνι" από την LG. Καλά δε βλέπουν την παρωδία της Samsung με τα πλαστικά του S5 για να βάλουν μυαλό; Σήμερα έπιασα αρκετή ώρα στα χέρια μου το S5 και τα πλαστικά του δεν είναι άσχημα. Η αίσθηση του αλουμινίου που συνηθίζει να χρησιμοποιεί η Apple, πράγματι είναι καλύτερη από αυτή του πλαστικού. Δεν νομίζω όμως ότι μπορεί να το πει κάποιος πλαστικούρα όπως τα παλιότερα Galaxy. Συγκρινει το iPhone 4 με το Galaxy S5, σε ποιοτητα κατασκευης. To S5 ποιοτηκα ειναι απο τις χειροτερες πλαστικουρες που εχω πιασει στα χερια μου, στην κατηγορια του. Το iPhone 4 ειναι σαφως ποιοτικα ανωτερο απο το Galaxy S5. Εγω εχω το S4, το οποιο ειναι και αυτο πλαστικουρα. Λειτουργικα ομως ειναι πολυ καλυτερο και 10 χρονια μπροστα απο τα iPhone. Αυτο ειναι κατι που εμενα προσωπικα με ενδιαφερει περοσοτερο απο την ποιοτητα κατασκευης, γι αυτο και πηγα απο iPhone 4 σε Galaxy S4, και εμεινα υπερ-ευχαριστημενος. Και ουτε προκειται να γυρισω ποτε στα μηλοτηλεφωνα. Αυτο ομως δεν αλλαζει το γεγονος οτι η Samsung βγαζει κακες ποιοτικα πλαστικο-κατασκευες. Δεν ειμαι fanboy καμιας εταιριας, βλεπω υπερ και τα κατα καθε εταιριας, και επιλεγω το καλυτερο για εμενα. Και το προβλημα δεν ειναι το πλαστικο. Υπαρχουν πολυμερικα πλαστικα πιο ανθεκτικα και απο το ατσαλι σημερα... Το προβλημμα ειναι τα φτηνιαρικα αθλιας ποιοτητας ψευτοπλαστικα που χρησιμοποιει η Samsung και η LG σε συσκευες των 700 ευρω, και γι αυτο δεν υπαρχει δικαιολογια. Οι τιμές των Smarphones είναι αστείες. 600€-700€-800€ (τόσα θα ζητάει το iPhone 6), δικαιολογούνται μόνο αν είναι από χρυσό. Φτανει με τα πλαστικα και τα ξεβαματα.Ελεος πια.Ειχα iphone 2G,3 και 4 απο το 07 μεχρι το 13 και αλλαξα κατηγορια και πηγα σε Samsung S3 για τα <<περισσοτερα>> που προσφεφερε.Τελικα σαν την ποιοτητα iphone δεν εχει κανενα.Ακομα και το 4αρι ειναι 1000000 φορες καλυτερο απο το samsung s5.Τι να το κανεις να κανει παπαδες και να ξεβαβει? Έχει φηνύρισμα η Apple στη συσκευές της. Έχουν Status. Η ποιότητα κατασκευής βέβαια δεν είναι αυτό. Και ο iMac φαίνεται να έχει καλή ποιότητα κατασκευής, αλλά η οθόνη κάνει μαυρίλες. Το καλύτερο υλικό για κινητα ειναι το γομωδες πλαστικο. Δεν γλυστραει, δεν χαλαει, δεν σπαει, δεν γρατζουνιεται. Ολα τα αλλα, γυαλια, τιτατιο, μεταλα, αλουμιο και λοιπες βλακειες ΔΕΝ ειναι για κινητα αλλα για κοσμήματα. ¨Ενα εργαλείο που το χρησιμοποιείς ωρες καθημερινα θες να χρηστικο (και ομορφο αλλα οχι εις βαρος της χρηστικοτητας) Τα γυαλιστερα πλαστικα ειναι φαουλ. Οχι για αλλο λογο αλλα διοτι γλυστρανε. Οσοι λοιπον θελετε να αγορασετε φιγουρα, παρτε ενα iphone 4+ (εξαιρειται το c) Κόσμιμα είναι το iPhone. Έχει κοφτερό Design και όπως έχω ξαναπεί είναι σαν να έχεις ένα καλό ρολόι. Οι περισσότεροι βέβαια βάζουν θήκες, οπότε πάει χαμένη η αίσθηση. QHD αναλυση με τον SD801 θα πεσουν αρκετα οι επειδοσεις σε σχεση με το g2.Απο τον 805 και πανω επρεπε να πανε σε μεγαλυτερη αναλυση απο full hd. Δεν ξέρουν τι να πρωτοκάνουν και ανεβάζουν ανάλυση χωρίς να χρειάζεται. Από 330ppi και πάνω πραγματικά δεν υπάρχει διαφορά. Για την ποιότητα κατασκευής μιλάει το παιδί. Υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί τα λεγόμενα του ανθρώπου; Το λέω φινίρισμα. εννοειται πως τα iphone ειναι τα καλυτερα τηλ...αρκει να εχεις τα δαχτυλα σωστα για να μπορεσεις να κανεις κληση μιας και υπαρχει ο σωστος και ο λαθος τροπος...ααα φιλε δοκιμασε με την κινηταρα το ιφον να στειλεις και κανα τραγουδι με bluetooth... Δεν χρειάζεται να στέλνεις τραγούδια με Bluetooth. Αν έχεις τέτοιες ανάγκες αγοράζεις κάποιος Nokia του 2000. Iphone 5 τιμη την ημερα κυκλοφοριας 750 τιμη μετα απο ενα χρονο 530€. S4 τιμη την ημερα κυκλοφοριας 750 τιμη ενα χρονο μετα 300€. Πραγματικα λυπαμαι τα παιδια που τα εσκασαν πρωτοι πρωτοι για flagship της samsung Αξία μεταπώλησης. Τι να κάνουμε; Αυτοί είναι οι κανόνες της αγοράς.
nik69 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 80% των απαντησεων περιεχουν τις λεξεις "S5" + "Iphone" Το τοπικ ειναι για το lg g3.. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα