Προς το περιεχόμενο

Σχολη χωρις εργαστηρια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οχι δεν ειναι ακριβες το προφιλ και παιζει αποκλιση κοντά 10 χρόνων. ..

Οποτε δεν εχω ηλικιακο θεμα...

Απλα η ανασφαλεια μου αντλειται απο την πιθανοτητα αδυναμιας παρακολουθησης των εργαστηριων η υποχρεοτικων μαθηματων...

Μην ξεκινησω με ολο χαρά κ προθυμια και φαω ηττα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

Την περίπτωση να βάλεις φράγκα στην άκρη τώρα και μετά από 1-2-3 χρόνια να αφοσιωθείς σε μια σχολή (παρέα με μια πιο ευέλικτη δουλειά), την σκέφτηκες;

Τι κατεύθυνση είσαι και τι μάθημα επιλογής πήρες; Βάσει αυτών, βλέπεις ποια πεδία ξεκλειδωνεις και ψάχνεις για τμήματα που πληρούν τα κριτήριά σου.

Σίγουρα είναι τα τμήματα Νομικών, Πολιτικών Επιστημών, τμήματα Παντείου και Φιλολογίες. Κοινώς οι περισσότερες σχολές του 1ου πεδίου.

Τα ΑΕΙ χρηματοοικονομικής δεν έχουνι εργαστήριο ή υποχρεωτικά...

Ναι αλλά μάλλον (ελπίζω) δε περνάς με 13.

Αν μπορείς να αντέξεις 4 (ή παραπάνω αν δεν παρακολουθεις τακτικά) χρονια ΒΑΡΙΑ μαθηματικά (όχι και μαθηματικού αλλά όχι και πολυτεχνείου) και έχει και ένα ενδιαφέρον για οικονομικά δες το

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ  ΠΕΙΡΑΙΑ

Πριν μερικά χρόνια είχε βάση γύρω στο 14.

Δε ξέρω για εργαστήρια αλλά το κόβω για "αγγούρι" που δε το μαρτυρά το "14".

ΥΓ

Δε ξέρω αν μπορείς να το δηλώσεις.

Δεν έχω ιδέα από κετευθύνσεις μαθήματα επιλογής και τέτοια ... έδωσα επί δεσμών.

Ναι αλλά μάλλον (ελπίζω) δε περνάς με 13.

Υπάρχουν απ'όσο γνωρίζω κάποια οικονομικά τμήματα, όπως π.χ. της Παντείου, που περνάς και με κάνα δεκατριάρι.

Mακριά από Στατιστική για μένα με αυτές τις προϋποθέσεις,επειδή φοιτούσα στο αντίστοιχο της Ασοεε.Καλύτερα βρες ένα τμήμα πιο θεωρητικό που με ένα 60% παρακολούθηση θα περνάς κάνα μάθημα,διαφορετικά αν πας σε πρακτικό τμήμα θα μπλέξεις επειδή δεν θα περνάς έτσι εύκολα μάθημα.

• Like 2

Στα ΤΕΙ απο οσο ξερω σε καποιες σχολες μπορει να μην εχει εργαστηρια οπως την δικια μου που ηταν τσι@!#κι αλλα απο οτι ξερω εχει ασκηση πραξεις που εκει περνουν παρουσιες και συνηθως ή κοβεσαι απο απουσιες αν εχει ή σε κοβει στο τελος ο  καθηγητης γιατι δεν παταγες.

Ο)πωσδήποτε όχι ηλεκτρονικός. Πρέπει να έχει κάπου 35 εργαστήρια. Και είναι κωλοσχολή.

ουτε ηλεκτρολογος θα συμπληρωνα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το πρωτο οπως λες...

την δουλεια δεν την αφηνω αρα αν παρουμε κανα χαρτι καλα ειναι (τελειως μπακαλε για να εξηγησω τι ζηταω)...

αν αφησω την δουλεια απλα δεν θα εχω την οικονομικη δυνατοτητα να σπουδασω εστω και ενα χαρτι πολυ απλα... δεν ειναι θεμα παραχωρησεων αλλα αναγκων

Το χαρτι απο μονο του δεν ειναι τιποτα. Καποτε πριν χρονια ηταν, αλλα πλεον με τοσους χιλιαδες πτυχιουχους καθε χρονο, τοσες λιγες δουλειες, και τοσες αιτησεις για αυτες τις ελαχιστες θεσεις εργασιας μετραει μεν, αλλα οχι οσο αλλα πραγματα. 

Στην Ελλαδα εχω βρει δουλεια λεγοντας στη συνεντευξη πως τελειωσα πληροφορικη (ψεματα). Ουτε πτυχιο δε μου ζητησαν ουτε τιποτα, αλλα και να μου ζηταγαν ειμαι σιγουρος πως μπορω να βρω απο καπου λιγο φωτοσοπ και καμια κοπια πτυχιου απο γνωστο.  Φωτοαντιγραφα ζητανε , το αυθεντικο ειναι κορνιζα πανω απο το τζακι   ;)

Απο την στιγμη που εκανα ομως καλα τη δουλεια μου και ηξερα το αντικειμενο μου κανενας δε με ρωτησε ΠΟΤΕ για αυτο.

Ασφαλως καταλαβαινεις πως αμα προκειται για δημοσια υπηρεσια το παραπανω δε το δοκιμαζεις ουτε για πλακα αν δε θες να βρεις τον μπελα σου.

Καλυτερα να εστιασεις στις γνωσεις, επειδη και αποφοιτος MIT να εισαι, αμα δε ξερεις να κανεις τη δουλεια ουτε για καφεδες δε θα σε παρουν.

Επεξ/σία από Zein

νομιζω οτι επρεπε να δοκιμασεις πανελληνιες μεσω νυχτερινου...

παρολ αυτα γοογλαρεις βασεις 2013 και βλεπεις ποιες σχολες ειναι κοντα σε αυτο που μπορεις να γραψεις...

αφου τις βρεις τοτε βλεπεις αν υπαρχει κατι που να σου κανει για το μαγαζι σου!

τελος γιατι δεν δοκιμαζεις εαπ ή distance learning απο καποιο uni?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...