Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Suzuki FX

Salepaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σε ολους και καλο μηνα.

Εχω ενα Suzuki Fx μοντελο 2002. Το πηρα πριν ενα μηνα και το πηγα για σερβις κατευθειαν λογω ακινησιας. Λαδια, φιλτρα μπουζι τα παντα, οτι χρειαστηκε. Μεχρι και το καρμπυρατερ καθαριστηκε. Ολα αυτα σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο της suzuki. Αυτη τη στιγμη αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.

Ανοιγω το γκαζι στο μηχανακι και δεν φορτωνει οπως πρεπει. Παει με το πασο του. Οταν κανω λοιπον την βολτα μου, το σβησω και μετα απο κανενα μισαωρο το ξαναβαλω μπροστα το μηχανακι σκοτωνει. Λες και το εχω 200 κυβικα. Θεωρησα οτι ειναι προβλημα απο το καρμπυρατερ αλλα ο μηχανικος μου λεει αποκλειεται. Και κατι τελευταιο που ισως χρειαστει. Οταν το ανοιξω το παπι 50-60-70 χλμ πχ και κλεισω το γκαζι η εξατμιση κανει σκασιματα. Πολλα σκασιματα.

Θα παρακαλεσω οποιος απαντησει να ειναι γνωστης ή να ειχε καποιο παρομοιο προβλημα.

Ευχαριστω πολυ. Γιαννης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα σκασιματα ειναι πολυ πλουσιο μειγμα στο καρμπυρατερ,παει πολυ βενζινη, δεν καιγετε ολη και κανει το μπαμ. Δες και το μπουζι, αμα εχει πολουσιο μειγμα εχει νομιζω μαυρο χρώμα. Ξανα ρύθμιση απο καποιον μαστορα που ξερει, παράλληλα μαθε και εσυ μονος σου να το ρυθμίζεις, 2 βιδες ειναι και μονο ο χρήστης μπορει να καταλαβει ποια ειναι η σωστη τους θέση.

καλημερα παιδες. ευχαριστω για τις απαντησεις. 

Λοιπον ακουστε τι παιζει. Οταν το ειχα παει σε αυτον ειχα βαλει στο μηχανακι συναγερμο. (ξεχασα να το αναφερω στην αρχη) Χθες το βραδυ ανοιξα τη σελα για να παρω ενα εργαλειο και πεφτει το ματι μου σε ενα καλωδιακι.  Το τραβαω σιγα σιγα και βλεπω οτι δεν ειναι συνδεμενο πουθενα. Ανοιγω το εγχειριδιο του συναγερμου και βλεπω οτι αυτο ειναι η "ΓΕΙΩΣΗ'.

Προς το παρον την συνδεσα στο σασι και το πρωι θα σας ενημερωσω.

καλημερα σε ολους. Sorry για την καθυστερηση αλλα χθες το πηρα απο το συνεργειο.

το προβλημα ειναι στο καρμπυρατερ τελικα. Οπως θα γνωριζετε οι περισσοτεροι τα FXακια εχουν καρμπυρατερ με υποπιεση.

Δυστυχως σκιστικε η μεμβρανη της υποπιεσης και γι'αυτο δεν δουλευε καλα. 

Κοστος 55€, γνησιο ανταλλακτικο (μεμβρανη) απο suzuki. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...