Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia Z, Xperia Z Ultra 299€ και iPad Mini Wi-Fi 219€ - Vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά το z-ultra κινητο απο vodafone θα εχει μεσα θήκη και πενάκι? εχει παρει κανεις και ξέρει? επίσης μιας και θα παραλάβω δευτέρα ξέρει κανεις αν πρεπει να βάλω μεμβρανη μπροστα στο κινητο? κατι διαβασα οτι εχει ήδη πάνω .. καποιο αξεσουάρ που θα μου είναι πολυ χρήσιμο να παραγγείλω?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει θήκη στη συσκευασία, αλλά οπωσδήποτε χρειάζεται flipcase γιατί είναι τεράστια η επιφάνεια της οθόνης και άρα στατιστικά πιο πιθανό να γρατζουνιστεί.

Ένα tablet θα το είχες απροστάτευτο; Ουσιαστικά ένα μικρό tablet είναι.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει θήκη στη συσκευασία, αλλά οπωσδήποτε χρειάζεται flipcase γιατί είναι τεράστια η επιφάνεια της οθόνης και άρα στατιστικά πιο πιθανό να γρατζουνιστεί.

Ένα tablet θα το είχες απροστάτευτο; Ουσιαστικά ένα μικρό tablet είναι.

απλά εχω διαβάσει οτι τα ελλήνικα zultra εχουν μεσα δωρο flip case και πενάκι.. θα δούμε .. αν ξερει κανεις να μας πει..

Δημοσ.

Πέρασα σήμερα από καμιά 5αρια καταστήματα vodafone για να βρω το ultra. Μου είπαν ότι δεν είχαν κομμάτια, ότι όλα ήταν online και πρέπει να υπήρχαν ελάχιστα εξαρχής. 

Ξαναγράφω ότι αν το έχει παραγγείλει κανένας από Θεσσαλονίκη και το μετάνιωσε μπορώ να το αγοράσω άμεσα. 

Δημοσ.

το Τ2 ultra που βγήκε τώρα τί διαφορές έχει? είναι στα 399 στο public

Τεράστιες. 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5965&idPhone2=5540

1gb ram vs 2gb ram

Κατώτερο chipset επεξεργαστή και πολλά άλλα κατώτερα χαρακτηριστικά. (πχ ανάλυση οθόνης)

Θεωρητικά το T2 μόνο καλύτερη κάμερα έχει. Δεν αξίζει καθόλου τα λεφτά του ακόμα κι αν τα 399 φαίνονται δελεαστικά για μεγάλη αλυσίδα ως αρχική τιμή, θα έπρεπε να κοστίζει 250 το πολύ αν σκεφτεί κανείς οτι με 280 αγοράζεις Nexus.

Δημοσ.

Ξέρει κανεις άλλο καταστημα πέρα απο αυτό που ανέφερε ο TS πιο πανω που να έχει το iPad στη Θεσσαλονίκη;

Δημοσ.

Παντως για το ipad φιλος ρωτησε σε 3 μαγαζια Αθηνα: στο 1 του ειπαν οτι η τιμη ισχυει, αλλα εχουν πολυ καιρο να τους ερθει σαν στοκ. Στο αλλο ηξεραν μονο οτι υπαρχουν καποιες προσφορες στο eshop. Στο 3ο του ειπαν αν θελει να του παραγγειλουν το ρετινα στη κανονικη τιμη και δεν ηξεραν τιποτα.

Δημοσ.

Πλασαρίστηκε περισσότερο ως tablet και λιγότερο ως smartphone. Βέβαια, αν υπάρξει αντικαταστάτης του, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχει φλας.

Τα 8MP δεν λένε και τίποτα για την ποιότητα της κάμερας. Μπορεί να είναι πολύ καλύτερη από μια 13MP ή πολύ χειρότερη από μια 4MP.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...