Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia Z, Xperia Z Ultra 299€ και iPad Mini Wi-Fi 219€ - Vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για μεταχειρισμενο μιλάω ναι .. αν και καινουργιος κανει 350 αν τον φερεις απεξω.το θεμα ειναι οτι κανεις δεν περνει το z ultra για την καμερα οπως επίσης οτι στα 299 .. ποσο μαλλον στα 269 που το πηρα εγω το z ultra δεν εχει αντίπαλο. εκτος αν εχετε κατι αλλο να προτείνετε.. 

Δημοσ.

Βρε καλα εκανες και το πηρες και φυσικα δεν περνεις το Ultra αλλα και πολλα κινητα για την καμερα.

Απλα η Sony υπερβαλει με αυτα που γραφει για την καμερα και αν γραφει αυτα για το Ultra σκεψου τι θα γραφει για το Z1

Δημοσ.

εγω εχω στην κατοχή μου z ultra και νοκια 1020 .. η διαφορα τους ειναι οπως η καμερα vga με τα πρωτα κινητα που ειχαν 5mp. αλλα σε αλλα πραγματα το z ultra κανει παπαδες..

• Like 1
Δημοσ.

κράζετε κραζετε.. το παλικάρι δεν ειπε οτι η καμερα του z ultra ειναι καλήτερη απο μια dslr. ειπε απλα οτι αν εξερεσεις το φλας η καμερα του δεν ειναι και για πεταμα. εξαλου ποιος περνει phablet για φωτογραφιες.. εδω μιλαμε για το αν ειναι προσφορα το z ultra ή οχι.. και το παλικάρι γραφει οτι πηρε τον φακο 35mm/1.8 f  400 euro ενω στην αγορα τον βρίσκεις με 180ευρουλακια.. και τι συγκρινουμε στην τελική μια καμερα που πηρες 600 ευρω και εναν φακο που πηρες 400 με το νοκια 1020 που το βρισκεις 350 ευρω? 

Όταν μου διαφημίζει το z ultra για την κάμερα και μάλιστα παραπλανητικά (γιατί αν διαβάσει το ποστ του κάποιος που δεν ξέρει θα νομίζει ότι πήρε σούπερ πακέτο κινητό+φωτογραφική), θα κράζουμε και θα συνεχίσουμε να κράζουμε  :)

Εγώ δεν ανέφερα ότι πήρα φωτογραφική των 600 ευρώ και είναι καλύτερη, ούτε ότι δεν αξίζει σαν προσφορά για phablet αλλά μην λέμε κι ότι θέλουμε...

• Like 1
Δημοσ.

Αν κάποιος/ α από Αθήνα, ενδιαφέρεται για xperia Ultra Z, υπάρχει κρατημένο σε όνομα φίλου. Pm me να σας φέρω σε επαφή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να κάνω μια ερωτηση φιλοι μου? το έχω 6 μερες (την δευτερη συσκευη αφού το πρωτο ηταν doa) και εχω το εξής θέμα. με 4g λειτουργια σε απλη χρηση browsing απο πισω καίει.. ειναι λογικό ή να το παω και αυτό για doa? επίσης η μπαταρια σε 15 ωρες μου εχει φάει 70 τις εκατό με μετρια χρηση ? ενδεχετε τα τηλ που εδινε η vodafone σε προσφορα να ηταν ελατωματική παρτίδα γιαυτό να τα ξεστόκαρε?

Δημοσ.

να κάνω μια ερωτηση φιλοι μου? το έχω 6 μερες (την δευτερη συσκευη αφού το πρωτο ηταν doa) και εχω το εξής θέμα. με 4g λειτουργια σε απλη χρηση browsing απο πισω καίει.. ειναι λογικό ή να το παω και αυτό για doa? επίσης η μπαταρια σε 15 ωρες μου εχει φάει 70 τις εκατό με μετρια χρηση ? ενδεχετε τα τηλ που εδινε η vodafone σε προσφορα να ηταν ελατωματική παρτίδα γιαυτό να τα ξεστόκαρε?

Me4g λογικοτατο να τρελαινεται.

Τσεκαρε κ myphone gr,ολα ενδεχονται,οχι απαραιτητα οτι φταιει η βοντα.

15 ωρες? Με μετρια χρηση?μηπως ειχες 4g ανοιχτο?

Αν ναι και πολυ κρατησε..

2g για μπαταρια εχουμε,με ολα τα μειλ,viber κλπ ανοιχτα φυσικα

.ανοιγουμε 3g,4g αμα χρειαζεται μονο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...