otopiterpan Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Έχω Forthnet ίντερνετ έως 24 mbps, μένω Δάσος Χαϊδαρίου και είναι το σπίτι μου 200 μέτρα από τον Οτέ. Εγώ πιάνω λίγο ποιο πάνω από 13 mbps.Όταν είχα πάρει τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη της Forthnet μου είπανε πως η γραμμή μου ,είναι τέλεια και έχω καλή ταχύτητα.Έχω ακούσει πως περιοχές στην Αθήνα δεν πιάνουνε ούτε 5 mbps.Το πρόγραμμα με την Forthnet που έχω είναι ίντερνετ εως 24 mbps ,απεριόριστο σταθερό προς όλα τα δίκτυα της Ελλάδας ,και μια 1 ώρα προς κινητά,πληρώνω 55 ευρώ το δίμηνο. Πριν ένα χρόνο είχα Οτε 2 mbps,απεριόριστα σταθερά Ελλάδας και 1 ώρα προς κινητά,και έκανα καλά την δουλειά μου χωρίς διακοπές στο ίντερνετ ,απλώς έφυγα από τον Οτέ γιατί πλήρωνα περισσότερα λεφτά από την Forthnet,και πήγα στην Forthnet γιατί είναι ποιό φθηνή.Στην Forthnet δεν έχω ούτε μια διακοπή στο ίντερνετ γιατί είναι καλή η γραμμή μου .
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Αν εισαι 200μ απο το κεντρο ή ταχυτητα σου ειναι χαλια !!! Έχω Forthnet ίντερνετ έως 24 mbps, μένω Δάσος Χαϊδαρίου και είναι το σπίτι μου 200 μέτρα από τον Οτέ. Εγώ πιάνω λίγο ποιο πάνω από 13 mbps.Όταν είχα πάρει τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη της Forthnet μου είπανε πως η γραμμή μου ,είναι τέλεια και έχω καλή ταχύτητα.Έχω ακούσει πως περιοχές στην Αθήνα δεν πιάνουνε ούτε 5 mbps.Το πρόγραμμα με την Forthnet που έχω είναι ίντερνετ εως 24 mbps ,απεριόριστο σταθερό προς όλα τα δίκτυα της Ελλάδας ,και μια 1 ώρα προς κινητά,πληρώνω 55 ευρώ το δίμηνο. Πριν ένα χρόνο είχα Οτε 2 mbps,απεριόριστα σταθερά Ελλάδας και 1 ώρα προς κινητά,και έκανα καλά την δουλειά μου χωρίς διακοπές στο ίντερνετ ,απλώς έφυγα από τον Οτέ γιατί πλήρωνα περισσότερα λεφτά από την Forthnet,και πήγα στην Forthnet γιατί είναι ποιό φθηνή.Στην Forthnet δεν έχω ούτε μια διακοπή στο ίντερνετ γιατί είναι καλή η γραμμή μου .
otopiterpan Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Φίλε NikosKalli είναι, θέμα ρούτερ από οτι είδα ,παλιά που είχα το thomson 585 συγχρόνιζα ποιό ψηλά ,ενώ τώρα που μου έδωσε η forthnet το technicolor συγχρονίζει ποιό χαμηλά από την πραγματική ταχύτητα,δεν φταίει η γραμμή μου φταίει το ρούτερ. Το παλιό thomson 585 το έχω και ήθελα να το συνδέσω για να συγχορνίζω ποιό ψηλά, αλλά έχω χάσει τον φορτιστή του και δεν μπορώ να το συνδέσω,άρα θα μείνω με το technicolor που συγχρονίζει ποιο χαμηλά.Nα,σε καλά. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2014 από otopiterpan
hulk13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Έχω Forthnet ίντερνετ έως 24 mbps, μένω Δάσος Χαϊδαρίου και είναι το σπίτι μου 200 μέτρα από τον Οτέ. Εγώ πιάνω λίγο ποιο πάνω από 13 mbps.Όταν είχα πάρει τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη της Forthnet μου είπανε πως η γραμμή μου ,είναι τέλεια και έχω καλή ταχύτητα.Έχω ακούσει πως περιοχές στην Αθήνα δεν πιάνουνε ούτε 5 mbps.Το πρόγραμμα με την Forthnet που έχω είναι ίντερνετ εως 24 mbps ,απεριόριστο σταθερό προς όλα τα δίκτυα της Ελλάδας ,και μια 1 ώρα προς κινητά,πληρώνω 55 ευρώ το δίμηνο. Πριν ένα χρόνο είχα Οτε 2 mbps,απεριόριστα σταθερά Ελλάδας και 1 ώρα προς κινητά,και έκανα καλά την δουλειά μου χωρίς διακοπές στο ίντερνετ ,απλώς έφυγα από τον Οτέ γιατί πλήρωνα περισσότερα λεφτά από την Forthnet,και πήγα στην Forthnet γιατί είναι ποιό φθηνή.Στην Forthnet δεν έχω ούτε μια διακοπή στο ίντερνετ γιατί είναι καλή η γραμμή μου . στο τηλέφωνο σε όποια εταιρεία και να είσαι είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη . Στείλε τους ένα μήνυμα με το πρόβλημα σου στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799
otopiterpan Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Φίλε hulk13,εγώ ήθελα να κάνω μια αναφορά για την ταχύτητα του ίντερνετ που έχω,δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εταιρεία Forthnet που έχω,η δουλειά μου γίνεται μια χαρά ,και επειδή συγχρονίζω λίγο ποιο χαμηλά με το ρούτερ το καινούργιο από το παλιό που συχρόνιζα ποιό ψηλά ,δεν με πειράζει. Να, σε καλά.
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Φίλε NikosKalli είναι, θέμα ρούτερ από οτι είδα ,παλιά που είχα το thomson 585 συγχρόνιζα ποιό ψηλά ,ενώ τώρα που μου έδωσε η forthnet το technicolor συγχρονίζει ποιό χαμηλά από την πραγματική ταχύτητα,δεν φταίει η γραμμή μου φταίει το ρούτερ. Το παλιό thomson 585 το έχω και ήθελα να το συνδέσω για να συγχορνίζω ποιό ψηλά, αλλά έχω χάσει τον φορτιστή του και δεν μπορώ να το συνδέσω,άρα θα μείνω με το technicolor που συγχρονίζει ποιο χαμηλά.Nα,σε καλά. α.για το Technicolor υπαρχει firmware update μεσα στο site Της forthnet.β.αν σε βγαζει ο δρομος σου προς καλλιθεα ή προς κτελ ή προς βριλησσια ή προς ζωγραφου κατα 99 τις 100 εχω να σου δωσω μετασχηματιστη αποο 585
otopiterpan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μην σβήσεται το post που είχα πει παλιά, να το αφήσεται,να στε καλά.
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μην σβήσεται το post που είχα πει παλιά, να το αφήσεται,να στε καλά. δεν το σβηνει κανεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα