Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia Z, Xperia Z Ultra 299€ και iPad Mini Wi-Fi 219€ - Vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο sony ειχε βγει με 41 mp ??? η ειχα παρει αγκαλια το πλωμαρι και αλλα εβλεπα αλλα διαβαζα;

• Like 1
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποιος περνει το z ultra για την καμερα του? ειναι σαν να μου λετε οτι περνετε το iphone 5 επειδη εχει μεγαλη οθονη για σερφαρισμα.το z ultra στα λεφτα αυτα ειναι super. μακαρι να παραλαβω και με το φοιτιτικο κωδικο αλλα 30 ευρω μειων στα 270 τι να λεμε!!!

• Like 2
Δημοσ.

Βρε παλικαρια τι διαβαζω οτι το ultra εχει μονο 8mp καμερα και δεν εχει φλας ?????

Αν σε ενδιαφέρει έστω και λίγο η κάμερα, το Ultra το ξεχνάς γιατί πέρα από το φλας, η απόδοση του φακού είναι απαράδεκτη.

Δημοσ.

θελει ταυτοτητα του ιδιωκτητη του φοιτητικου καρτοκινητου, δεν φτανει μονο ο κωδικος.o καθε φοιτητης μπορει να χρησιμοποιησει το 10% μονο δυο φορες και για iphone, ipad η εκπτωση ειναι 5% .

Δημοσ.

Παιδια εχω παραγγειλει ενα ipad mini απο το καταστημα vodafone τσιμισκη 82 Θεσσαλονικη. Οποιος θελει να παει να το παρει στο ονομα Στεφανης Γιαννης

• Like 1
Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει έστω και λίγο η κάμερα, το Ultra το ξεχνάς γιατί πέρα από το φλας, η απόδοση του φακού είναι απαράδεκτη.

τo sony ultra z αποτυπώνει λήψεις με μεγάλη λεπτομέρεια και χαμηλό θόρυβο, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. μπορείς να φωτογραφίσεις αντικείμενα με πιο ζωντανά χρώματα, ενώ μπορείς να αποτυπώσεις πρόσωπα και νυχτερινές εικόνες με εκπληκτική ευκρίνεια.Επίσης αναγνωρίζει έως και 36 τύπους σκηνών και προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της φωτογραφίας . Το ultra z είναι πολύ δύναμη

Δημοσ.

Αυτα τα γραφεις εσυ; η η Sony για να πουλησει;

Δηλαδη καποιος που εχει το Z1 η το Nokia 1020 τι πρεπει να πει;

Αυτοι που εχουν dslr να τις πεταξουν στα σκουπιδια!

Τις φωτογραφιες τις εβαλες να τις δεις σε καποια μεγαλη οθονη η τις ειδες μονο απο την οθονη του κινητου;

Εδω  η φωτογραφικη  μου vs με 1020

http://www.dxomark.com/Cameras/Compare/Side-by-side/Sony-NEX-5R-versus-Nokia-Lumia-1020___826_933

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη καποιος που εχει το Z1 η το Nokia 1020 τι πρεπει να πει;

Αυτοι που εχουν dslr να τις πεταξουν στα σκουπιδια!

Τις φωτογραφιες τις εβαλες να τις δεις σε καποια μεγαλη οθονη η τις ειδες μονο απο την οθονη του κινητου;

Βρε πέτα την 5Ν στα σκουπίδια και πάρε ένα Ζ Ultra να κάνεις τη δουλειά σου...

Αφού λέει : "Επίσης αναγνωρίζει έως και 36 τύπους σκηνών και προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της φωτογραφίας ."

Θες κι άλλα?

Δημοσ.

Την 5R εχω και υποψιν το ποιο πανω τεστ ειναι με τον κιτ φακο ενω εγω εχω παρει τον 35/1.8 που τον πληρωσα 400 ευρω.

Δημοσ.

Βρε πέτα την 5Ν στα σκουπίδια και πάρε ένα Ζ Ultra να κάνεις τη δουλειά σου...

Αφού λέει : "Επίσης αναγνωρίζει έως και 36 τύπους σκηνών και προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της φωτογραφίας ."

Θες κι άλλα?

κράζετε κραζετε.. το παλικάρι δεν ειπε οτι η καμερα του z ultra ειναι καλήτερη απο μια dslr. ειπε απλα οτι αν εξερεσεις το φλας η καμερα του δεν ειναι και για πεταμα. εξαλου ποιος περνει phablet για φωτογραφιες.. εδω μιλαμε για το αν ειναι προσφορα το z ultra ή οχι.. και το παλικάρι γραφει οτι πηρε τον φακο 35mm/1.8 f  400 euro ενω στην αγορα τον βρίσκεις με 180ευρουλακια.. και τι συγκρινουμε στην τελική μια καμερα που πηρες 600 ευρω και εναν φακο που πηρες 400 με το νοκια 1020 που το βρισκεις 350 ευρω? 

Δημοσ.

Βρισκεις τον SEL35F18 με 180 ευρω; που να παω να παρω αλλον εναν; φυσικα για μεταχειρισμενο μιλας γιατι οταν τον εψαχνα εγω σαν μεταχειρισμενο και προσφερα 300-320 ευρω μου ζητουσαν 350 και ετσι τον πηρα καινουριο.

Επειδη ΟΛΟΙ καταλαβαμε αυτα που γραφει το παλικαρι ποιο πανω δεν ειναι δικη του εμπειρια αλλα γραφει αυτα που γραφει η Sony για λογους μαρκετινγκ δηλαδη για να πουλησει.

Απλα μην τρωμε κουτοχορτο και περνουμε στα σοβαρα τις καθε υπερβολες που γραφει η καθε εταιρια για να πουλησει το προϊον της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...