rafinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Γεια σας παιδιά και καλό μήνα! Έχω μια html σελίδα και μέσα τρέχω κώδικα javascript.... σε κάποια φάση αν ο χρήστης πατήσει ένα κουμπί θέλω να επαναληφθεί ο κώδικας από την αρχή χωρίς refresh όμως. Έχω κάποιες μεταβλητές που μεταβάλονται και θέλω να παραμένουν ως έχουν... έχει κανείς καμιά ιδέα;
rafinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ναι αυτό το ξέρω... ο πως θα ξαναεπαναλάβω τον κώδικα δεν ξέρω Εάν βάλω όλο τον κώδικα μέσα σε μια συνάρτηση και την καλώ μέσω του κουμπιού μας κάνει;
cyclo Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ναι αυτό το ξέρω... ο πως θα ξαναεπαναλάβω τον κώδικα δεν ξέρω Εάν βάλω όλο τον κώδικα μέσα σε μια συνάρτηση και την καλώ μέσω του κουμπιού μας κάνει; εμ... ναι είναι η απάντηση?? που να ξέρουμε; :Ρ 1
rafinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ναι είναι η απάντηση απλώς πρέπει να ξεχωρίσουμε το όρισμα των μεταβλητών που θέλουμε να μην χάνουν τη τιμή τους εκτός συνάρτησης
PC_MAGAS Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ναι είναι η απάντηση απλώς πρέπει να ξεχωρίσουμε το όρισμα των μεταβλητών που θέλουμε να μην χάνουν τη τιμή τους εκτός συνάρτησης Global Variables is one solution http://snook.ca/archives/javascript/global_variable Μπορείς στην function που χειρήζεται το Click event να βάλεις global variables 1
slevinkelevra Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 @rafinos Απλα μια συμβουλη για μελλοντικες ερωτησεις, βοηθαει να δινεις και κωδικα, εστω "περιληπτικο" για να καταλαβαινουμε καλυτερα
rafinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 @rafinos Απλα μια συμβουλη για μελλοντικες ερωτησεις, βοηθαει να δινεις και κωδικα, εστω "περιληπτικο" για να καταλαβαινουμε καλυτερα Σόρρυ παίδες... συνήθως δίνω τον κώδικα απλώς αυτό ήταν τελικά πολύ εύκολο για αυτό θεώρησα ότι δεν ήταν και τόσο σημαντικό... δεν θα επαναληφθεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα