Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia Z, Xperia Z Ultra 299€ και iPad Mini Wi-Fi 219€ - Vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγοραζεις αυτη! χαχαχαχαχα  :-D :cry: :D :lol: :P

11.jpg

πολυ αστείο αν και νομίζω οτι κάποτε ειχες κατι τετοιο http://2.bp.blogspot.com/-0nZ6NvOoRz4/T9uhhabGO_I/AAAAAAAAJ5k/zlP6fVxr2KY/s1600/Ericsson+T28s+GSM+Tetris+Retro+Phone.JPG ... τοτε τι θα τους ελεγες αν σου ελεγαν οτι σε λιγα χρονια θα εχεις note 3 ?

Δημοσ.

μπορεις να μου πεις σε ποιο συγκεκριμενα για να παω αυριο αν υπαρχει τιποτα να το τσιμπησω? ευχαριστω ;)

Στη Λεωφόρο Στρατού με Παπαναστασίου. Αν δεν κάνω λάθος, δεν είχαν άμεσα κάποιο διαθέσιμο, αλλά περιμένουν ένα Ipad Mini την Πέμπτη. Για τα κινητά, δύσκολο το κόβω να έχουν απόθεμα, πρέπει να έφυγαν όλα online όπως είχε γίνει και με το Optimus G την προηγούμενη φορά που είχε εκπτωτική περίοδο.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα.. το εχω κανει παραγγελία το z ultra απο voda στα 299 που ειχε για λίγο χτες.. να κάνω 2 ερωτησούλες να μας πει καποιος που το εχει.. απο καθημερινή χρήση πως βολεύει δηλαδη οταν φορας απλά ρουχα χωρις τσαντα ή μπουφαν πως κουβαλιέται ? δευτερον ειναι τόσο καλό οσο διαβάζω?ακομα και με το s5 που βγήκε τωρα αυτο το παταει ?

κατσε ρε φιλε δε το εχεις δει απο κοντα; απλα ειδες τα χαρακτηριστικα και το πηρες; πηγαινε δες το απο κοντα και η ακυρωσετο η πες μηπως το θελει κανενα παιδι εδω. ενας λογος που μετανιωσα που πηρα το g2 ειναι το μεγεθος του και πριν ειχα iphone 4s. ποσο μαλλον αυτο που ειναι 6.3; ουτε καν!
Δημοσ.

κατσε ρε φιλε δε το εχεις δει απο κοντα; απλα ειδες τα χαρακτηριστικα και το πηρες; πηγαινε δες το απο κοντα και η ακυρωσετο η πες μηπως το θελει κανενα παιδι εδω. ενας λογος που μετανιωσα που πηρα το g2 ειναι το μεγεθος του και πριν ειχα iphone 4s. ποσο μαλλον αυτο που ειναι 6.3; ουτε καν!

το εχω δει φίλε μου αλλα ειναι διαφορετικό να το δεις σε ενα μαγαζι και διαφορετικο να το δουλεψεις καποιες μερες. εχω δουλέψει νοτε 3 και δεν ειχα προβλημα.

Δημοσ.

Κάποιος mod ας σβήσει το ipad από τον τίτλο μιας που είναι παραπλανητικός και δεν υπήρξε ποτέ.

Δημοσ.

Κάποιος mod ας σβήσει το από πάνω μήνυμα μιας που είναι παραπλανητικό και υπάρχει κανονικά στα καταστήματα ή προσφορά. Αν έχουν στοκ ή όχι είναι άλλο θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρουμε αν σ' αυτές τις τιμές κάνουν άτοκες δόσεις με πιστωτική στα καταστήματα ή on-line?

Οι δόσεις είναι έντοκες (είχα ρωτήσει σε κατάστημα τον Ιανουάριο στην προηγούμενη ίδια προσφορά όταν αγόρασα το κινητό).

Δημοσ.

Πώς υπάρχει η προσφορά στα καταστηματα αφού δεν έχουν στοκ;

Και πώς αναφέρεται στα λίνκ όταν δεν υπάρχει εκεί;

Πετάμε το τυράκι να τρέξει ο κόσμος στα μαγαζιά.

Σου είπαν ότι περιμένουν ένα ipad την Πέμπτη;;;Ε να το γιορτάσουμε κιόλας να πάμε να φωτογραφηθουμε μαζί του!

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είπα πιο πάνω, το iPad δεν υπήρχε πότε στο eshop της Vodafone. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει η προσφορά.

Όπως επίσης είπα πιο πάνω, στο κατάστημα που εξυπηρετούμαι, θα έχουν ένα την Πέμπτη προς πώληση, και κάποια άλλα που είναι παραγγελία πελατών και κρατημένα. Αν κάποιο άλλο κατάστημα το έχει σε στοκ, το δίνει απευθείας. Ποιό είναι το παράξενο;

Σε προσφορά επίσης, είναι και το iPad 2 στα 319€, όπως φαίνεται και από το Πλαίσιο που προμηθεύεται συσκευές από τη Vodafone.

Αν εσύ περίμενες 20.000 κομμάτια σε προσφορά, μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι τον όρο προσφορά. Όποιος προλάβει, πρόλαβε. Τώρα αν ήθελες να πάρεις κάποιο από αυτά και δεν πρόλαβες, καταλαβαίνω, αλλά οι τιμές που αναφέρω ισχύουν 120%.

Δημοσ.

το εχω δει φίλε μου αλλα ειναι διαφορετικό να το δεις σε ενα μαγαζι και διαφορετικο να το δουλεψεις καποιες μερες. εχω δουλέψει νοτε 3 και δεν ειχα προβλημα.

το μεγεθος ηταν ο λογος που δε πηρα το note 3, θα ηταν υπερβαση απο τις 3,5 ιντσες του 4s :-P

ναι δεν ειχες προβλημα αλλα σκεψου ειναι 5,7 το ultra παει στις 6,4. δε μπορω να το καταταξω στα ΚΙΝΗΤΑ τηλεφωνα, μακαρι να μη το μετανιωσεις φιλε μου και να το καταευχαριστηθεις.

Δημοσ.

Το πιο παράξενο είναι που όλα είναι παραγγελία και κρατημένα κατά τα λεγόμενα σου και από την άλλη κανείς από εδώ μέσα δεν έχει πάρει κανένα.

Έχεις βέβαια και το τρομερό επιχείρημα ότι υπάρχει και στο πλαίσιο το ipad2 που δεν έχει καμμία σχέση με τον τίτλο.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ, με νίκησες. Στέλνω κόσμο στα μαγαζιά της Vodafone. Επίσης, μπορείς να καλέσεις στη Vodafone να μάθεις αντί να αμφισβητείς απλά.

Υ.Γ. Όταν θα παραλάβω το δικό μου θα ανεβάσω την απόδειξη. Ίσως τότε πειστείς.

Δημοσ.

Eπιβεβαιώνω και εγω οτι ισχύουν ολες οι τιμές που αναφερει ο φίλος στα καταστηματα μετα απο επικοινωνία με φίλη που δουλεύει σε καταστημα. απο εκει εκανα και εγω την παραγγελια μου για το z ultra :)

Δημοσ.

Z ultra εκτός online παίζει να βρεθεί κανένα; Αν έχει παραγγείλει κανένας από Θεσσαλονίκη και δε το θέλει ας ειδοποιήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...