26hint Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Καλησπέρα. Έκανα τις προάλλες μια αναβάθμιση και έκτοτε έχω βρει τον μπελά μου. Στο παλιό pc είχα μια απλή Creative Live ! στην οποία μπορούσα να χρησιμοποιώ real time εφφε ( reverb, echo) κατευθείαν συνδέοντας το μικρόφωνο. Δεν χρειαζόταν να ανοίξω κάποιο πρόγραμμα. Ήταν όλα στο software mixer της κάρτας. Οποτε ηχογραφούσα κατευθειαν στο cool edit. Με την αναβάθμιση δεν εχω εισοδο πια για την κάρτα στο mother board. Οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσω μια κάρτα recording με usb 2 είσοδο η οποία θεωρητικά θα ναι και καλύτερη. πχ Tascam US-122. 1)Θα μπορώ ομως εκεί να έχω εφφέ κατευθείαν ( έχει ανάλλογο μικτη με εφφέ) ή θα πρέπει να ανοίγω άλλο πρόγραμμα πχ cubase για να μου δίνει τα εφφέ ; Και αν ναι θα πρέπει πλέον να ηχογραφώ εκεί και οχι στο cool edit/adobe audition που είχα συνηθίσει; 2) Όλοι οι ήχοι του υπολογιστή θα βγαίνουν από αυτή τη κάρτα πλέον ή θα πρέπει να έχω συνδεδεμένη και μια άλλη εσωτερική ; 3) Με το latency του midi ( με τη παλιά ειχα καθυστέρηση ενίοτε/ τη συνέδεα με ενα απλο keyboard με εφοδο midi) θα δω διαφορά ή αυτό λύνεται με ένα midi controller με σύνδεση usb ( που ετσι κι αλλιως θελω να αγοράσω); Ευχαριστώ και sorry για τις πολλές απορίες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα