giorgos935 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 καλησπερα, θα ηθελα να αγορασω : http://www.skroutz.gr/s/3908645/Dell-P2414H.htmlμιας και εχω ακουσει πολυ καλα σχολια για την οθονη αυτη....θα με ενδιεφερε μιας και μενω νοτια προαστια αττικης απο το msystems ή εστω απο το mg manager...αλλά και τα δυο αυτα καταστηματα μου λενε οτι περιμενουν νεα παραλαβη απο 15 μαιου....μιας και εχω ηδη σχεδον ολα τα κομματια του pc που φτιαχνω και μιας και θα τα εχω ολα μεσα στη βδομαδα ειναι λιγο ακυρο να περιμενω δυο βδομαδες για την οθονη.πηρα και στο digideli που εχει επισης στο σκρουτζ για αυτη την οθονη και μου ειπαν οτι ειναι διαθεσιμη η οθονη....απο κει και περα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι επειδη ειμαι αρκετα μακρια απο αυτο το καταστημα, εχετε ιδεα για την αξιοπιστια του και γενικα να την κλεισω απο κει χωρις να το σκεφτω? τι λετε? ευχαριστω προκαταβολικα!
HALF EVIL Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δεν έχω ψωνίσει από εκεί αλλά δεν κάνεις ένα κόπο να πας να την πάρεις μόνος σου; Τι αξιολογήσεις έχει το μαγαζί ;
giorgos935 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δεν έχω ψωνίσει από εκεί αλλά δεν κάνεις ένα κόπο να πας να την πάρεις μόνος σου; Τι αξιολογήσεις έχει το μαγαζί ; γιατι παιζει ρολο το αν θα μου την στειλουν ή θα παω εγω? εξαλου δωρεαν αντικαταβολη και μεταφορικα εχει....το θεμα ειναι γενικα αν ξερουμε το μαγαζι πως ειναι...? εχει στο σκρουτζ 6 αξιολογησεις θετικες....
HALF EVIL Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ε Όσο να'ναι θα κόψεις κάποια κίνηση θα μιλήσεις με κάποιους ,κάποιο συμπέρασμα θα βγάλεις.
Ακραίος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 καλησπερα, θα ηθελα να αγορασω : http://www.skroutz.gr/s/3908645/Dell-P2414H.html μιας και εχω ακουσει πολυ καλα σχολια για την οθονη αυτη.... θα με ενδιεφερε μιας και μενω νοτια προαστια αττικης απο το msystems ή εστω απο το mg manager... αλλά και τα δυο αυτα καταστηματα μου λενε οτι περιμενουν νεα παραλαβη απο 15 μαιου.... μιας και εχω ηδη σχεδον ολα τα κομματια του pc που φτιαχνω και μιας και θα τα εχω ολα μεσα στη βδομαδα ειναι λιγο ακυρο να περιμενω δυο βδομαδες για την οθονη. πηρα και στο digideli που εχει επισης στο σκρουτζ για αυτη την οθονη και μου ειπαν οτι ειναι διαθεσιμη η οθονη.... απο κει και περα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι επειδη ειμαι αρκετα μακρια απο αυτο το καταστημα, εχετε ιδεα για την αξιοπιστια του και γενικα να την κλεισω απο κει χωρις να το σκεφτω? τι λετε? ευχαριστω προκαταβολικα! Πήρα αυτή την οθόνη από το DigiDeli και έχω να πω τα καλύτερα λόγια. Στην αρχή είχα και εγώ ενδοιασμούς λόγω του ότι ήταν ένα "ανώνυμο" μαγαζί. Η πρώτη οθόνη μου φάνηκε σαν να έχει κάποιο εσωτερικό σημάδι και ζήτησα αλλαγή. Βέβαια την επομένη μέρα δεν έβλεπα τίποτα αλλά είπα για καλό και για κακό να την αλλάξω. Με ενημέρωσαν ότι την ώρα που θα παραλάβω την καινούρια οθόνη θα δώσω την παλιά ώστε να μην μείνω χωρίς οθόνη και πως θα έρθει σε 5 εργάσιμες. Τελικά ήρθε σε 2 εργάσιμες μέρες, την παρέλαβαν πίσω και χωρίς καν να κοιτάξουν αν έχει όντως πρόβλημα ή όχι ( ίσως και να μην είχε γιατί όπως είπα μου φάνηκε σαν να έχει εσωτερικό σημάδι την 1η μέρα αλλά δεν το ξανα είδα τις επόμενες μέρες μέχρι να την πάρουν πίσω). Άψογο το συγκεκριμένο μαγαζί τουλάχιστον όσο αναφορά την δικιά μου περίπτωση. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα